Sziasztok!
Itt vagyok Én is!
Drga Zafír, hihetetlen boldog voltam mikor olvastam a soraidat! Nagyon-nagyon drukkolok értetek és azért óvatosan ténykedj
Merre mentek pihizni?
Bodzássüti, hát meg kell Zabálni a kutyidat
Rencsike, üdv itt!
Agnyes, huhh nagyon drukkolok és várunk majd,h hány tüszőcskét szívtak le! A méhnyálka miatt sztem se aggdj,mert beültire nagyon szép lesz majd!!! Az uccsó lombiknál, nekem is lassan nőtt és a végén 2 babóka is bele tudott harapni
Agár, Dóri olyan jó olvasni a soraitokat!!! Még-még még
Dóri, majd kereslek
Babácska, mi újság pirivel?
Etus, merre vagy? Melózol ezerrel?
Nathalie, Brogoka?
Remélem nem haragszotok,ha a Déviszes topikban írtat másolom be, így biztos nem marad ki semmi a beszámolóból
Szeretném megköszönni mindenkinek,h sokat gondoltatok rám!
A kórházi történet: kedden ugye voltam Paraginál. Neki említettem,h fáj a hasam alja, ezért is vizsgált meg jobban, mikor kiderült a tölcsér alakú belső méhszáj. Csütörtökön este felhívtam, mert a szomszédos városban rendelt, gondoltam hátha megnéz megint...szóval hívtam,h nem múlik, u.úgy fáj, erre azt mondta,h nem tudja mitől lehet,h a méhszájtól e, az idő kérdése, de inkább menjünk be a kórházba.
A kórházban az ügyeletes megvizsgált, a külsőm.száj zárt és megjegyezte,h ha egy baba lenne akkor haza mehetnék, de mivel kettő van, így maradnom kell. Még aznap este megkaptuk az első tüdőérlelőt és magnézium infúzióra +CTG-re kötöttek. Jó volt hallani a lurkók szívét, ment a nagy nevetés a vajúdóban,mert folyamatosan ment a bunyó és a CTG hülye hangokat hallatott. Mikor bizonyossá vált,h minden OK, akkor felvittek az osztályra.
Túlképp semmi nem történt...másnap reggel megint tüdőérlelő és UHU. Annyira vártam már, mert Battn súlyt nem tudnak saccolni és kíváncsi voltam,h mekkorák lehetnek. Az hamar feltűnt (nővérek szóltak) h nagyobb a pocim, mint amihez szoktak, de még ikresek között is. Na és mikor a dokinő mondta az 1500 grammot majdnem lefordultam az ágyról
Olyan boldog voltam, mert tudtam,h innentől már igazán jók vagyunk, mégha csal is a saccolás. Nem szabad kijönniük még, de ha mégis jönnének akkor már nem lennének olyan nagyon "picikék" amúgy dehogynem, de mégsem...szóval értitek
Tüdőérlelőből összesen 4et kaptunk, ami ugyancsak jó,h már megvan, ha esetleg jönni szeretnének, DE nem jöhetnek
Szombaton este volt még egy kis ijedtség, mert megint kezdődött a folyamatos hasfájás, így megint 4 órát voltam CTG-n + magnéziumon. Na olyan rosszak voltak a fiúk, mint sztem még soha
Paragi vasárnap este jött...egy kicsit mérges voltam, mert napközben találkoztam vele és mondta,h este majd jön, de nem jött. 9kor már megkértem a nővérkét,h nézze már meg, mert megígérte,h jön és csak Ő tudja megmondani a hazamenetelt. Kicsit kellemetlen volt,h szólni kellett,h jöjjön...de naív leszek és azt gondolom,h elfoglalt volt...igazából semmit nem mondott,h mi lehet/ett a baj, majd kedden menjek és megnézi a b.m.szájamat.
Hétfőn haza is jöhettem, bár a záróért majd még vissza kell mennem. Amúgy valószínűleg az időjárás és a babák mérete ami miatt van ill. volt ez a hasfájás.
A mostani hogylétem...nos...igazából be kell már vallanom,h nem egyszerű. Azt hiszem most jött el az a pont amikor az egy babások a végén vannak. Nem jó már sehogy. Napközben aludhatnékom van, este vagy éjfélig fent vagyok és mire elalszom kelek fel pisilni amikor is alig tudok kikelni az ágyikóból és ez így megy reggelig 2-3 ismétléssel. Ehhez hozzájött az,h iszonyatosan szétszakadt a bőröm, annyira csajok,h ha hozzá érek nem érzem és szerintetek, hol szeretnek a legjobban játszani, bunyózni a fiúk? Naaa, van ötletetek? a repedéseknél
Tudják mi a "jó" a maminak. Amúgy azt leszámítva,h napról-napra nehezebb és sztem egy hónap múlva felkelni sem fogok tudni az ágyból mindenkinek teljes szívemből kívánom,h legyen kismama. Mivel ma tízmilliószoros teremtő nap van, jó és pozitív dolgokra kell gondolni és segít, így ezt kihasználva kívánok számotokra is (nekünk májusban bejött!!!)
A babaszobáról még képet nem tudok hozni, de ha minden jól megy, akkor másfél hét és kész lesz
ígérem, amint kész, hozom a képeket!
Huhh, azt hiszem jó hosszú lettem, remélem nem lett túl uncsi, de mivel a részletekre éheztetek, igyekeztem nem kihagyni semmit!
Megint eszembe jutott valami
képzeljétek: A Benedek nevet Én választottam és úgy terveztem,h a kisebb súlyú bébi lesz Benedek, ennek megfelelően A baba, DE jelenleg FULL egyformák
mi több,ha császár lesz, akkor nem tudni,h kit vesz ki Paragi előbb
Eddig a terv az volt,h akkor is a kisebb lesz Benedek, de így már ez is kezd megdőlni...
jó mi?
Dóri, Agár ha lesz időtök, akkor megnéznétek Nekem,h Nektek mekkorák voltak a bébik 29 hetesen? Tudom nem számít, de kivi vagyok, mert abból azért tudok következtetni
mert a hülye nő mindig agyal...
Pussz mindenkinek!
Bari