Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!
Mint már mondtam most örülök,és annyira,de annyira szeretem a kis Casperkámat.KépSzereintem szereti ,ha ultrahangozzák,mert olyan eleven egész nap,hogy csak na.Felrakom a képet,tudom nem sok minden látszik rajta,de én olyan sokáig tudom nézni.Teljesen szerelmes vagyok a gyerekembe.Ő MaJankó

Egyébként akkor én most vajon,hány hetes vagyok?Mi szerint számoljam?

TimurrKép
Vendég

Babus
Teljesen egyetértek a szüléssel kapcsolatban,amióta az eszemet tudom anyuka akarok lenni és amint megtaláltam életem párját jött is a babaprojekt.Ez egy szerintem teljesen természetes dolog,a világ legszebb csodája.Sokan nem szeretik,ha kinyitom a szám,mert nem mindenki ért egyet.De én soha semmit nem tudtam volna egy kisbaba elé helyezni (karrier,egzisztencia stb.),persze nem azt mondom,hogy mindenki szüljön a nagy világba,de ha agyilag érett valaki,és megtudja adni a babának ami kell nem lehet semmi fontosabb a babánál.Úgyvagyok a szüléssel,hogy majd lesz valahogy,persze nem akarok sokat szenvedni,de a lényeg hogy legyen kint egézséges legyen és a karjaimba tarthassamKép.Ha ez meglesz én leszek a legboldogabb (persze melletted)anyuka,és utána asszem anyatigris leszek.Hisz már most imádom,annyira tudok szeretni.Ezért is vagyok ilyen hülye aggódós.
Szerintem menj el nyugodtan a bálba max. ha nem érzed jól magad hazamentek.
Ruzicsky
én talán életem legnagyobb harcát küzdöm a férjemmel és nem tudom mi az ami őt kint tartja egy ilyen fantasztikus élménytől.Ő sem tudja megmondani miért ,de nem akar bejönni.Ezt én nem tudom elfogadni,tudom nem lehet erőszakolni ezt a dolgot,de az egészet a nő csinálja végig,nem csak a szülést ezt a 9 hónapot is minden szépségével és nyügjével együtt.Szerintem minden apukának bekéne mennie,ha már ők ez erősebbik nem képviselői.Hisz nekik csak bátorítást és biztonságot kell adniuk.Annyit elértem,hogy a vajúdás alatt bennt lesz,aztán csak reménykedem ,hogy utána nem hagy egyedül.
Előre is bocsánat azoknak akiket megbántottam,de ez vagyok én.Kép

Timurr
Vendég

Ha minden igaz csütörötkön megyünk a párommal 3d-s uh-ra. Remélem megmutatja végre hogy mi van a lábai között. Holnap töltjük a 29. hetet, nagyon kiváncsi agyok hány gramm a picike.
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

KépKép
búzaszem

Timurr
Nagyon tündéri a babucidKép
Szerintem számolj az UH-os idő szerint, ha a naptári idő ilyen pontatlan volt az AFP-nélKép

Apucival dettó ugyanígy vagyok én is. Nem értem, hogy ez miért olyan nagy gond a számára. Én hordom a pocimban 9 hónapig Kristófkát, én vajúdok vele és szülöm meg, neki csak kellemesebbé kéne tenni ezt az amúgy is gyönyörű napot. Olyan nagy kérés ez?! Bár szerintem az már rég rossz, ha ezt külön kérni kell tőlük, az a jó, ha egy apuka önszántából akar jelen lenni a szülésnél, az erőszak semmi jóra nem vezet. Így hiába nem értek vele egyet, belenyugszom, ha akar, kimegy a kitolásnál. De a vajúdás részéhez ragaszkodom, hogy ott legyen! Attól még senki se lett rosszul, ő is túl fogja élniKép

Babus

Kép
babus2005

Babus
én is így vagyok,gondolom te is reméled,hogy akkor meg már nem megy ki apuka.Egyébként érdekes ,mert uhra mindig bejön és élvezi,és érdekli,még vérvételre is bejönne.Úgyhogy nem tudom mi ez a para!

Timurr 17+3 asszem
Vendég

Sziasztok,

Egyetértek én is, és pont ezért amiket írtatok bízom abban, hogy a párom is végig ott lesz velem, szerintem annyira kíváncsi a fiára, és hogy mi is történik velünk, hogy ki fogja bírni a dolgot, nekem pedig tényleg az a legfontosabb, hogy ott legyen az az egyetlen ember, akire igazán számíthatok és közös életünk legnagyobb élményét együtt élhessük át.

