Hali!
A betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!
Szerencsére Daninak kutya baja, kopp-kopp, pedig ő nem bölcsis.
Viszont tegnap voltunk egészséges rendelésen. Hát az én fiam kitalálta, hogy fél... aztán meg nem lehetett kivakarni a rendelőből. az előtérből becsalogattam egy kis trükkel, aztán meg a drnőhöz akart bemenni, nem győzte kivárni az előttünk lévő pici babát. nem tudom, annak a hatására-e, hogy a picurka oltást kapott és sírva jött ki, Dani nem engedte magát megmérni, tiltakozott a sztetoszkop ellen, olyan hisztit vágott le, hogy még. Még jó, hogy apa is közben befutott, míg várakoztunk, mert a fiamban olyan erő lakozik, hogy még! én fogtam, a férjem fogta, a lába meg a drnő kezében, így a gyerek a levegőben lógott. szegény drnő aggódva kérdezte, hogy talán vmi kellemetlen élmény érte Danit? De hát nem érte semmi ilyen, hiszen nem beteges, nagyon ritkán megyünk dokihoz, utoljára augusztusban voltunk egészségesen. lehet aztán azért csinálta ezt a balhét. természetesen rendben van a gyermekem, utána az ismerős színészkedős bőgést adta elő. nem erőltettem semmit, így nem mértük meg, majd otthon.
felírattam az agyhártya gyula elleni oltást, hát nem tudom mi lesz, hogy adjuk be, ha így ellenkezik, ráadásul azt vállba kapja. mindegy, azt úgyis majd csak januárban kapja, meg lehet kihívom hozzánk a dokinénit. nem tudja vki most mennyibe kerül az oltóanyag, ha a gyerek 2,5 éves?
új védőnőnk is van
, a régi januárban fog szülni. remélhetőleg, ha meglesz a babája nem fog már olyan sületlenségeket beszélni. ez a másik kedvesnek tűni, de nem valószínű, hogy lenne gyereke.
Forti
Mi is 1060 Ft körül fizettünk. Ha lett volna üccsi, akkor is elég irreális áron adták nem?
Conti
Gyere bármikor, ha úgy érzed ki kell írnod magadból a bánatot, mi azt is maghallgatjuk!!! Addig is drukkolok, hogy sikerüljön újra boldog családnak lennetek! Majd ha úgy érzed, akkor írd meg mi történt.
barack, sasha
én sima bugyival próbálkoztam hetekig, ami ugye nedvesen tartja bőrét, de még a bugyi naci is az lesz, hát az én fiam rá sem tirázik, lazán jön megy a hugyi-bugyiban
néha jelzi a kakit, és bele is termel a bilibe, de ő is inkább elvonul a "kakilós sarokba"
sasha
jobbulást, de gyorsan!!!! ez a tüdőgyuszi nem jól hangzik, ne is mászkálj, ha egymód van rá!!!! a dokidat meg csak hívogasd, elég nagy a szád, hogy kioszd, hogy azért tudja már merről hány méter!!!
ilke
én jövőre szeretnék ilyen adventi naptárat készíteni. idén sajnos nem jutott rá időm. keresztszemezni kell, és ott kis karikákat kell rávarrni, arra meg a pici ajándékokta kötni. én sem csokiban gondolkodom, hanem hasonló meglepikben. már 1 évre előre gondolkodok, nem semmi
de már azt is tudom, jövőre mit kapnak karira a családtagok. dani arcát szeretném kikeresztszemezni, de az is rengeteg meló, ráaádul 2db-t kell majd belőle. majd nyáron elkezdem, hogy időben elkészüljön.
most csinálom a kis xszemes batyukat, 1 már készen van hímzésileg, majd ha az összes meglesz, akkor már csak varrógéppel meg kell futtatni a széleket és szalagot fűzni bele.
g