Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Tényleg erős a rendes tej, erre találták ki nagyanyáink a feles, negyedes tejet! Amúgy én a kicsiknek sem fogok adni még jó darabag, a nagyok is tök jól megnőttek nélküle, most viszont nem gond, ha kapják. Claire
claire

Sziasztok, teszek kepet Csengerol.

Ildiko
kildiko

Az elobb nem sikerultKép
kildiko

Sziasztok!

Nos, gondoltam, ha mar itt vagyok internetkozelben, akkor adok kis helyzetjelentest. Nadja nagyon jol birta az utat, szinte vegig aludt. Csak az utolso fel orat nyüglödte vegig (a 10 orabol). Apa nagy autojaval utaztunk (csereltunk most 10 napra), ugyhogy babakocsit is hoztunk.
Ma voltunk egy nagy karacsonyi vasaron. Ittunk fini forraltbort, meg ettunk nürnbergi virslit. Nadja kapott borostyan nyaklancot. Multkor olvastam, hogy az milyen jo fogzaskor. Erre anyukam rögtön kiszurta a vasarbanKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Már ezer éve jelentkeztem. De nem volt nehéz visszaolvasni, gondolom mindenki nagyban készülődik a karácsonyra, Mikulásra.

Mariann, jól meglepődtem, hogy épp te írsz, azt hittem, mikor megláttam a neved, hogy nem tudtatok elmenni. De a lényeg, hogy Nádja meggyógyult, és te már túl vagy a forralt boron isKép Nyaklánc kipipálva, már jöhetnek a fogakKépSzuper a kép!

Ildikó, milyen édes Csenge, és nagyon szép haja van!( mi csak ácsingózunk Andrissal, mert nekünk a sűrűsödés ellenére még nem számottevő a mennyiségKép

Ed, téged sem irigyellek "szörny"ügyben! A csizmaalakú valamibe belepróbáltad már Kincsit?Kép
Andrisnak idén olyanba rakja a Télapó a gyümis bébiételt, banánt és egy kis zörgős zacsit(teafilter volt benne), hogy valaminek valóban örüljönKép Apáé már összekészítve, csak arra várok, hogy megdőljön a kedves, és becsempészhessem a cipellőbeKép imádom az ünnepeket! Amúgy is annyi helyes figyelmességet adunk-kapunk egymástnak(tólKép), de ilyenkor még egy kicsit várja is az ember..Kép Úgy tudok örülni egy mikicsomagnak, mint egy gyerek. Biztos lesz benne gumicukor, imádom!!!!!Kép

Zsu, hát meg nem mondom, babakori képekről kire hasonlít Petya, de a felnőtt apára biztosKép Letagadhatatlan!!!Kép

Pumi, mekkora pocid volt!!!

Lányok, emlékeztek gabi pocójára? Mindig az jutott eszembe, hogy én nem tudtam volna mosogatni ekkora pocakkalKép Hja kérem, nem is 2800 grammos baba volt Réka! A maga 4 kilójának kellett a hely!Kép

Barbic, jók a Mikulás ünnepséges képek! Jövőre még jobban fogja élvezni a fiatalember! (Szegény MikiKép)

Szilvus! Hol vag??? És a végleges képek? nekünk apa photoshopozott egy szupit, majd felteszem. Azért én még kattintgatok párszázatKép

Ed, micsoda helyes ötlet a Vámpiri Mikuláslány!Kép

Képzeljétek, voltam pénteken Kriston intimtornán. A pocakos barátném szeptemberben bejelentett minket, és csak decemberre volt hely!!! Szóval, Andrea egy nagyon kariznmatikus személyiség. Jó hallgatni! Remélem olyan hatékony lesz a a tanfolyam, hogy apa csak les ezerrelKép És milyen jó volt egy kicsit kimozdulni!!!! Amikor hazaértem, Andris épp evett, és majd kirepült apa öléből, mikor meglátott. Szép zárása a kimenőnek!!!

Szuperek a pocakos képek!!!!!!! Claire, a tiedet még hiányoljuk Eszterádámmal odabenn!!!

A keddi talira senki nem jelentkezett? Pedig valamikor fussunk össze kari előtt! Az állatkerti játszóház azért jó, mert senki lakását nem fordítjuk fel (bár finomakat sem eszünkKép), és egy éves kor előtt ingyenes. Húzzunk bele, mert mindjárt itt az első szülinaposunk Orsika személyében!!

Humi, Kata, Szilvus, Pumi, Sly, Rita, Léna, Erikák, és sokan mások! Hol vagytok?????? Mindenki montázsol?Kép

Andris teljesen szörcsimentes, úgyhogy holnap nyakunkba vesszük a várost Manóval - már megvannak az ajiötletek, csak be kell szerezni. Talán szerdára MINDENT megveszünk, és csak csomagolni kell.

Kata, bocsánat, pedig beállítottam a mobilketyerét(ügyesen egy héttel későbbreKép), de ma már gyanús volt!
Szóval:

Kép

Jó éjt, és jó csizmasuvivkolást! Ragyogjanak ám a topánkák!!!Kép

Halljátok? Jön már! A ház előtt settenkedik!

Kép
Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!Kép

Csak egy Miki-esti gyors bekukk. Látom mindenki elmerült a Mikulás ajándékok bontogatásában, hát bizony ma mi is mikuláskodtunk ezerrel, körbejártuk a megyét az ajándékokkal, na és persze gyűjtögettünk is Mikikétől.Kép Edina is kidőlt, szegénykét jól megautókáztattuk.

