Sziasztok!
Én is csak olvasó üzemmódban voltam....
Annyira fáradt vagyok mindig, pedig nem alszom keveset. Bár ma 1/2 8-ra kellett oviba menni, mert keddenként reggel tornájuk van a csoportjuknak és nagycsoportban átmehetnek az egyik iskola tornatermébe. Érdekes volt, reggel semmi lusti..., kelés, öltözés, fiúk ettek egy kis jó reggelt kekszet és indulás. Ilyen lesz ha suliba járnak majd.
Akik korán járnak...., a gyerkőcök oviban reggeliznek? Gondolom igen. De a suliban hogy van? Ott nincs reggeli, ha jól tudom. Bár már nem emlékszem.
Amúgy mióta a facebookon is vagyunk, ott mintha többet lennénk........
))
Detti!
Mivel műtik Bernátot és hol? Nekem is a sérv rémlik. Ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!!!!
Munkahely?
Edit!
Kitartást kívánok a logopédushoz, de téged ismerve biztos menni fog, nagyon sok idő és energia kell hozzá. Csak ügyesen, szerencse hogy még van egy évetek. örülök, hogy Oli ilyen sokat fejlődött.
Dávidddal mi újság? Suli?
Cat!
Nem is kérdezem mi a helyzet a sulival, olvastalak az ikresek.hu -n. Kicsit elbizonytalanodtam, h írtad, h Samu osztályában majdnem ő a legfiatalabb. Nálunk egyenlőre azt veszem észre, hogy több nyári gyereket is iskolába akarnak küldeni a szülei, akik amúgy év vesztesek lennének.
Nettke!
Hurrrá Beni!!!! Nagyon kis ügyes fickó!!!!!! Egy is hős!!!!
Sárinak hogy tetszik az iskolája?
Judyt!
Neked is csak azt tudom mondani, hogy Ákos egy kis hős!!!!!! Hihetetlen ügyes és hatalmas az akaratereje! És gratula a biciklihez!!
Vikó!
Hihetetlen amiket írsz............., és hogy mindezt bírod. Tudom bírni kell...., Azért pihenjétek majd ki !!!!
Meme! De nem utoljára......
Szóval nálatok milyen a suli? Gondolom Zsófi még mindig imádja.
Zsombinak tetszik?
Különóra: Egyenlőre még csak az úszás megy heti 3-szor. Próbálom könnyíteni az életem, hogy a csúcsidőben ne kelljen a villamoson nyomorognunk, úgyhogy keresgéltem a különböző parkolóhelyeket a Gellérthegyen és találtunk egy egész jót. Lelépcsőzünk és egy picit sétálunk. Időben indulunk, így nem kell rohanni és akkor kényelmesen, nyugodtan érünk oda. Utálok rohanni a fiúkkal, az mindig kikészít. Már csak két hét ezzel a héttel együtt, aztán csak kétszer megyünk egy héten. A fejlesztést most fogjuk csak kezdeni. ez két napunkat fogja kitenni. Elvileg marad egy szabad nap is.
Logopédia óvodán belül lesz. Gergőnek 3 hangtévesztése van, Vendelnek szintén , illetve neki még plusszban az "r", de az már alakul magától is.
Nyomaszt a suli választás. Sajnos a német nemzetiségi nem jöhet szóba, mert egy osztályt indítanak. Az iskola szelleme, a normális szülők-gyerekek, nagy udvar....stb. miatt nagyon jó lett volna.
A körzetesünk környezetvédő suli. Ezen kívül egy angol-magyar kéttannyelvű általános iskola van még, elsőben heti öt angol, rajz, technika, környezetismeret megy angolul. Ti ilyet bevállalnátok???? ja és még van a XI. ker.ben egy sportiskola. Dicsérik nagyon, rengeteg sporttal és az egészséges életmódra nevelik a gyerekeket. Ez messzebb van egy kicsit. Szóval nehéz a döntés. Van művészeti suli is egyik osztály rajz, másik néptánc, Doris gyerekei járnak ide. Minden nap másikat részesítek előnyben.
na majd még jelentkezem....
A kolping csakis jól sikerülhetett...., gondoltam Rátok. Küldök gmail címet.