Sziasztok!
Igen, elképzelhető, hogy a picurkád mozgását érzed, bár azt mondják, hogy ilyen korán csak a nagyon vékony kismamák érzik. Nem tudom, hogy te milyen vagy
. Én már 65 kg. (61 voltam 6 hetesen)
A múltkor már én is kérdeztem, hogy lehetséges-e ilyesmi, mert én most már egyre gyakrabban érzek valamit, ami máshoz nem hasonlít. Például olyasmi, mintha gyengéden hozzásímulnának a méhem falához. Illetve olyat is szoktam érezni, mintha valamelyik kidugná a lábát az oldalamon, mert egy-egy ponton nyúlik olyankor a méhem, és minden alkalommal máshol. Ez nem lehet az?
Én is arra szoktam gondolni, hogy lehet, hogy beképzelem magamnak, de olyan jó, amikor úgy tűnik, mintha!
Én arra gondolok, hogy talán azért érzem ilyen korán, merthogy ketten vannak és nincs annyi helyük mozogni a méhben.
Az ikerbabakocsi minket is érdekel, bár én még nem merek ilyen korán vásárolni. Babonából sem
Judyt! Az én férjem is ezt mondta. Szó szerint: az egyik az emeleten van, a másik a földszinten. Neked a nagyobb babó az emeleten van vagy a földszinten? Nálunk az emeleten van a nagyobb. Vagyis őt hívják B-nek.
Mondtam a tesómnak, hogy olyan, mintha az egyik arccsontja az enyémre hasonlítana... Mire ő: inkább Simpsonra
.
Holnap elutazunk Erdélybe egy hétre. Szurkoljatok nekünk, hogy minden rendben legyen, mert nagyon hosszú az út (kb. 650 km) és az idő sem a legjobb).
CsMarti!
Kösz a gratulációt!
Moon!
Ne aggódj, hogy kicsik. Az ikrek általában kissebbek, mert kevesebb helyük van. A koruk, mint olvashattad az UH szerint nem mindig ugyanaz. Nekem most a nagyobbikat a kicsinél 4 nappal nagyobbnak látták. Én továbbra is a menstruációm szerint számolok. Az nem változik.
Na puszi mindenkinek
Annamari
14+4