Hahó!
Akadt egy kis szabadidőm, elmarad az egyik holnapi órám, így nem kell a házit befejeznem gyorsan
Na meg így fél 4-kor szabadulok majd, tök jó
Kata, szerencsére Gáborra maximálisan számíthatok, persze a munkahely őt is köti. Ráadásul jövőhéttől máshol fog dolgozni, remélem ott sem lesz gond, egyedül a csütörtök a "necces", olyankor ő viszi-hozza Benét, tehát fél10-től max fél4-ig lehet benn. Eddig nem volt gond, remélem ezután sem lesz.
Vick, még most nincsenek zh-k, csak egy-egy házifeladat, nálunk a húzós időszak a december, akkorra kell az összes beadandó is. Szeretnék majd kicsit előre dolgozni, legalább egyet vagy kettőt megírni még az elkövetkező hónapban, hogy ne akkor szakadjon rám az összes ilyen feladat. Te hogy állsz a szakdogával? Vince nagyon ügyes, Benének is kb. ennyi idő kellett, annyi szerencsém volt, hogy a kajálást ő sosem utasította vissza, sőőőt, mindig jobban eszik ott, mint itthon. Már a játszóbölcsiben megismerte a rendszerét az ebédnek, ezért nem esett nehezére "élesben" sem, azt hiszem. Munkakereséssel hogy állsz?
Van egy szemináriumom, amit a hátam közepére sem kívánok. Filmkészítési gyakorlat, és a tanár kvázi azt várja, hogy napokat szánjunk az általa kiadott kis "filmek", jelenetek leforgatására, ráadásul úgy, hogy a nagy többségnek semmi tapasztalata nincs a forgatással, vágással kapcsolatban. Nekem erre nincs időm, kedvem meg pláne. Ráadásul nem túl konstruktív a csapat, így nem is vagyunk túl hatékonyak... ha ez az óra nem lenne, egész jó lenne a félévem....
Én is úgy tudom, hogy november 5-én kell ledolgozni. A vasárnap végülis jó lehet, de a következő hétvége is oké.
Szilvi, de édes a Pöttömös vonalzód
Jövőre ilyenkor már én is szeretnék megint terhes lenni, remélem semmi nem szól közbe
Sajnálom a kezdeti nehézségeket, borzalmas lehetett
Remélem most már nem lesz semmi ilyesmi, és élvezheted a pocakosságot
A betegséget sajnálom, hát igen, egy bölcsiben mindig van taknyos gyerek, ezt már én is megtanultam sajnos. Nem is tudom, hol kopogjam le, nehogy elszóljam, de Bene már egy hónapja jár, és semmi baja, pedig ez a reggel hideg-délután meleg időben szerintem könnyű megfázni.
Kata, hát igen, a motor elég veszélyes jármű, ismerős a szitu. Mondjuk Bene is olyan, hogy a saját lábában képes akkorát esni néha.. múltkor lefejelte így az aszfaltot, akkor véraláfutásos puklija lett szegénynek tőle... minden hétre jut valami, vagy akár több is. De ahogy Móni is írja, szerencsére gyorsan regenerálódnak, ami nekem még hetek múlva is látszana, neki pár nap alatt elmúlik szépen. Móni, a rájátszás is ismerős
Igyekszem visszafogni a reakciómat, amíg ő nem reagál, de persze nem mindig sikerül...
Puszi csajok, szép délutánt mindenkinek
Ági