Lányok!
Köszi a gratulákat, én is örülök, mint majom a farkának
. Igaz, baromi rosszul vagyok folyamatosan, sajnos, napról napra rosszabb
. Reggeltől estig folyamatos hányinger, közben néha farkaséhség, az émelygéssel párhuzamosan, hááááát..... Már elfelejtettem, milyen is babát várni. Pedig mindkét gyerekkel ilyen volt, csak éppen a 8-9. héten kezdődött, most meg már azelőtt bőven rosszul voltam, hogy teszteltem volna. (A méhen kívülivel sem émelyegtem, pedig ott is 1000 körül volt a hCG, igaz a 7. héten volt a műtét). Az a gáz, hogy nekem ez ki szokott tartani egészen a szülés napjáig, ami azért még odébb van
.
Ma voltam vérvételen, minden teljesen tökéletes, úgyhogy vitamint most sem fogok szedni. Egyikkel sem szedtem, mégis 3,4 és 3,9 kg-sak lettek, nem akarok ennél nagyobb gyereket szülni... A többi (EKG, fogászat, nagy UH) még hátravan, de azt jövő csütörtökön ejtem meg, arra a napra kiveszek szabit, hogy minden meglegyen 1 nap alatt.
Judy!
Mai teszt
??? Én kibírtam, mert nem akartam olyan hamar dokihoz menni, hogy ne lásson szívverést. Igaz, paráztam egy kicsit az előző terhesség miatt, de vártam. Jó, addig nem, mint Ádámnál (vele a 9. héten mentem dokihoz), mert borzasztóan izgultam, hogy minden oké legyen.
Erika!
Hát, megmondom őszintén, álmomban nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezhet. 35 évesen, 1 petevezetékkel (sajnos, nem az aktívabb petefészkem vezetéke maradt meg), ráadásul jól hátrahajló méhhel gyakorlatilag a -1. hónapban terhes maradni számomra kisebb csoda.
Beu, Judy!
Szorítok nagyon, hogy baba legyen!!!!
Nócika!
Veled mi van???? Nagyon rég nem jártál erre!!!!