Babus,
a bált ne hagyd ki, utána úgy sem fogsz menni egy darabig sehová!!! Ha elfáradtatok majd hazamentek az éjféli koccintás után:-)))

Jó éjt, ma ennyire futotta!
tamesz+ubul 29+4

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Nem irtam megint regen, de addig amig nem tudom az eredmenyt nem is akartam. Ugyanis kb. 1 1/2 hete megcsinaltattam a cukor tesztet (ez a rovidebbik fajta volt), aztan mult csutortokon elmentem a dokihoz, es kozolte, hogy nem jo az eredmeny, meg kell csinalni hosszabbikat is. Ez azt jelenti, hogy ehgyomorra kell menni, levesznek egy adag vert rogton, aztan megitatjak a cukor szirupot, majd ezutan 1 es 2 oraval vesznek vert. Na ezt vasarnap el is inteztem, es ma lett meg az eredmenye, es hal'Istennek nincs terhessegi cukorbetegsegem! Mar teljesen kesz voltam, hogy mi lesz, ha naponta kell nezni az ujjambol a veremet, meg dietazni, vagy ne adj Isten inzulinozni. Nade nem kell!!! Ugy orulok, hogy jo lett a masodik teszt!
Aztan meg azt is mondta a doki mult heten, hogy a vas ertekeim nagyon alacsonyak, es azt javasolta, hogy szedjek napi 3!!! Maternat! Na ezt a baratnommel megkoznultaltuk, es megegyeztunk, hogy ez egy hulyeseg, mert minek megtriplazni az osszes vitamint (es esetleg egyes vitaminokbol tulszedni magam -ami meg mar karos is lehet ugye), ugyhogy vettem kulon vas tablettat es most a napi 1 Materna melle meg szedek 2 vas tablettat is. Ezenkivul majat es spenotot, meg brokkolit eszem naponta. Aztan egy honap mulva megismeteljuk a vervetelt es megnezzuk hogy allok "vasilag".
Ti szedtek plusz vasat egyebkent?
Ezenkivul megint betegek vagyunk, nekem a torkom faj, a Bencenek meg az orra folyik. Jajjj! Ez az ovoda nem fekszik, amiota jar megallas nelkul beteg.
Ja, es tegnap -26 fok volt nalunk ejjel, az utak a hetvegen tukor jegek voltak, ugyhogy egyre "kenyelmesebb" ezt a sok cuccot magamra huzni minden nap.
Hat ennyi ami nalunk tortenik. Kép

Agi

Kép
Kép
agi

Ági
Örülök, hogy jó lett a vércukrodKép Én hétfőn megyek ismét terheléses vércukorraKép Remélem jó leszKép
Én szedek külön vastablettát, az Elevit mellé még napi 1 szem Tardyferon Fol-t.
A 3 Materna szerintem is óriási marhaság lett volnaKép

Úgy döntöttem, megyünk a szilveszteri buliba, max. hazajövünk, ha nem bírjukKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Na megint nem jöttem egy ideje. Nagy no sok elintézni valónk volt a múlt héten, ráadásul Zsani is beteg let... De úgy néz ki régi vágyunk teljesül, januárt közepére meglesz az autónk, egy vadi új skoda fábia classic. Mondtam a férjemnek, muszáj lenne ha meglegyen január végére, hisz akkor már bármikor jöhet a baba. A lány is teljesen bezsongott, igaz neki az volt a lényeg hogy az autószalonban az összes kiálított autóba megengedték hogy beüljön és "vezessen", alig tudtuk elhozni a drágát.

Ági
Én csak vasat szedek, semmi mást mellé. Ezt is csak azért hogy szülésig feltöltödjön a vasraktár, mert még jó az eredményem igaz az alsó határértéken van. A Materna tényleg nem volt jó ötlet a dokitól. -26 fok??? én már a mostani hidegwktől kezdek cidrizni, pedig még komolyabb fagy se volt, remélem nem is lesz semmi -20 fok körüli érték, de szép fehér karácsonyunk lesz.

Babaus
Mi is megyünk bulizni, ráadásul ez nem is az a konszolidált buli lesz. Zsanival is voltam igaz vele félidős voltam akkor, őt még anno nem zavarta. Ezt a babát ha zavarja valami tesz már róla hogy én is értesüljek, hogy naaa elég volt... Hidd el ha kényelmetlen lesz neki a buli, vagy zavaraj tuti szólni fog róla,, hogy HAZA ANYA! A szüléskor a kitolsánál szerintem apuka már nem fog kimenni, annyira magával sodorják az események hogy bentfelejti magát.