És képzeljétek, kaptunk tőle egy aranyos Mikulás meglepit: tegnap kibújt az első fogacskája!!!!!Kép Sosem gondoltam volna, hogy egy fogincának ennyire fogok örülni. Na szóval büszkék vagyunk nagyon, hogy bekerültünk a fogas manók táborába, Edinát egész nap kis krokogyélusnak becéztük.Kép

Annyira szépek a pocakos képek! Azért csodálatos,szinte hihetetlen, mire képes egy nő pocija, nem?

No lépek alukálni, egy picit fárasztó volt ez a nap. További kellemes mikulásozást.

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Humi, mhn szörnyű lehetett!Kép

Pumukli, jobbulást Nektek!!! Tényleg jó nagy pocid volt!Kép

Zsu, Petya szemei Rád hasonlítanak, nagyon jók a képek!

Ed, biztos nagyon rosszul eshetett. Ne is törődj velük,próbáld meg jól érezni magad!

Mariann, forraltborKép nyami. Érezzétek jól magatokat!!

Móki, biztos élvezi majd Andris a Karácsonyi nyüzsit! Hajrá az ajándékokhoz!Kép
Kedd sajnos nekünk megint nem jó!Kép

Mely, gratula a fogascskához!Kép

Jó Miki estét!
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Minjárt felrobbanok, elszállt amit írtam!!
Mely, gratula a fogacskához, igen nagyjából 4 kilóról indultunk és szépen eljutottunk harmadikra eddig.
Móki, szeretem ezt az amaríliszes képet.
Nekem csak előre kell tudni a tali idejét,de majdnem minden jó.
Ed, nagyon rossz lehetett, esetleg hívd meg a nagyidat dédunokázni, vagy egyszerűen őszintén mondd meg a drága apádnak amit érzel és gondolsz.
Megyek mert apával mulattunk péneken és a kiesett 4-5 óra alvást vhogy pótolni kéne.
pussz,

Rita
boksay_rita

Móki!

vagyok!!!! Kép

Nem fogjátok kitalálni, hogy a buta szőke macskám hol van megint 3 napja??? Hát segítek: fenn ugyanazon fán, ahonnan a múltkor hatalmas erőfeszítések árán megmentettük...

Mely!

Fogacskához gratula!

Mikulásozást, aki tegnap este jött nálunk, mindkét lurkó nagyon élvezte. Domi a kapott fél tonna csokit ki is terítette a szőnyegen anyuéknál, anyu legnagyobb örömére: Kép

Ma bébik nélkül maradtam, mert apa átvitte őket anyuhoz, hogy tudjak tanulni a pénteki gazdjog vizsgámra.Kép

Ed!

Tanácstalan vagyok... Itt szerintem apukádnak kellene egy kicsit határozottabbnak lenni családi összefutás ügyileg. Egy ilyen ünnepen szerintem nem lehet fáradságra hivatkozni, és emiatt bontani az eddigi hagyományokat. (nálunk a nagyimnál -aki 75 éves- van a karácsonyi kaja 25-én, elfárad és ezt minden évben el is mondja, de eszébe sem jut lemondani a nagy családi karácsonyt. Annyival be szoktam segíteni, hogy a kaja reggelén bemegyek hozzá é segítek neki főzni,ill. teríteni, pakolni, és utána elmosogatok...)

Nálatok is ő járt?:
Kép

Erika
goczane

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak egész hétvégén járkáltunk.Szombaton átmentünk Z nagynénjeihez, vasárnap meg az anyjáékhoz...

Viszont szombat este kaptunk egy kis kimenőt, és apa elvitt Edda koncertre.Olyan régen voltam, és tök jól éreztük magunkat.

Jövök mindjárt csak kitakarítom az akváriumot.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

sZIASZTOK

eZ MOST EGY VILLÁMGYORS BEKUKK, INDULUNK pETIVEL BANKOLNI, MÁR HA EL TUDOM CSALOGATNI AZ IRÓASZTAL SZEKRÉNYKÉJÉTŐL. tÉRDEL ELŐTTE ÉS CSAPKODJA AZ AJTÓT, HUZIGÁLJA A FIÓKOT ÉS KUKUCSKÁL BEFELÉ. hIHETETLEN.

Jajj, közben azért nyomott egy caps lock-ot. BocsikaKép

Kamikaze repülések ismét beindultak, most már mindkét kezét elengedi, egyensúlyoz és közben forog oldalra, látjuk-e. Teszi mindezt lehetőleg a kövön. Szombaton magára rántotta a széket, mert esés közben abba próbált meg kapaszkodni. A másik kedvenc a sütő ajtajának a fogantyúja. kapaszkodik kinyújtott kézzel - lábait felemeli és csüng rajta. Közben röhög. Az összehangolt mozgás viszont még nem mindig sikerül, a lábait egyazon időben próbálja letenni s kezeit elengedni. Ennek eredménye is a huppanás. Óriási. Várhatna még egy kicsit ezzel az önálló állással, kicsi még hozzá, igy megint állandóan a nyomában vagyok. Ja és a kukázás a másik kedvenc, a fürdőszobai szemetest elérhetetlen helyre kellett tennem, mert gyermekem csendben kiborította, kiszedte a zörgős zacsit és csemegézte a bele rejtett használt higiéniai végtermékeket....

Na mentem, télleg.

Ime egy Mikulás Nektek (ez a kedvenc Mikiképem, sosem állom meg röhögés nélkül. Szabadfordítása: "Miként is mondjam el, hogy VALÓBAN rossz voltál..."
Kép

Petiképekből lett többszáz, ime egy az első eresztésből. A többit Öcsém ma küldi:
Kép

Ja, és majd jövök én is anyósra panaszkodni, sikerült kiakasztania a hülyeségével hétvégén. Szerintem jól meg is sértettem, de majd magába száll és kiengesztelődik. Rohanok, télleg, mielőtt nagyon sokan lesznek a bankban.

