Rani,
enyémek is szeretik mind a kettőt, és persze inkább a kukit ennék, ha hagynám. De nem.
Kukit csak ritkán adok nekik, abból is inkább a sómentest. (Mindig az jut eszembe a kukoricáról, hogy a háziállatokat is ezzel hízlalják, a libákat is ezzel tömik, legalábbis régen.
)
Lois,
az én lányom is egy "terrorista", mint az az 5 hónappal fiatalabb kisfiú lehet, de az oviban még nála is van brutálabb, úgyhogy ott behúzza fülét-farkát, és szerencsére kezdi kinőni, már kevesebb rosszaságot csinál, és verekedni se verekszik annyit.
Olivér meg az ártatlanság báránya volt mindig is, de ma már megvédi magát, szerintem ezt azért ált. megtanulják a gyerekek, kénytelenek. Emiatt is rossz szerintem a vegyes csoport, mert amíg kicsik, addig muszáj behódolniuk a nagyoknak, el vannak nyomva általuk, azért minden gyerek fölméri, hogy ki van testi fölényben.
Lafi,
Emlékszem, ahogy bementem egy oviba még anno, a keresgetéseknél, és az óvónő mesét olvasott, két gyerek hallgatta, a többi meg szaladgált ezerrel, senki nem foglalkozott velük. Az óvónő tette a dolgát szegény, dehát nem sok foganatja volt.
Még nem mentem vissza, de már beszéltem a főnökkel, mondta, hogy várnak, szól majd, ha lesz hely. Erre most kirúgtak egy csomó mindenkit, úgyhogy nemtom...
Te új melóhelyen? Vagy a régin?