Homeopátia és a szülés
Én megint tudatosan készülök a szülésre, abból a szempontból hogy a 35 héttől iszaom majd a málnalevélteát és szedek Caulophyllum-ot, amely a tágulást segíti (talán ettől szültem anno Zsanit is meg 3 óra alatt) és utána ha lesz gátsebem akkor Arnica Montana magas potenciálban, pl a 200-as is jó, csak ha nem császáros valaki akkor nem kell belőle 7 bogyesz. De a gyógyszerész úgy is megmondja majd mennyi kell ebből, azóta nem kellett hál istennek szednem.

Tirmur
Ha a lepény a mellső falon tapad az jó, lényegében tök mindegy merre tapad, csak a belső méhszájtól legyen meg a minimum távolsága. Ha nem írták rá a papírodra, hogy mélyen tapad akkor tuti jó. Nekem is a mellső falon tapad, Zsanival hátsó falos volt. Másként is mozgnal pedig mindkettő tuti lány.

Na dobok még egy táblát utána megyek palacsinát bekavarni, azt ígértem a lánynak meg a férjemnek. JA javítgattam a táblát a beírások alapján ha valakit kifelejtettem a javításokból szóljon!

<pre>
Anyuka Baba kora Cél időpont Baba neve Testvérek Hol fog születni
Cicmerák 30 hét + 4 nap 2005.02.08 László Gergő Szt. István kh.
Babus 30 hét + 4 nap 2005.02.20 Kristóf MÁV kórház
Tamesz 29 hét + 5 nap 2005.02.16 Marcell Kristóf Kistarcsai kh.
Nadine 29 hét + 2 nap 2005.02.24 Gréta Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 29 hét + 2 nap 2005.02.28 Fanni SOTE II.
Búzaszem 29 hét + 0 nap 2005.02.23 Hanna/János Kornél Semmelweiss kh. Miskolc
Nikics 28 hét + 6 nap 2005.02.23 ???/??? Margit kh.
Agi 28 hét + 6 nap 2005.02.25 Hannah Luca/??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Beatrix 28 hét + 6 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Zsuzsa 28 hét + 5 nap 2005.02.26 Áron Bajcsy kh.
Vargáné 28 hét + 4 nap 2005.02.26 János DEOEC
Nyetus 28 hét + 2 nap 2005.02.28 Kamilla Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Monci 28 hét + 0 nap 2005.03.01 Rita/??? Szt. Imre kh.
Jck 26 hét + 1 nap 2005.03.04 Sára/Dávid BM
Maya29 27 hét + 2 nap 2005.03.08 Kira Szt. István kh.
Mano2005 27 hét + 0 nap 2005.03.09 Fanni/??? HIETE
Ancsimamóca 27 hét + 0 nap 2005.03.09 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Angéla 26 hét + 6 nap 2005.03.10 Valér Bajcsy kh.
Dorka 26 hét + 5 nap 2005.03.12 Bernát Kolos Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
Zsana75 26 hét + 3 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Csibe26 26 hét + 3 nap 2005.03.13 ???/??? Szt. Imre kh.
Eveka 27 hét + 5 nap 2005.03.15 Anna/Marcell? Gergely? MÁV kórház
Ruzicsky 25 hét + 5 nap 2005.03.16 Olívia, Csilla/Gellért, Bendegúz Szt. Imre kh.
Mtücsök 25 hét + 3 nap 2005.03.19 ???/??? Dél-PestiJahn Ferenc kh.
Hadri 24 hét + 4 nap 2005.03.26 ???/Barnabás Nagykanizsa
Borbolya 24 hét + 4 nap 2005.03.26 Boglárka?/Benedek? MÁV kórház
Lirian 23 hét + 5 nap 2005.03.28 Daniella Lili/??? Schöfp Mérei
Zsu 22 hét + 6 nap 2005.03.30 Alexandra Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 23 hét + 0 nap 2005.04.05 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
Nebula 22 hét + 6 nap 2005.04.07 Flóra Anna/Balázs Szt. István kh.
Greenolive 22 hét + 1 nap 2005.04.12 Áron Szt. Imre kh.
Mukika 22 hét + 0 nap 2005.04.13 Aliz Szegedi női klinika
Psandi 19 hét + 4 nap 2005.04.27 ???/??? Dani 2003.04.28 MÁV kórház
Franyo 19 hét + 4 nap 2005.04.27 Boglárka Réka/Dániel Vilmos Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre kh.
Vaktyuk 18 hét + 6 nap 2005.04.23 ???/Patrik Csaba Kútvölgyi kh.
Pfranciska 19 hét + 3 nap 2005.05.01 Boglárka/Benedek Kaposi Mór kh.
Asszony 20 hét + 2 nap 2005.05.02 Sára/Gergő Kútvölgyi kh.
Tirmurr 18 hét + 4 nap 2005.05.08 Maja/János Martin Kaposi Mór kh.
Ildibaba 18 hét + 0 nap 2005.05.17 Eszter Ráchel/Zoltán Attila Kútvölgyi kh.
Norkini 16 hét + 5 nap 2005.05.25 ???/??? 2003.02.09 Jázmin Sarolta Szt. Imre kh.
Akiren 16 hét + 0 nap 2005.05.27 Lilla/Dániel, Máté Péterfy Sándor kh.</pre>