Puszi,
Szilvusék
szilvus

Apró javitás, mielőtt barlanglakónak véltekKép Kép a higiéniai végtermékeken a kozmetikai arctörlő vattákat értettem, nem a klópapirtKép Kép
szilvus

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a kis Mikulások. Nálunk is járt a Télapó, Márk kapott egy kacsát, ami hápog, ha megnyomod a kezét(ami szárny akar lenniKép). Első reakciója az volt, hogy legörbített szájjal nézte, majd hangos üvöltésbe kezdett. Szóval Márk fél tőle, Nórinak viszont nagyon tetszik,úgyhogy ma egész nap hápogástól lesz hangos a házunkKép Szegény Márk már kezdi megszokni, hiába, ez a második gyerekek sorsaKép

Erika! A macskás sztorin már a múltkor jót nevettem, most is elképzeltem szegényt. Nagy képzelőerőmnek hála most sem bírom ki mosolygás nélkül. Most akkor mi lesz vele???

Anyós: nekem szerencsém van, jó fej és segítőkész az asszonypajtás. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy egyáltalán nem zavar.
Persze azért anekdotázik rendesen, hogy ő bezzeg így, meg úgy csinálta, és hogy az ő gyerekei már 1 évesen biliztek meg stb..., de ezeken én csak jót mosolygok és mindig mindenben igazat adok neki. Aztán csinálom, ahogy én jónak látomKép
Ki tudja, lehet, hogy majd én is ilyen okostojás anyós leszek?????Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hogy mi lesz vele?
- leszédül az éhségtől onnan
- szomszédok leszedik légpuskával, mert nagyon hangosan nyávog és előbb utóbb megunják
-megfagy, és tavasszal leeseik
-rájön hogyan kell lejönni, és lemászik.

De: nagggggyon buta, mert az ágak közt fel és LE is mászkál, nem értem tehát, hogy ha ott tud, akkor a fa törzsén miért nem jön le...

Erika

ui: kép megy később
goczane

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, mert a lakás romokban hever Kép és azt kellene csinálni, meg hát Máténak sincs túl jó hangulata. Kép Sajnos ma megint voltunk orvosnál, mert folyik az orra és kicsit köhög is. És én is. Kép

Kriszta,
utólag is köszi a köszöntés! Neked is Nagyon Boldog Szülinapot!!

Ed,
elhiszem, hogy nagyon rosszul esik, ami történt. Azért sztem próbálj vagy a tesóddal, vagy apukáddal beszélni, hogy ez most miért van??? Mondd el, hogy mit érzel. Egyébként csak, hogy felvidulj, elmondom mit kapott MÁté anyósomtól Mikulásra: kapott kettő darab PORCELÁN MÉCSESTARTÓT!! Ráadásul halál gusztustalan, mert egy Mikulás és egy hóember figura. Olyan igazi giccses. Mellé kapott még egy kisautót, aminek bármelyik része könnyen letörhet, majd talán 5-6 évesen tudja használni. Ezt kapta. Tudnám minek hoz egyáltalán bármit? Az is jobb lett volna. Ezek után izgatottan várom a karácsonyi ajándékot. Persze nekem felmegy az agyvizem, mert egyáltalán hogy lehet egy 7 hónapos gyereknek ilyen ajándékot hozni, másrészt meg még tárolnom is kell ezt az ocsmányságot. Na mind1.

Barbi,
nem azonos helyen voltunk. Nekünk a Dorottya udvarban volt a Miki ünnepség. Pedig már azt hittem, hogy kollega vagy! Kép

Mariann,
a forralt bort én is nagyon szeretném!! Nádja nagyon édes Miki lány!! Kép érezzétek jól magatokat!

Tali: nemtom. Most megyünk csütörtökön vidékre a szüleimhez, aztán meg lehet, hogy kapok egy hosszabb fordítást (remélem) és akkor el leszek havazva, de azért ha szerveztek,akkor megpróbáljuk, hogy ott legyünk, ha addig még nem érkezik meg a fordítás.

Nuska,
de jó nektek!! már én is annyira szeretnék elmenni valahova szórakozni, de nem akar összejönni. Kép Anyósékat kellene megkérni, hogy este jöjjenek ide, de szemmel láthatóan ez az ötlet nekik annyira nem tetszik. Sajnos az én anyámék meg messze vannak. Kép

Na, most megyek, vár a takarítás, meg a főzés. Kép Kép

puszi nektek, Kata
katca

SziasztokKép

Peti alszik, na gyorsan leirom mi volt anyóssal, hogy én se maradjak ki a jó kis történetekből.

