Sziasztok!
Olvasom, hogy megint téma a drilling.
Bár látom sokan hallatták már hangjukat, de én sem bírom ki, hogy ne szóljak.
Julicha! Szia! Azt hiszem még nem találkoztunk!
Nem, a drilling az NEM SEGÍT RAJTAD (valószínűleg)!!!!!!!!!!!!!!!! Nem fogom szépíteni a dolgot, mert semmi értelme... Én tuti nem lukasztatnám ki egy szervemet sem!!! Főleg nem addig, míg az eredeti okot meg nem szüntetitek!!! A petefészek vastag burkát a PCOS-es nőknél a rossz hormonrendszer és az egekben járó inzulin okozza. Ha ezt nem rakod rendbe, szurkáltathatod a cisztákat a petefészekben, de ezek újra meg újra vissza fognak térni! Ha meg esetleg sikerül teherbe esned azalatt a pár hónap alatt, amíg nincsenek (műtét után ÁTMENETILEG megszűnik ciszták túlzott hormontermelése), akkor is hatalmas a vetélés veszélye a fennálló magas inzulinszint miatt!!!!!!!!!!!!!!!!
Apát meg rugdosd el spermavizsire!!!!!!
Én párom Bogi előtt szuper eredményeket produkált, és Balázs előtt már sehol sem voltak a gyönyörű spermák!!!! Pedig hidd el mi is azt gondoltuk, hogy "óóóóóóóó, hát vele biztos minden rendben!!!", aztán estünk is szépen pofára, mikor kiderült, hogy a nagy fenéket. Indult a vitaminkúra, meg jött a hereviszérműtét.
Csak óva intenélek, hogy a mi hibánkba essetek!
Ha jól olvasom a metet meg nem szeded, merthogy nem hatott. De ha jól értem, csak pár hónapig használtad.
Ha tényleg nem jön be neked, akkor gyógyszert KELL váltani!!! Egy jó doki biztos ezt is tenné!!!
De azt ne felejtsd el, hogy a betegségünk nem csak a gyerekvállalás időszakára szól, ezt örökre kaptuk!!! Mindig is gyilkolni fog minket belülről, akkor is ha már nem vágyunk arra a zebratesztre!
én azt javaslom keress hozzáértő dokit, aki valódi segítséget tud adni!