Nadine 29+2

Nadine
KépKépKép
nadine

Csak meg tudjam különböztetni, hogy most azért rúg, mert zavarja a zene, vagy azért mert éppen dizsizik ott bentKép

És...ma végre meglesz a kiságyKép Ez tutiKép Hamarosan indulnak érte apuciék PestreKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Nadine!

Köszi, hogy beírtál a táblázatba!

Ági!

Én sajnos már a kezdetektől fogva vashiányos vagyok. Én Elevitet szedek és napi 1 db Tardyferon Fol-t. Sajnos még így sem tökéletes, de jobb valamivel. Most én is elkezdtem magas vastartalmú ételeket eszegetni, csak sajnos én ezeket nem nagyon szeretem. Most már próbálok rá figyelni, hogy legalább hetente 1X egyek ilyet.

Lányok!

Nagyon vigyázzatok magatokra! Nekem a múlt héten sikerült egy jó kis vírust "bekapnom", aminek köszönhetően 38 fokos lázam volt. Mivel nekem az algopirynen kívül más nem viszi le a lázam, ezért 1 szemet kénytelen voltam bevenni. Remélem nem ártott meg. Csak nagyon féltettem a kicsit a még magasabb láztól Kép. Csak jövő héten megyek 4D-s UH-ra, remélem minden rendben lesz vele. Nem tudjátok, algopirynt be lehet venni? A lázam hál'Istennek lement, de a nátha nem igazán akar múlni Kép. Nincs valami "tuti tippetek", természetes gyógymódotok? Ja, és azt még nem is meséltem, hogy egy héttel aláz előtt egy élelmiszerboltban sikerült a hasamra ejtenem egy 1 lieteres dobozos üdítőt. Magasról esett le egy polcról, így rendesen sikerült becsapódnia. Úgyhogy egy hét leforgása alatt 2X is sikerült jól kizokognom magam. Azért a Manó rendes, mert sokat mozgolódik. Remélem csak megnyugtatni akar és jelezni, hogy jól van. Szóval ennyit a bénázásaimról.
Vigyázzatok nagyon és ha nem túl nagy kérés, szorítsatok nekünk, hogy minden rendben legyen jövő héte az UH-on és a Manó is mutassa meg, hogy tényleg lány-e.
Tudom, hogy a májban, spenótban, brokkoliban, sóskában sok vas van. Tudtok még más élelmiszert ezen kívül, ami segíthet vashiányos állapotban?

Előre is köszi és jó készülődést mindenkinek karácsonyra!

Eveka + Anna(?) 27+5

Kép
eveka

Eveka

Algopiryntől nem lesz a babónak semmi baja. Nekem is csak azt szabad szednem. 1 hónapja én is kényteeln voltam bevenni, de nekem 2 szem vitte le a lázat. Ugyanis a láz veszélyesebb a babára nézve, mintha beveszel ritkán egy lázcsillapítót. Azt tudom hogy az utolsó harmadban nem szabad paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat szedni. Valami légzési nehéséggel hozzá összefüggésbe.

Na rohanok a lány fáradt, lefektetem.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Eveka
SorstársamKép Én is folyton bénázomKép

A lázcsillapító ötleteket én is szívesen vennémKép Na nem, még semmi bajom (kopp-kopp). Időnként kapar ugyan a torkom, de lehet, hogy csak pszichésen érzem, mert annyira félek, nehogy beteg legyek, mert körülöttem szinte mindenki az. És mindig attól rettegek, hogy én is belázasodom éshát tudom, hogy az nagyon-nagyon nem jó a babának, de mi van éjszaka történik ez, és meg se tudom kérdezni se dokitól, se senkitől, hogy most akkor mit vehetek be ráKép

Drukkolunk a jövő heti Uh-hozKép
Én is kérek egy adag drukkot a szombati UH-raKép Szerintetek hülyének fog nézni a Győrffy, ha megkérdezem tőle, hogy látszik-e, hogy a baba nyakán van-e a köldökzsinór?! És mi van látszik, ettől még jobban be fogok parázni. De lehet, hogy ezt meg se tudják nézni UH-gal. De azért úgy érdekelne, persze csak akkor, ha tutira nincs a nyakán. Na ezt jól körülmagyaráztamKép