Szombaton du. átvittük hozzá Petit, hogy unokázzon, mig elintézzük a bevásárlást. Igaz, nem szóltunk oda előzetesen, hogy megyünk. Ott volt nála a pasija, aki 1 tetű, szóval ott kezdődött, hogy kicsit húzta az orrát. Mondtuk 1-1,5 óra és jövünk. Hazafelé már épp a kapun kanyarodtunk be, mikor csörög a telcsi, hogy menjünk, mert a baba 1,5 órája egyfolytában üvölt. beléptünk az ajtón, a hüppőgő gyermekem nyújtotta a kezét és a szája kőrbefutott az arcocskáján úgy nevetett. Minden gond elszállt: játszott, gagyarászott és hatalmasakat vigyorgott nekünk. Anyós rosszallóan rázta a fejét, hogy nem lesz ez igy jó, a gyerek túl sokat van velem, túl sokat foglalkozom vele, ezért anyás. Mondom neki, perszehogy anyás, hisz velem van egész nap, beszélek hozzá, játszom vele, mindent együtt csinálunk. Anyós csak kárálta a magáét, hogy nemjó ez igy, nem szabad ennyit tutujgatni a gyereket, merthogy NAGYON anyás és gond lesz a bölcsiben. Sajnos az én párom még rá is kontrázott. Mivel sajnos az én agyam hamar elborul (Kép ) bizony nem hallgattam csendben. Hát elmondtam az én álláspontomat tételesen: 1., Miután ezt a sírást Peti a 8 hónap alatt összesen talán harmadszor adta elő, korántsem mondható rendszeresnek. 2., Jön a felső két foga, napok óta kicsit nyűgösebb. 3., Igen anyás, mert én vagyok az anyukája. 4., Bármilyen furcsa is anyósnak, nekem örömöt okoz, hogy foglalkozom a gyermekemmel, és ez foglalkozást jelent, nem tutujgatást. 5., Nem hiszem, hogy az a jó, ha a gyerek állandóan oda van b...va v.melyik nagyszülőhöz. Peti imádja a társaságot, mind a gyermekekét, mind a felnőttekét. Fölösleges a kárálás, hogy gond lesz a bölcsiben. Ha lesz, majd megszokja, de korántsem biztos, hogy lesz. Na nem voltam túl népszerű, sejthetitek. Ugyanis a másik kisunoka péntek estétől vasárnap estégi MINDEN hétvégén oda van lökve anyóshoz, +téli szünetben+nyári szünetben+minden szünetben. Nekem ne abból induljon ki, hogy az a jó. Nekem nem nyűg a gyerekem, mint Neki volt, és a lányának is az. Hűűű, de felhúztam magam most is. Apa is megkapta a magáét, mit képzel, hogy kiakad 1 kis siráson, mikor télleg nem jellemző Petire. Mit szólna, ha kisfiunk felébredne éjjelente? Hisz ilyen korban még az is természetes. A gyerekkel pedig foglalkozni kell - ennek pedig az (is ) az ára, hogy a baba érzelmileg is talán előrébb tart, mint ilyen idősen kellene. Na és.

Persze ezek után anyós mélyen hallgatott, miután jeleztem, hogy a héten átvinném hozzá Petit egyik nap néhány órára.

Jól kipanaszkodtam magam.

Gratulálok Edinának a kis krokinak a fogacskához. Egy jön vagy ott leselkedik a másik is?

Robogok ismét, még dolgom van. Mi ma megyünk a Mikuünnepségre, kiváncsi vagyok Petike mit szól hozzá.

És ezennel - ha még nem tettük volna - megalapitom a Sárkányölők KlubjátKép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok,

na akkor majd én is jövök még ma egy sztorival, csak most nem alkalmas a pillanat, érintett itt jön megy a hátam mögött.

Léptem.

Pussz mindenkienk

Timi
kismaszat

Édesek ezek az ifju Mikulások!

Mi ma voltunk ünnepségen, igaz Mikulás csak a végén volt és nem is lehetett odamenni, de a müsort Orsi nagyon élvezte. Egyedül voltam és a babát is fogtam, igy nehéz volt fotozni, nem a legjobb beállitás, de ez telt tölem.

Müsor elött:
Kép

ez a müsor:
Kép

és Orsi igy nézte merevenKép
Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Gyorsan írogatok egy picit, míg Edina szunyál.KépKüldök nektek havas képet, itt gyönyörűen hull a hó!Végre! A múltkor pechemre elovadt...

NNNa. Szóval Szilvus, Peti aranyos egy Miki.Kép Jót röhögtem az alkesz fotón. Ja, és anyós. Na persze. Talán nem ártana tanácsot kérni tőle nevelés tekintetében, nem? Elvégre az ő unokájáról van szó. Télleg. Az szerinte mellékes, hogy a TE fiadat úgy neveled, ahogy akarod. És még ő áll a kert felől. Ez már természetes.

Kata, hihihi. Ne haragudj, de így már örülök, hogy Edina anyóséktól semmit sem kapott.Kép Phű, honnan vette az a nő az ízlését? És honnan tudja ilyen jól, minek is örülne egy pici baba? Megáll az ész.

Ed, látom neked is hasonló rossz tapasztalataid voltak az idei Mikivel. Sajnálom, de lehet tényleg az a megoldás, hogy elmondod nekik, mi is bánt. Legalább megkönnyebbülsz, és hátha ők is rájönnek egy-két dologra.

Timi, neked biztos megint valami hajszálmeresztő meglepit szerzett Szörnyella. Tényleg kész csoda, hogy bírod, intézed Bencét, és még fordítasz is ilyen anyós mellett.

Léna, nálatok már elvonult a vihar?

Erika, lehet, hogy a szőke macskátok a fa tetején várja a Mikulást?Kép

Magdi, szegény Márk! Hátha megbarátkozik ő is a kacsával.Kép

Barbi, szépek vagytok nagyon a Mikis képen.KépGondolom, szép élménye volt a kiskrapeknek.

Na rohanok, mert itt fél 6-kor maga a Mikulás gofja felkapcsolni a villanyt a főtéren, ezt nem hagyhatjuk ki.Kép

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Kép

Itt a téli kép, bentről fényképeztem, de majd küldök szebbet is.

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a Mikulasok! Kép
Kellemes Mikulast mindenkinek! Kép

Moki!
Itt vagyok en is, csak nagyon elfoglalt voltam a hetvegen. Ez mar igy lesz karacsonyig. Keszitek par photoshop-os kepet Biankarol es baromi sok idot vesz igenybe.

Mariann!
Szupi, hogy Nadja jol viselte ezt a hosszu utat. Ejszaka utaztatok vagy nappal? Kivancsi lennek a valaszra, mert februarban mi is mennenk sielni Olaszo-ba es egy kicsit aggodom, hogy fogja Picur birni a hosszu utat. Erezzetek jol magatokat!

