Sziasztok!
Legelőször: részvétem a kisfiú miatt
Sajnos én is hallottam már ilyen anyukáról, sőt olyanról is, hogy az orvos mondta a dohányzó kismamának, hogy ne hagyja abba, mert a nikotinelvonás traumatizálja a magzatot. A másik kedvencem, hogy a kismama minden nap igyon egy kis vörösbort, mert az jó vérképző. Micsoda baromságok
Én inni ugyan nem iszom, de dohányzom. A babánk tervezett volt, így már a terhesség előtt letettem a cigit, és sem a terhesség alatt, sem a szoptatás alatt nem dohányoztam. Az más kérdés, hogy undorodtam még a szagától is. Nem értem azokat, akik annyira önzők, hogy nem képesek lemondani ezekről a kisbabájuk kedvéért. Hiszen akkor az önzőségükbe a gyerek se fér bele. Aztán persze be is bizonyosodik később, hogy ez tényleg így van. Ami viszont elgondolkodtató ebben az esetben: az apuka, akinek a gyermekét hordta a szíve alatt ez az "anyuka", miért volt tehetetlen?? És miért megy mindig vissza egy ilyen nőhöz??
Nagyon sajnálom a gyerekeket...
Nóri
Szia Nóri!
Sajnos senki nem tudja mért tehetetlenkedett, mért ment vissza hozzá többször mert elmondása szerint nem szerette mert bántotta a nagyobbik közös lányukat is. Az apuka első házasságából származó kislányt pedig elmarta mellőle. Most a kisebbik kislány is sérült mert hagyta megégni. A két kis keze az orra a szája (másfél éves a kislány).
És csak azért mellette állnak apuka szülei is mert tíz éve vannak együtt.
Én nem tudnám hagyni hogy a gyerekem meg az unokáim életét tönkre tegye valaki. Volt rá példa Nyáron, hogy este kilenckor hozzám menekült a nagyobbik lányával mert őt meg akarta szúrkálni a kislánynak meg kicsavarta a kezét.
Én nagyon sokat próbáltam segíteni mert nagyon jó barátok voltunk.
Már nem.Csak egy részvét nyilvánítást küldtem nekik és elkezdett apuka fenyegetőzni, hogy én hagyjam békén a családját.
Rosszul esett azok után amennyit próbáltam tenni értük. De hát a bajon már nem lehet segíteni ami történt megtörtént, én már nem tudok segíteni, se senki.Sajnos!