Babus

Kép
babus2005

Eveka
Természetes, hogy szorítunk nektek (is), reméljük minden rendben lesz. Aztán majd számolj be az ultrahangról!
zsana75

Eveka!
Helló! Igaz még új vagyok, de a gyógyszerrel kapcsolatban olvastam egy cikket a múlt héten itt a neten. Lényeg, hogy a több mint 3200 fajta gyógyszer közül mindössze 28 okozhat problémát a terhesség alatt. És ezt maga a Czeizel írta, úgyhogy nem kell megijedni egy algopirin miatt.
Igaz én is állandóan aggódok, de azt hiszem ez természetes. Pusz!
fejeske

Babus Kép
Ne felejtsd el, hogy a sok-sok-sok aggódás sem tesz jót a babának! Egyébként szerintem éjjel is felhívhatod a dokit, ha gond van (ezért fizetünk).
Egyém gyermek is a múltkor a köldökzsinórral játszott Kép, de szerintem NE kérdezd meg, hogy nincs-e rátekeredve, mert így is találsz okot az aggódásra. (vagy először a férjed beszélje meg a Győrffyvel, hogy mondja mindenképpen azt, hogy nincs, és akkor legalább megnyugszol Kép)
zsana75

Ja, most láttam a képeidet (amik ráadásul már két-három hetesek), hát nem semmi méretű pocid van!
zsana75

Lányok!

Ha valakit a homeopátiás szereken kívül esetleg érdekel másik lehetőség, akkor én tudok néhány Aloe Verás készítményt mondani, ami segíthet...
Nemcsak lázcsillapításban, hanem mindenféle vitamin-pótlásban, immunerősítésben.

Más:
szerintetek tényleg látszik a köldökzsinór a kicsik nyakán? Végülis, a genetikai UH-n megállapították, hogy három ér fut benne... szóval akár látszódhat is...

Lir
lirian

Lirian
Hallottam már ezt is, azt is, nem tudom látszódik-e. Meg azt se, hogy jó-e egyáltalán tudni róla. Mert ha tényleg nincs a nyakán, akkor az baromira megnyugtató, mert akkor valószínűleg már nem is fog rátekeredni, hisz nincs rá helyeKép. Na de ha ott van? Márpedig állítólag sokszor van a nyakukon a köldökzsinór, csakhát nem okoz problémát, ezért nem is foglalkoznak vele. De talán hallgatok Zsanára és nem kérdezem meg, mert ha mégis a nyaka körül van, akkor belebolondulok a hátralévő időbe, az meg senkinek se hiányzik.
Én minden este megbeszélem Kristóffal, hogy vigyázzon a köldökzsinórra, ne tekerje a nyaka köré, ne csomózza összeKép Bízok benne, szófogadó kisfiúKép

Zsana
Hétvégén lesznek 1 hónaposan azok a képekKép Most akarunk majd új képeket csinálni, mind a babaszobáról, mind rólam és majd a 4D UH képekkel együtt felrakjukKép

Babus

Kép
babus2005

Csajok,
Szerintem ha látszódhatna a köldökzsinór, akkor a múltkori szülôszobában nem lehetett volna az a köldökzsinórcsomó para, nem? Én úgy emlékszem, akkor azt mondták, ez nem diagnosztizálható elôre. Persze lehet, hogy ebben ism egoszlanak a vélemények.
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Babus, szerintem se kérdezd meg. Ha olyat tudsz meg, ami megváltoztathatatlan, azzal úgy sem mész semmire, és tényleg csak ártanál a túlzott aggódással, mert még az sem predesztinál semmit, ha épp most nincs túl jó helyen a köldökzsinór. De talán éppen eléggé el fog varázsolni az az édes kis csöppség a monitoron ahhoz, hogy ne gondolj ilyen csúnya dolgokra... Kép
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Nekem a nyakamon volt a köldökzsínór amikor kibújtam!Kép de "csak" egyszer és gondolom elég volt a hossza is ahhoz,hogy ne okozon maradandót!
Vendég

Borbolya
Emlékszem én is, hogy azt mondták a műsorban, de utána meg valahol olvastam, hogy UH-gal esetleg látható előre. Most ugyan kinek van igaza?!
Mindegy, nem kérdezem meg. Remélem kibíromKép