Mely!
Gratula Edina elso fogacskajahoz!
Van meg a fogatlan manok klubbjaban ratunk kivul valaki? Nagyon szep a havas taj! Irigykedek egy kicsit! Remelem, itt is feher karacsony lesz, szeretnek mar szankozni a Torpevel. Kép

Zsu!
En nem tudom a gyerekkori kepeitek alapjan megallapitani, melyikotokre hasonlit Petya. Kép

Erika!
Latom a cicusod nem tanult az elozobol. Kép

Ed!
Sajnalom amit apukad mondott. Nekem is nagyon sz@rul esne. Kép ...plane, hogy karacsony csak 1x van egy evben.

Kata!
Latom, a Te anyosod se semmi! "Marha jo" otletei vannak ajandek teren. Kép

Szilvus!
Bianka is allandoan huzogatja a fiokokat. Nem felsz, hogy becsipi az ujjacsajat Peti?

Ha mar az anyostemanal tartunk, en is megvagyok aldva vele. Irigylem azokat, akiknek jo anyusuk van. Bianka nevnapjara kijelentette, nem kap semmit, mert meg tul kicsi, ugysem ertekeli a dolgokat. Meg Mikulasra sem kapott semmit, megcsak fel sem hivtak telefonon. Ha egyaltalan vett neki valamit, talan karacsonyra megkapja. Kép
A masik, amit soha nem fogok megbocsajtani neki: amikor meg csak eljegyeztuk egymast a parommal, nagyritkan - hangsulyozom ritkan! - meghivtak minket vasarnap ebedre. Altalaban elmosogattam utana. 1x nagyon fajt a hasam, mert epp akkor jott meg a mensim es inkabb lefekudtem. Kesobb mikor feljott a parom, mondta, hogy anyosom igencsak szovatette, hogy nem voltam hajlando elmosogatni, pedig meghivott ebedre. Ehhez csak meg annyit tennek hozza, hogy honapok mulva parom elszolta magat, hogy anyosom mindig benyujtotta neki a szamlat a vasarnapi ebedekrol.

Biankanak ma paprikas krumplit adtam. Annyira kovetelte, hogy adtam neki. Remelem, nem lesz baja tole. Kép Kép Kép

Tovabbi jo mikulasozast! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Helyesbiteskepp: A 3 szomoru arcocskat az anyos temahoz akartam biggyeszteni, de elcsesztem. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Cicadolog megoldódott!!! :D

Kinéztem az ablakon, és látom, hogy a munkások (akik korábban már nagyon hősiesen megmentették a macsekot), épp támasztanak egy létrát a fának!
Kimentem, és mondták, hogy meglátták a maccsot fenn a fán, és önszántukból idejöttek leszedni!!! Annyira jó fejek. (persze gyorsan mégegy üveg pezsgőm bánta, meg sütöttem nekik egy kis sütit, amit átvittem később . - ha a maccs így folytatja kiürül az itthoni pezsgőraktár...Kép)

Sly!

Döbbenet az anyósod...
Mesélni én is tudnék az enyémről, de inkább nem, mert csak felhúzom magam...Kép

ERika
goczane

Ezt az allasajanlatot most kaptam:

Ajándékozási menedzser
Mikulás

Megbízónk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általa kiszolgált ügyfelek teljes megelégedettséggel és boldogsággal töltsék az év néhány kitüntetett napját. Az ügyfélkör folyamatos bővülése miatt most a fenti pozícióba keres munkatársakat, akik a világ bármely pontján készek arra, hogy a megbízónk által vállalt küldetésért dolgozzanak.

Az új munkatárs feladata lesz az ügyfelek igényeinek felmérése (személyesen és levélben), az ajándékok beszerzésének koordinálása, az ajándékok célba juttatásának megtervezése és lebonyolítása, valamint részvétel az ügyfél találkozókon. Vezetőként koordinálnia kell két fő (krampuszok) oktató – nevelő célzatú munkáját is.

Az ideális munkatárs őszes hajjal, szakállal, szemüveggel rendelkezik, nyugodt, szeretetreméltó személyiség és gyakorlatot szerzett a fiatalabb ügyfélkör szórakoztatásában / nevelésében. A munkakör betöltésének elengedhetetlen feltétele a rénszarvas vontatta, hangsebességnél gyorsabban mozgó szán vezetéséhez szükséges vezetői engedély megléte és legalább 250 nyelv társalgási szintű ismerete. Amatőr szintű ajándékozási gyakorlat előnyt jelent. A munkakör betöltésénél kizáró ok a fázós láb és a morcos tekintet.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, úgy önéletrajzát és a részletes ajándékozási tervét küldje el a hill@hill.hu címre, vagy jelentkezzen a helyi gyermekintézmény igazgatójánál.

1027 Budapest
Szász Károly utca 2. Telefon/fax: +(36-1) 201-2252
E-mail: hill@hill.hu

Jelentkezés a hirdetésben szereplő címen, vagy adatlappal vagy e-mail-ben.

Kép Kép Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Na sziasztok,

én is jöttem panaszkodni.
Szörny téma. Egy hete szóltam itthon hogy vasárnap délután vendégeim jönnek, gyerekkori barátnőm a családjával. A baba ott 15 hónapos, barátnőm azt mondta, ebédelnek, és amikor Ákos felkelt, jönnek. Tehát ugye általában az ember nem tudja, hogy a csemete aznap fél órát vayg kettőt fog aludni. Anyós 4kor itt pattogott, "milyen bunkók, hogy nem mondták meg, hogy hányra jönnek", mondom honnan tudta volna megmondani meddig fog a gyerek aludni, és mikor tudnak elindulni ?
Egész szombaton takarítottam, rendet raktam, stb. Erre vasárnap délelőtt nekiállt lenn ajtókat festeni, csiszolni, majd sírva fakadtam, direkt szóltam hogy vendégek jönnek, nem baj, legyen csak jó nagy rumli, nem számít mennyit takarítottam, megjegyzem őutána, és természetesen őnélküle.
Aztán délután nekiállt kutyát füröszteni, persze utána úszott az egész fürdőszoba, úgyhogy ott is kezdhettem elölről mindent.

