Hahó!
Reggel már írtam egy egész hosszút, erre Bene megnyomta a kikapcs-gombot, és huss... na most megint nekifogok
Benének egy kis köhögésen kívül semmi baja, sőt, de azért tegnap reggel elvittük az ügyeletre, lássa doki is, egy kicsit piros torok, semmi egyéb. Sajnos ilyen alkat, egy kis felsőlégúti izé is ezt hozza elő nála. Majd kinövi, addig meg résen vagyunk, észnél kell lenni egy ilyen köhögőrohamnál éjjel, de szerintem már nagyon jól kezeljük Gáborral (takaróba becsavarva ki a hidegre, mikor megnyugszik, tea, kúp, szellőztetés, na meg a hidegpárásító fűtésszezonban nálunk minden éjjel megy).
Mi is otthon voltunk a négy napban, a héten szünet van az egyetemen is, gondoltam majd megírok egy-két beadandót, hát, meglátjuk, mi lesz belőle. Szeretném, ha holnap már menne Bene a bölcsibe, hogy tudjak azzal is haladni, de az sem világvége, ha nem jut rá időm. Egy közös napot amúgy is terveztem, csak mondjuk a péntekre gondoltam, így végülis csak előrehoztuk
Inkább azért lenne jó, ha menne, mert az elmúlt két hétben hihetetlenül ügyes bölcsis lett, már az a kis reggeli nyafi is elmaradt, bent pedig továbbra is mindent ügyesen csinál, nem szeretném, ha "visszaesne".
Móni, megértem, hogy amíg lehet, sokat vagytok lenn, ajándék ez a szép idő
Bár most meg itt a szmog...
Eszterrel mizujs? Istenem, hát már ő is nemsokára fél éves lesz, hogy telik az idő!
Köszi, hogy felhívtad őket! Nekem kicsit úgy tűnik az FB-is bejegyzéseik alapján, hogy mivel most indultak, kicsit még tapogatóznak ők is, mit-hogyan kellene csinálni, még nincs meg a beállított nagyüzem.
Nekünk teljesen megfelel, ha csak odamegyünk, van bőven hely leülni a nagy étterem-részen a különtermektől függetlenül is, az éppen nem játszó, társalogni vágyó szülőknek
Kata, már most sok szép ajándék van a listán, nagyon szerencsés ez a Márk!
Én még nem tudom, kitől-mit kap, mi vettünk neki egy autózásra alkalmas kis szőnyeget (utak, épületek vannak rajta), autókat, egy kis barkács-szettet, meg egy tűzhelyet a már meglévő edényekhez, imád főzni ugyanis
A parkolóház nálunk a karácsonyi ajándék lesz, egyszer vendégségben játszott egy hasonlóval, és nagyon odavolt érte. Szerintem már sok három éves kortól való játékot meg lehet nekik venni. Rokonoktól, aki kérdezte, könyvet kértünk, vagy legót - 4 éves kortól valót, ami még egy kicsit korai most (bár szintén vendégségben ügyesen pakolgatta a kis kockákat), de most nagyon sok játéka van, egy-két év múlva meg már fog tudni legózni, addigra már lesz egy-két készlete, amivel ismerkedhet
Zsuzsi, mentetek ma bölcsibe? Megértem, hogy nem akarod elhúzni a beszoktatás, az tényleg nem biztos, hogy jót tenne Zsófinak, azért neki már van rutinja a közösségben való napokban. Mit adtak a szemére? Calcimusc?
Szilvi, hogy viselkedik a Pocak? Mesélj, hogy vagytok?
Vick, betegség huss, és kitartást a sulihoz!!! Azóta voltál állásinterjún?
Mangora, a viziparkot nem csodálom, hogy imádta Marci, remélem kikapcsolódtatok kicsit!
Jaj, most jutott eszembe: csinálhatnánk megint tablót a manókról, biztos döbbenetes lenne összehasonlítani a korábbival, mennyit változtak!
Ha gondoljátok, szívesen megcsinálom
Megyek, kihasználom az alvásidőt egy kis olvasásra
Puszi,
Ági