Babus

Kép
babus2005

Babus, most elgondolkodtattál. Szóval az tuti, hogy uh-gal látszik a köldökzsinór, mert van is egy olyan képem a Manóról, de ott ô felülnézetbôl van, és a köldökzsinór mellette látszik. Lehet akkor, hogy csak azt nem látják, hogy körbe van-e tekeredve, tehát ha takarásban van a baba és a zsinór. De most már én sem tudom...
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Babus
szerintem látható 4d-én legalábbis,mert ismerősöméknél mondták 4 d-én ,hogy mindenhol rá volt tekeredve a köldökzsinór,kezére,lábára,testére a nyakára nem mondta a doki,de lehet nem akarta őket megijeszteni.Aki a szülőszobában volt,lehet csak 2d uh-án volt,és ott nem látszik.
Én 21.-én megyek 4 d-re és annyira,de annyira várom,látni akarom az arcocskáját,mindenét.
Szerintetek,ha Down kórós lenne az látszana?
Várom a képeiteket!

Eveka
nekem is algopirynt javasoltak amikor beteg voltam,ha belázasodnák kapjak be egyet és amint tudok irány az orvos,hála istennek nem lázasodtam be,de pár bogyó biztos nem árt.Inkább az algopiryn,mint a láz.

Timurr
Vendég

Köszönöm mindenkinek a biztatást és drukkot Kép))! Teljesen meghatódtam Kép.
Babus!
Te hogy tudsz még mozogni? Én a 27. hét végén járok és hasonló a pocakom mérete, mint a tied 28 hetesen. Reménykedtem, hogy most már nem fog olyan hatalmas ütemben növekedni, de kezd rácáfolni. Persze növekedjen csak a kis Drága, amennyit akar Kép. Azért furcsa belegondolni, hogy még 3 hónapig bent lesz a Manó... De csak maradjon! Maximum majd gurulok a végén.

Eveka

Kép
eveka

Eveka
A mozgással semmi bajom, nekem inkább feküdni kényelmetlen, na meg az eleséstől rettegek állandóan.

Timurr
Ne aggódj ezen a Down-kóronKép (még jó, hogy pont én mondok ilyetKép). Teljesen úgyis mindent csak a megszületéskor lehet kizárni, de a 12.heti tarkóredőből már lehetett volna következtetni ráKép

Babus

Kép
babus2005

Babus
A tarkóredő jó volt,mert 1,2 mm volt,csak félek,egy csomó mindent írtak a tegnapi uh-ás papírra,amit én nem is láttam.Sem a szerveit nem láttam,csak olvastam ,hogy minden jó.De félek,azért kérdezetm,hogy 4 d-én jobban látszanak ezek a dolgok?
Timurr
Vendég

Timurr
Miket írtak arra a papírra? Hátha segíthetünk?
Egyébként meg, te írtad, hogy minden jó, akkor miért izgulsz? (ez a kérdés olyan röhejesen hangzik az én számbólKép)
Szerintem amúgy a 4D UH-on is először csak 2D-vel nézik a babát, úgy mérik le meg nézik meg a szerveit, aztán csak az élmény kedvéért váltanak át 4D-re.

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,
Lázcsillapításra és influenzás,náthás megbetegedésre jó az occilococillum illetve dolococil vagy vmi hasonló nevű homeós bogyó amit szinte minden gyógyszertárban lehet kapni.Egyébként algopyrynt és szinte minden megfázásra kapható gyógyszerre azt mondta a dokim,hogy nyugodtan lehet szedni.Jobbulást minden betegeskedőnek!
Én elevitet és ferro folgammát szedek felváltva,szerencsére eddig minden leletem jó volt.Kopp-kopp.
Ja,ha vkit érdekel,ma voltam az ázsia centerben és gyönyörű baba ruhákat lehet venni igen jó áron.Pl.egy plüss rugi 1600,hosszú ujjú bodyk(patentos nyakban)500 ft.Jó minőségüek,ugyanazok amiket az Árkádban 4-5000-ért illetve bodykat 1000ért árulnak.Szóval érdemes arra járni mert nagyon sokféle kiegészítőt is láttam pl.,fürdőlepedő,zsák stb.Csak én ezeket nem néztem mert nálunk Diniről meg unokatesóméktól jött egy csomó cucc így csak egy két piros ill. rózsaszín dolgot vettem még.
sziasztok
nyetus76

Nyetus
Lehet, hogy szombaton majd benézünk oda isKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

ma felkerült Ubulka ágyához a falvédő is, na ilyen lett a hálósarok, ahová már nagyon-nagyon várjuk.

tameszKép

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ez tök aranyos lett!!!
A hangyákat hogy csináltad?
zsana75

Zsana,
Köszi!!!
Az rajta van a szőnyegen, vagyis nálunk falvédőn gyárilag:-)
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Nagyon barátságos ez a babasarokKép