Mindig panaszkodik hogy nem hagyom foglalkozni az unokájával. Kértem, menjen el vele sétálni egy órára legalább hogy nyugisan tudjak porszívózni. Erre ő: majd, most nem érek rá, mert festem az ajtót. B...ssza meg, most mégis melyik a fontosabb ?

Na majd jövök még.

Pusz

Timi

Ja, és mikire nem kapott tőle semmit a Bence.
kismaszat

Sziasztok!

Mindenkinek őszinte részvétem a Szörnyhöz...
Nálunk a Dédi a szörny (de csak néha, szerencsére).
Anyóst nagyon szeretem. Kedves, figyelmes....
Petya kapott tőle egy cuki rénszarvast, aminek a kezét megnyomva karácsonyi dallam zendül Kép Meg egy foglalkoztató kockát, minden oldalán más tárgy van...
Na jó, nem dícsérem tovább és nem keserítem a Ti szíveteket...

Nálunk ajándék-ötletekkel a Párom keresztanyja van elszállva. Tavaly a fia egy akváriumos-lámpát kapott tőle... (23 évesen...) No comment. Mindenkinek ilyen JÓ ötletes ajándékot vesz...

No, most nem tudok többet írni...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Zsu
Peti is kapott olyan szarvast, baromi aranyos, dobol a lábával miközben szaxizik. Mi röhögünk rajta, Peti fél tőleKép
Minden fiús anyuka (azaz nekünk: Ányós) előbb-utóbb kimutatja a foga fehérjét. Ki jobban, ki kevésbé. Akié még nem tette, én drukkolok, hogy ne is tegye.

Ötletes ajándék témához: anyós 2 éve páromnak egy pizsamát vett karácsonyra. RöhejKép Na, ne valami szép gombos Pierre Cardin-t képzelj el, hanem á:500 HUF/kinai piacot. Atin még az életben nem láttam pizsamát. Akkor karácsony este felvette, nyakig húzta a gatyáját, betűrve a felsőt, haját a szemébe fésülte és úgy járkált a lakásban, potyogtak a könnyeim úgy röhögtem, majd nagyszerű porrongyokat szabdaltunk a remek darabból. Kép
Tavalyi ajándéka egy Spumante pezsgő (most, hogy irom is röhögök!!Kép) a 100-as boltból, á:100 HUF. Ott lapul a kamrában, ilyen gagyit nem iszunk meg), ajándékba vagy buliba nem vihetjük el mert hót ciki, nem égetjük magunkat ilyennel. De megvan a nagy ötlet: idén visszakapja a karácsonyi csomagjába!!!Kép Na abbahagyom, mert nagyon röhögökKép

Sly
Asszem Timi Szörnye után a Tiéd méltán érdemli ki a Szörny2 nevet. Azért ez a szlabenyújtás igen durva..Kép Az én anyósom is imád - elméletben - mindenki házikasszájában turkálni. Mondtam is a páromnak, meg ne tudjam, hogy bármi összegszerű témát elejt anyós előtt. Igy is hót irigy ránk. Sajnos.

Apa angol leckét ir. Segitek neki, mert úgy látom, nem boldogul 1edülKép

Mikiünnepély SZUPER volt, majd teszek fel képeket.

Szilvusék
szilvus

Még valami:

Karmen
Orsi nagyon szép, tetszik nekünk a csipkés kis blúzában. Mutattam petinek és mondta, hogy "abababba"Kép
szilvus

Sziasztok!

Csak egy gyor bekukk, mert még nem olvastam vissza,

Móki,
Ugye jól emlékszem, hogy Téged a Mikulás hozott?
Sok boldog szülinapot kívánunk!

Barbi,
Boldog névnapot! (remélem, most tartottad Kép )

Megyek, lejárt a mosógép, még jövök

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Erika
Lehet, hogy a melósok rakták fel Szőke Maccsot a fára, mert izlett nekik a pezsgő?Kép

Timi
Látom Szörny megint alakitottKép Te szegény, pedig jót tenne Neked ha többet tudnál kikapcsolódni. Pöttyök elmúltak Bence popójáról?

Mindenki Mikulásozik? Csend van nagyon...

Mikibuli jól sikerült, az iskola étkezőjében volt. Gyerekek műsort adtak, aztán jött a Mikulás (egy 10.-es fiú személyében) és elénekeltetett velünk egy csomó nótát meg verset, a disznóKép Peti rettenetesen élvezte, kerek szemmel és tátott szájjal bámult minden mozdulatot, néha sandán feltekintve rám - amikor kornyikáltamKép Minden gyerek kapott egy csomagot, benne aranyos plüss hóemberkével és finom csokikákkal (amiket Apa már fel is zabált...). Peti volt a legifjabb mikulásváró gyermek, de volt két 10 hónapos baba is, a műsor végén igy 3asban remekül elmászkáltak-járkáltak-játszottak.
ime néhány kép:

Peti a sárga székben
Kép

Nagyszakállú Mikulás a gyermekek gyűrűjében
Kép

Petike kulcstartót eszik
Kép

A műsor végén állva ujjongott a "tömeg"
Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

Szilvusék
szilvus

Szilvus!
Jol sikerultek a kepek. Szepek vagytok. Kép

Moki!
Mostmar nekem is remlik valami. Boldog szulinapot! Kép

En ugyan utalom, de gyermekem tegnap joizuen es rohogve megette a spenotot, pedig feltem, hogy kopkodni fogja. Itt a bizonyitek:

Kép

Joccakat!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is csak nagyon el vagyok havazva. Olvasok szorgosan, csak írni nem volt időm.

