vicky79
Hát én teljesen el vagyok tévedve az időben……
Tök jó,hogy Barbus így szokja a bölcsit! Nem „üres” otthon minden,amikor nincs ott?
Eclipse
Az a baj szerintem,hogy a barátnőd akkor fog csak ráeszmélni mennyit árt magának,amikor majd gyereket szeretnének…..
Úgy tűnik ez lesz korunk betegsége. Nagyon gáz. De annak nagyon örülök,hogy egyre több orvos segít és tesz ellene. Emlékszel,mikor mi terveztük a babákat nagyon menni kellett egy IR vizsgálat után,mert senki nem akarta megcsinálni. Akkor a topikban inkább csak elkeseredések voltak havonta. Persze nálunk is volt néhány „anyuka”, aki erőt adott. Most meg itt vagyunk,akik már tudják,hogy igenis lehet PCO-san, IR-esen baba!!!!! És szerencsére egyre többen vagyunk!!!!!
De ha egy kicsit tovább gondolunk mi lesz azzal a korosztállyal,akik a gyorskajákon nőnek fel????
szti1
Na,megvan a név, de jó!!!!
Szép neve lesz. Nálunk is dobogós volt a Máté.
Overállt én még nem vennék a helyedben. Az elején még úgysem tudod kivinni levegőzni, ablaknyitással kell szoktatni. Mire kiviheted, már tudni fogod a méretet.
Mi legalábbis így csináltuk. Bár nekünk nem is kellett overáll szerencsére. A kórházból egy kis plüss vastag kabátkába és nadrágba hoztuk haza,ami a levegőztetéskor már nem sokáig volt jó rá. Nagyon gyorsan nőnek ilyenkor.
Julicha
Szia!
Miért kell abbahagyni a gyógyszert???? És miért csökkentette? Én ezt nem értem…Ha abbahagyod a szervezeted visszaáll a régi rosszra. Ezt folyamatosan kell szedni,mert meggyógyulni már nem fogunk….sajnos….
Nekem volt átjárhatóságim. Sőt, szerintem mindenkinek volt. Nem olyan vészes,nem fáj, csak kellemetlen. Mondta a dokinő, aki csinálta,hogy lehet,hogy szédülni fogok,mert vannak bolygóidegek (ha jól emlékszem a nevére) amit megnyomhat a katéter, de az elmúlik egy idő után, mert „elbolyong” az ideg oda,ahol neki jó.
Nem biztos,hogy az elzáródástól nem jött össze a baba, sajnos még sok oka lehet. Milyen vizsgálatokat csináltak? Milyen inzulin-cukor értékeid vannak? Csináltak hormontükröt, amikor egy hónapban 3 vérvétel van? Met szedés alatt vagy amikor legutoljára voltál nem csinált újabb labort,hogy lássa az eredményeket, csak a kilóra hagyatkozott? ….Nagyon furcsa ez így.
(Gyanús vagy te nekem,hogy nem a megfelelő orvost fogtad ki
)
Katapetra
Én is a Bajcsyhoz tartozom, nekem is ott volt az átjárhatósági, ott is szültem, Mosonyi dokinál.
Endoshoz kihez jársz?
Hajráááá fagyibabák!!!!!