Beu!
Akkor ezek szerint tényleg érdemes volt a férjednek egy kis "továbbképzést" tartani "gyerekgyártásból", és máris megvan a várt eredmény!!!
Láttam, bejelentkeztél a 2012. júniusi topikba, úgyhogy vettem a bátorságot, és én is bejelentkeztem a 2012. májusiba
.
Nócika!
Kitartás!!!!! Én teljesen megértem, hogy izgulsz, én szó szerint f*stam a kórházban, alig ettem, fogytam vagy 3 kg-t, amíg a műtétre vártam. Tuti minden jól fog sikerülni, csak ezt ugye innen könnyű mondani...
Nita!
Hidd el, ahogy most beindult a nagyüzem, Te is hamarosan babát vársz megint.
Én ma voltam EKG-n, és UH-n. Picit szapora a szívverésem (mindig is az volt), amúgy rendben van. Az UH is mindent rendben talált, 8 hetes a baba. Azt mondták, nyugodtam lehet a naptár szerint számolni, átlagos méretű, úgyhogy hivatalosan ma töltöttem be a 8. hetet, és május 24-re várható a születés.
Képzeljétek, a cicánk meg teljesen meghülyült
. azt mondtam, ugye, hogy terhes. Látszott rajta, de nem volt (van????) nagy hasa, gondoltuk, 2-3 cicája fog születni. Hétvégére vártuk, de sehol semmi. Erre kedd reggel ott volt a lábtörlőnkön 1 db újszülött kiscica
. Biztos voltam benne, hogy nem a mi cicánk kölyke, mert még ő nem szült meg. Nem csináltunk vele semmit, délutánra nem volt ott. Este a férjem mondta, hogy a szomszéd kandúr macska hordozza a kismacskát (este megint ott volt nálunk). Tegnap mondja a nagyim (szomszédunk), hogy egész nap azt látta, hogy a mi anyacicánk egy fekete kismacskát hurcolászik ide-oda. És tényleg!!! Akkor ott van a pici, mikor a nagy is, szépen beteszi a nyúlól alá, és ott vigyáz rá. Gondolom, szoptatja is, mert ha nincs ott, a kicsi cica nyivákol, és már 3 napja él, ennyit meg kaja nélkül nem bírna ki. Most azt gondolom, hogy esetleg mégis az ő kölyke, és azért hurcibálja???? De az előző alomnál 1 hétig el sem mozdult a kicsik mellől, a kaját is úgy kellett odavinni neki. Akkor most mi van? A hasa nem nagyon változott, de már a téli bundáját növeszti, úgyhogy alapból jó nagydarab lett. Pár nap múlva biztos kiderül. Szegény kis nyomorult cicuska, lehet, hogy nem éli túl...