Miki ajándékok nálunk is érdekesen alakulnak. Apumék tavalyelőtt hoztak Mikulásra Lacusnak egy elemes, zenélő, táncoló Mikit.... az akkor csaknem 16 éves unokájuknak! Kép Most viszont kaptak tőlük a gyerkőcök egy csodaszép ajándék kosarat, tele finomabbnál finomabb mikicsokikkal, naranccsal, mandarinnal, szaloncukorral. Csodaszép, de most mit adjak oda ebből Krizsónak? Kép
Szörny ügyben részvétem mindenkinek akit érint.Kép

Nagyon jók a Miki ünnepélyes képek. Látszik, hogy élvezték a Manók.Kép Sajnos egyikünk munkahelyén sem tartottak semmit, pedig olyan jó lett volna; hiába na, mostanában már erre is sajnálják a pénzt a cégek. Voltunk viszont vásárolgatni, de Mikulás helyett csak Shreknek beöltözött emberkével találkoztunk.Kép Hova tüntek a Mikulások a bevásárlóközpontokból?

Szombaton jó napom volt. Elvitt Apa ebédelni a házassági évfordulónk alkalmából és kaptam tőle egy csodaszép csokrot. Meg is mutatom nektek.Kép

Mariann,
De jó, hogy így bírta Nádja az utat. Reméljük visszafelé sem lesz semmi probléma. Engem is érdekelne, hogy nappal vagy éjszaka utaztatok.

Barbi, Boldog névnapot!!!!!!!
Móki, Boldog szülinapot!!!!!!!!
Kép

Ed,
Szerintem is mondd el Apukádnak, hogy ez neked nagyon rosszul esik. Esetleg ajánld fel neki, hogy ha fárasztó ennyi emberre főzni, ti szívesen besegítetek.

Sly,
Jópofa az állásajánlat!Kép

Erika,
Az egyik macsekunk nekünk is alkotott már hasonlót csak őt egy kutya kergette fel a fára és annyira berezelt, hogy nem mert lejönni. Őt is úgy kellett leszedni. Máskor meg eltünt 3 napra. Végül a 2. szomszéd udvarában találtuk meg, ahol bemenekült a két épület közti kb. 20 cm széles 7-8 m hosszú résbe. Úgy bepánikolt, hogy a tetőről lenyúlva, tetőléccel kellett kipiszkálni annyira, hogy a farkánál fogva ki tudjam húzni. Aztán hazafelé úgy üvöltött - szó szerint, én ilyet még macskától nem hallottam -, hogy kinéztek a környező házakból ki kiabál. Na azóta szigorúan szobamacska lett belőle.Kép

Mely,
Gratula Edinának a fogacskához! Lassan Krizsó egyedül marad a fogatlanok klubbjában.Kép Gyönyörű ez a téli felvétel.Kép

Ni-ni, itt járt a Miki:
Kép

Egy kis nyár a télben; az említett virágcsokor:
Kép

Jó éjszakát!
Humi
humi

Sziasztok!

Jaj, lányok, tök jó fejek ezek a nők.Csak azt nem értem, hogy miért bántják azokat, akik elméletben a legfontosabb annak a személynek, akik nekik a legfontosabb...

Na, mink meg megnyitjuk a zokni-alsónadrág-ing bótot.Ugyanis Zoli a rokonai ebben a három témában tudnak gondolkodni.Zoknija van kb. 50 pá, alsónadrág, 40, és ingből megszámlálhatatlan, rövidújjú, hosszúújjú, kockás, sima, csíkos, szines, (mint Gombócartúr-lukas, kerek, szögletes...), miközben a majd 5 év alatt inget az eljegyzésünkön, az esküvőn és karácsonykor láttam rajta.Jaaaa, meg Sára keresztelőjén.
És ugye elvileg a családja 30 éve ismeri.
Szóval úgy döntöttem, kiárusítokKép

Timi, és barátnőék, mit szóltak?

Sly, hát a tied sem semmi.Nálunk az öccse van támogatva, bár én sejtem, ő hevesen tagad...

Humi, gratula nektek, szép a csokrod.

Móki, boldog szülinapotKép

Sára pakolKép

Na, mék, puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam felétek, de átfutottam gyorsan az eddigieket.
Túl vagyok a tanfolyáson, eléggé elfáradtam. Na, nem az anyagtól, élveztem egy kicsit ismét szakmai dolgot hallgatni. De minden nap korán keltem, hogy 9-re Fehérváron legyek, este vissza, a nagyok leckéit is átfutottam, Rékus játszás is jutott, bár már mire megjöttem fáradt volt. Éjszaka meg kelt 2x( mert ugye hiába itta meg cumiból a lefejt tejcsit, a cici-és anyahiányt pótolnia kellett)
Na,most egy ideig szünet, aztán jan 14-én vizsga.(Szerintem jobban jártam volna, ha rögtön megtartották volna a vizsgát is, most még emlékszem, de januárra ismét elő kell(ene) szedni az egészet.

Álltok már valahogy a karácsonyi vásárlással? Én még sehol nem néztem körül, semmit nem vettem, és ötletem sincs.
Ti mit vesztek a picurnak? Én szerencsére pénz kaptam Anyóstól és Anyuéktól is, merthogy én tudom,minek örülnének a gyerekek. (Sajna én sem) De biztos kitalálok valamit, és akkor legalább olyan kerül a fa alá, aminek örülnek. De Rékának valót nem igazán tudok. Talán egy lábbal hajthatós jármű... Tudtok olyant, ami nem olyan eldőlős,mint a motor, hanem kicsit szélesebb? Bár szerintem neki a karácsonyfa lesz a fő szám.
A Mikuláscsomagnak is örült, kipakolt, élvezte,hogy csörög. Én gonoszanya meg eszem Apával a tartalmát.