Babus

Kép
babus2005

Eveka,

A benazas szerintem terhessegi tunet. Nekem is minden kiesik a kezembol, es nincs olyan nap, hogy ne ennem le magam valamivel. Mar ugy ulok le enni, hogy konyharuhabol partedlit kotok, es meg igy is mindig kerul valami a ruhamra. Ha nem eveskor, akkor fozeskor, vagy amikor leszedem az asztalt. Tegnap volt nalunk a cegnel egy karacsonyi buli ahol bufe szeruen volt a kaja. Na en nagyon ugyeltem, hogy nehogy lezabaljam magam, erre mikor mentem meg venni egy salatabol, legurult a tanyerrol egy darab es a hasamon vegig gurult. Ugyhogy lett egy jo kis olajos folt vegig a feher bluz elejen....

Babus,
Szerintem se kerdezz ra a koldokzsinorra. Segiteni ugysem lehet, akkor sem, ha ra van tekeredve, es teljesen feleslegesen idegesitened magad meg ket honapig. Kristof jol van, mocorog ugyhogy nincs semmi baj!

Nadine,

A -26 fok nem mindig van, ebbol azert felenged idonket. Altalaban telen a -10, -15 az atlagos, de iden telen nem panaszkodhatunk, mert ez a masodik hoeses es mult heten meg egy vastagabb pulcsi is eleg volt mert + fokok voltak.
Altalaban a februar a leghidegebb, akkor a levego homerseklet lemehet neha -35 ala is, es a szelet is hozza szoktak szamolni, hogy mennyi a szellel egyutt a hideg erzet, az meg volt mar -52 is. Epp tegnap futott at az agyamon, hogy remelem a szuleskor nem ilyen ido lesz!

Agi

Kép
Kép
agi

Tamesz,

Tok jo!!! Amig irtam tetted fel a kepet. Ezek IKEA-s cuccok ugye? Nagyon aranyos! En majd csak karacsony utan alakitom at a szobat, mert addig az anyosek hasznaljak az unnepek alatt.

Kép
Kép
agi

Köszi Babus!
Majd a hétvégén megcsinálom már az albumunkat, majd oda teszek fel még képeket a szoba többi részéről is.
Már nagyon várom a Tieteket is!!!
tmaesz, ma jön a kiságy??? ugye???

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Köszi Ági,
Igen, egy része az, de nem vagyok egy nagyon fidres-fodros baldachinos alkat, szóval az nálunk nem jött be. Inkább színes, bolondos szoba lesz, mint amilyen lököttek mi vagyunk!

Hogy lehet a -26-ot kibírni, én két hete voltam Stockholmban, a -8-10-is hideg volt, bár mire megszoktam hazajöttem, és azóta itt melegem van!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz,

Baldachin nekem sem lesz, az agynemut (korbe parna stb.) en varrtam meg anno a Bencenek, azt fogom most is hasznalni.

Lehet am, hogy a -8-10 a levego volt, de ha fujt a szel akkor az un. "windchill" (ez a szellel egyutt az erzet) akar -20 is lehet. Azt nem mondom, hogy hozza lehet szokni, de valamennyire meg lehet szokni, ill. megtanulja az ember, hogy milyen ruhak kellenek az ilyen idoben. En egyebkent ennek ellenere otthon meg mindig tudok fazni, mert otthon meg a "nedves" hideg van ami csontig hatol.

Agi

Kép
Kép
agi

Tamesz
IgenKép Már útban van a kiságyKép Pár perc és megérkezikKép Viszont, a kókuszmatrac nem érkezett megKép Állítólag az csak jövő hét szerdán jön. Utálom az állítólag-okat. Most akkor hogy fogom a hétvégén "felöltöztetni" a kiságyat?! Csuoasz kiságy-kép is érdekel valakit?

Babus

Kép
babus2005

Tamesz
Nagyon aranyos!Kép
Babus
Azért félek,mert mindenre azt írták jó,de én nem láttam,hogy ez szíve,hólyagja,veséje stb.Vagy azt másnak se mutogatják el,csak annyit mondanak minden ok,és kész?

Timurr
Vendég

Timurr
Az én genetikai UH-om max. 1 percig tartott, semmit se mondtak, csak a végén, hogy minden rendben. De talán ezt is csak azért, mert rákérdeztem.
Majd a 4D UH-on mindent elmondanak, bár számunkra szerintem nem mond sokat az, hogy itt a gyomra, ott meg a veséje. Nekünk mindegyik csak egy "folt"Kép
Mást nem tudsz tenni, hidd el, hogy minden okéKépMiért vernének át a dokik??

