Julicha!
Hát nálunk is kikészült apa amikor megtudta hogy meg kéne vizsgáltatnia magát,de mondta a nőgyógyász hogy mielőtt stimulálna,vagy az átjárhatóságiról beszélnénk,nézzék meg apát.
Ez decemberben volt,és nem hagytam magam,mert akkor már egy éve próbálkoztunk,és semmi...,kértem neki időpontot,és még abban a hónapban túl is esett rajta. Semmi nem volt,egy fürdőszoba szerű helyiségbe kellett intéznie,és egy órán belül válasz volt. Hála az égnek nála nem volt probléma,és milyen az élet, januárban terhes lettem Lillával. Az égiek megvárták hogy ő is tegyen valamit az ügy érdekében.
Persze teljesen ki volt előtte,meg láttam is rajta hogy kicsit ideges is volt aznap reggel,de után csak nevettünk az egészen.
És szerintem az nem lehet kizáró ok,hogy van már egy gyermeke,mert mi van ha azóta átesett valami betegségen amiről nem is gondolnátok,és befolyásolja a dolgokat!!!????
Ne hagyd magad,az nem ér hogy a pasik kihúzzák magukat a vizsgálatok alól,erre én mindig haragszom. Ez közös érdek.
Nálunk egyébként apa még akkor nem is nagyon akart babát,vagyis nem is tudta hogy akar...,mert amint megszületett Lilla,azon nyomban a világ legjobb apukája lett. No aztán a kistesót nem lehetett nála szóba hozni,most már ő mondja hogy kéne még egy....
Ebbe már csak a súlyom,és sajnos az anyagiak akadályoznak...