Erika!
De jó, hogy érzed Mátét
! Már én is alig várom
, de az még vagy 1-2 hónap
.
Kaját ne is mondd
! Gyakorlatilag mindegy, mit eszem, semmi nem finom a jelenlegi állás szerint
. Én is éhes vagyok reggel, de én délben is. Délután-este már nem nagyon, de egy kicsit akkor is eszem, mert ha éjjel véletlen felébredek, akkor olyan éhes vagyok, hogy ölni tudnék valami ehetőért
, persze, általában megállom, és nem szem semmit, de reggel bepótolom
.
Én ma megjártam az Önkormányzatot, mert nem számláltak meg minket
. Bedobták a borítékot, de utána semmi. Se egy cetli, hogy jártak nálunk, de nem találtak itthon minket, telefonáljunk (elvileg, ezt kellett volna, ha nem vagyunk itthon), se semmi. Egyszer volt nálunk egy nő, de kiderült, hogy ő nem is a mi számlálóbiztosunk, hanem a lánya. Azt mondta, majd pér nap múlva jönni fog ő is. Na, azóta se jött. Vártunk 31-éig, amíg a határidő volt, hogy jönnie kell a számlálónak, aztán ma bementem, nehogy már fizetnem kelljen. Ott az ügyintéző csaj elkezdett hepciáskodni, hogy fel kellett volna hívnom a számot, ami a borítékon van. Mondtam, hogy oké, de talán fel kellett volna minket keresnie a csajnak, és ha nem vagyunk otthon, hagynia egy hivatalos értesítőt (anyukámnál is így volt), hogy időpont egyeztetés miatt hívjam fel. De se nő, se értesítő nem volt. Akkor már kedvesebb lett a csaj, és gyorsan kitöltöttük a papírokat. Nem tudom, mit gondolnak, hogy az ember jókedvéből tölti a szabadidejét az Önkormányzatnál, ahelyett, hogy itthon töltötte volna ki velem a számlálóbiztos a papírt? Nem is értem. És még engem büntettek volna meg, ha nem megyek be, mert a csaj nem jött el hozzánk...