Babus

Kép
babus2005

Babus
szóval ez mindenhol így megy,én megértem sokan vannak meg minden,de féltem.Tudom nem mond sokat,hogyha megmutatják a szerveit, de legalább a tudat.
Igyekszem mostmár lenyugodni.Hát 3 védőnő azt mondta az AFp-re,hogy tökéletes,aztán azért kiderült,hogy mégsem annyira,mert hát ügye a határon van.Megnyugtatott a doki, örültem is ,mint majom a farkának,csak utána elkezdett piszkálni a kisördögKép .Áh lüki vagyok.Azért bízom benne a 4d majd jobban megnyugtat.
De jó végre meglesz a kiságyatok!Kép Kép Kép
Tamesz
olyan kis aranyos ez a hálósarok megnéztem többször is,jó nektek ti már gyönyörködhettek a babacuccokba.

timurr
Vendég

Babus
szóval ez mindenhol így megy,én megértem sokan vannak meg minden,de féltem.Tudom nem mond sokat,hogyha megmutatják a szerveit, de legalább a tudat.
Igyekszem mostmár lenyugodni.Hát 3 védőnő azt mondta az AFp-re,hogy tökéletes,aztán azért kiderült,hogy mégsem annyira,mert hát ügye a határon van.Megnyugtatott a doki, örültem is ,mint majom a farkának,csak utána elkezdett piszkálni a kisördög.Áh lüki vagyok.Azért bízom benne a 4d majd jobban megnyugtat.
De jó végre meglesz a kiságyatok!
Tamesz
olyan kis aranyos ez a hálósarok megnéztem többször is,jó nektek ti már gyönyörködhettek a babacuccokba.

timurr
Vendég

Bocsi
kétszer ment,hogy hogyan azt nem tudom
Vendég

Babus

Engem nagyon érdekel egy csupasz kiságy kép is:-)

Timurr, nekem mindent megmutatott a doki, kb 20 percig nézegetett, és utána a praxisban Hajdú doktornő is részletesen megmutatott mindent, úgy látom ez orvos függő.
Ja és köszi a dícséretet, majd egy pár hét és Ti is alakítgatjátok a szobát vagy sarkot,...türelem!:-)
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok lányok!
Nekem az uh nagyon alapos és nem kis ideig tart havonta egyszer a kórházba!
Mindent mutat és magyaráz is közben!
Kapok róla papírt is és ami oda le van írva abban biztos is vagyok (ép kopnyacsontok,ép gerinc,zárt has és mellkasfal,stb,stb,stb)
Ami miatt aggódom az azok a dolgok amik uh-al nem szűrhetők ki!
Vendég

Sziasztok!

Amikor mi voltunk a Praxisba genetikai ultrahangon, mert, hogy rossz lett az AFP akkor megkérdeztem ezt a köldökzsinor rátekeredést, és azt mondta a nő szó szerint, hogy nincs egyforma véleményük az orvosokat a témát illetően ezért inkább azt mondják, hogy nem látszik. Amúgy pedig nehéz lenne megállapítani, hogy egészen pontosan mennyire van rátekeredve, mert állítólag, ha egyszer rá van az még nem probléma hiszen a köldökzsinor elméletileg olyan hosszú, hogy annyit enged neki.

Szerintem aki a Praxisba megy annak semmi félnivalója nincs, hogy valamit elhallgatnak előle, hiszen az nem egy közönséges 4D ultrahang rendelő, ott valóban hozzáértő orvosok dolgoznak nem úgy mint álltalában az ilyen helyeken.

Tamesz!

Nagyon édes a hálósarok. Olyan jó lenne, ha már mi is itt tartanánk, de biztos, hogy január végénél elöbb el sem fogjuk kezdeni! Sajnos!Kép

Én is voltam már beteg mióta terhes vagyok és nekem azt mondta az orvos, hogy ha lázas vagyok nyugodtan vegyek be akár 3 algopirint is a lényeg, hogy a láz minnél előbb múljon el vagy ki se alakuljon. Egyéként szerintem ezek a homeopátiás szerek elég jók ilyen szempontból.

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok lányok!
Én frissen regisztrált betolakodó vagyok..Ugyan még csak 11 hetemet töltöttem, de segítségre lenne szükségem, így hozzátok fordulok. Orvost szeretnék váltani, nagyon örülnék ha tudnátok ajánlani..Elsősorban a Szt. István, Sote2, Szt.Jánosban dolgozókra gondoltam. Jó lenne,ha magánrendelőjében UH is van, nem utolsó sorban szakmai odafigyelésére és emberségére lehet számítani. Előre is köszönöm segítségeteket, mindenkinek a legjobbakat kívánom!!!Üdv. Pamo
pamo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?