Zafír!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon drukkolunk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bari, mindenképpen menjetek orvoshoz, de szerintem a babák helyezkedése lesz a ludas. Egy baba is gyakran nyom ezt-azt a mamájában, hát még kettő. Gondolom állva máshogy rendeződnek mind a babák, mind a szerveid, ezért jobb akkor a helyzet. Remélem, a doki majd tud valami jobb megoldást, h ne fájjon, mint hogy akkor állj sokat. Szorítok, h gyorsan elmúljon a fájdalom!
Dóri, ismét megkönnyebbültem, mert már elég bénának éreztem magam, h a hozzátáplálással mennyi időt elvacakolunk. Ezek szerint ez normális. Mondjuk Miksi gyorsan végez, 5 (öt!!!) perc alatt bekanalaz 3 dl főzeléket, Stefivel lassabb, ő ilyenkor nem szereti olyan nagyra nyitni a száját, inkább nyalogatna. Az a fő nehézség, h rettenetesen érdekli őket az evés, így ha a másik eszik, ők is akarnak, és már mi is csak suttyomban eszünk a férjemmel, mert kinézik a szánkból a falatokat, és olyan rossz érzés, h nem kóstolhatják meg, úgy érzem magam, mint valami főkínzó
! Alig várom, h végre mindent ehessenek, nameg h végre etetőszékbe ülhessenek.
Stefi egy hete kúszik, de elégedetlen, folyton négykézlábra áll, szerintem még egy hét és mászik. Tegnap voltunk csípőkontrollon (3 hónapja kértem időpontot), minden oké, és a dokinő -akitől még én is megijedtem olyan ijesztő volt, a hanglejtése pedig egész elképesztő, nem is tudom leírni, én még ilyet nem láttam. Próbált kedvesen beszélni a majmokhoz, de a hanglejtése olyan volt, mintha azt mondaná, te meg mit keresel itt, elegem van már az összes gyerekből, mit bámulsz, még beszélni sem tudsz! brrrrrrr - teljesen "kiakadt", mert Stefi folyton fel akart állni
Miksi még kitűnően elvan fekve, bár felülni már próbálgat, a kúszás még nem érdekli, teljesen értetlenül nézi a mellette elviharzó nővérét: "Hát ez meg mi?"
Agnyes drukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brogoka, drukkolok ám nektek is! Szerintem, ha a férjed katonái készen állnak, nagyon jó eséllyel indultok, nagyon szurkolok, h egyből sikerüljön! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
P!