Móki! Boldog szülinapot!!!!!
Barbi! Bolgog névnapot!!!!!!

Nagyon jók a Mikis képek! Sajna hozzánk(ill. férjem m.helyére) már nem jár a céges Miki,pedig régen jók voltak az ünnepélyek. Idén létszámleépítést hozott.(Matáv)

Íme egy Rén Réka!
Kép

Puszi:

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Sly, Timi, sajnálom, hogy ti is ilyen anyóst szúrtatok ki.KépAmúgy én is nyakig benne vagyok a...pácban,pedig azt hittem, idén ideális Mikulásunk meg karácsonyunk lesz.Kép

Az is volt, egész tegnap estig. Amikor is feljöttek anyósék egy csoki Mikivel, egy zacsi banán-kiwi-grapefruit-tal. Na és most kivételesen apósról lesz szó. Egy pici kitérővel annyit róla, hogy az a mániája, hogy az unokáit kifele fordított csuklóval egy tenyérrel felemeli egész a plafonig. Hadd ne mondjam el, hogy valahányszor ezt a mutatványt láttam, futkosott a hideg a hátamon, és minden szőröm égnek állt. És tegnap Edina volt a soron, naná, hogy egy 7 hós babával is ki kell próbálnia a hóbortját. Láttam, amint a férjemtől épp átveszi Edinát, és már indítaná is felfele, közben megkérdezi tőle, hogy tud-e egyenes derékkal ülni. Erre felpattantam,azt mondtam, hogy ne csinálja , mert Edina nem játékszer, felőlem a másik két unokával nyugodtan csinálhatja, de nem fogom engedni, hogy Edinával is egyensúlyozzon fél kézzel. Már épp indulóban voltak, aztán felöltözés után aszongya nekem, hogy ő az unokáit nem tartja játékszernek, és miért viselkedem vele úgy, mint egy nagy dáma. És köszönés nékül kiment az ajtón.

A legsz@rabb az, hogy a férjem szerint is én vagyok a hibás, megsértettem szegényt. És elb...sztam az egész évet ezzel. Az ugyebár nem számít, hogy ők hányszor sértettek meg véletlenül, ártatlanul mosolygva...

Erre még rájön az, hogy május óta egyre fáradtabb és ebből fakadóan egyre ingerültebb vagyok, egyre inkább érzem, hogy nem tudok minden téren megfelelni, nem tudok mindent megcsinálni. Szülés után 10 nappal kezdődtek a vizsgák, szoptatás közben tanultam... Most meg rohanok reggeltől estig. Edina napközben egyre kevesebbet alszik, alig van időm főzni, takarítani, mosakodni, aztán rohanás sétálni, vágtatás haza ebédelni, utána galoppozás a főiskolára. Szóval úgy érzem, öszecsaptak a fejem felett a hullámok. És a hogy a házzasságunk tönkremenőben van...Nem látok kiutat ebből a helyzetből. Tudom, hogy nem ez a topik témája, de muszáj volt kimondanom, érzem, hogy felrobbanok a felgyűlt feszültségtől.

Látom, voltatok többen is Miki-buliba a gyerkőcökkel.Szilvus, aranyosak vagytok Petivel a képeken. Biztos szép lehetett, anyucinak is ragyog a szeme.Kép

Karmen, Orsit nagyon lekötötte a műsor! Kis aranyos!Jut eszembe, hamrosan betölti az egyévet!Hű, hogy telik az idő+Kép

Humi, progi eljött, köszi szépen. Kirzsó milyen érdeklődéssel bontogat. És milyen ügyin csücsül! Edina még néha eldől, és egyedül még nem képes felülni. A fogacska miatt meg ne szomorkodj, én az elején le voltam törve, hogy Edinának még nincs, és amikor nem is vártam, akkor bújt ki, jól meg is harapott vele. Nagyon szép a csokor!

Sly, kis édes Bianka! Nagyon finire sikerülhetett a spenót!Kép

Tegnap mi is besétáltunk a főtérre, a Mikulás bácsit csak távolról láttuk, mert kb.700 óvodás gyereknek csomagot osztogatott, no meg fénybe borította a főtér fenyőfáit. És közben összefutottunk az itteni Dani barátunkkal, a babók együtt gyönyörködhettek a csillogásban:
Kép
Kép

Puszi, remélem, estére jobb lesz a hangulatom.Kép

Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Mely, Kép, nem gondolom, hogy ennek a topikcnak bármi témája is lenne.Illetve a téma a gyerekek, és mi, a család.Szóval, sztem ebbe nyugodtan belefér, hogy elpanaszoljuk egymásnak mi az ami bánt minket.
Apósra én is rászóltam volna.Mit csinálna artista úr, ha a 7 hónapos baba hirtelen megdobná magát?Kapna utána?
Édesek nagyon.És az a fehér sityak, hát, elragadóKép

Megyek főzök nyuszinak egy kis brokkolis-rumplis-pulykamellet.

Pusz

nuska

Mely!

Nagyon szép a karifa a főtéren, annál már csak a két kis lurkó szebb.Kép
Sajnálom, hogy úgy érzed összecsaptak a fejed felett hullámok, hidd el lesz ez még jobb is. Én egyet megtanultám már anyóssal (mert nekem nincs apósom)kapcsolatban: nagyon odafigyelek arra, hogy a nemtetszésemet hogyan adom a tudtára, mindig csak finoman, de úgy hogy megértse és felfogja, mert ha durván szólok rá vagy hozzá, azzal főképp a páromat bántom... Szerintem megszívlelendő, ha úgy érzed, hogy a pároddal akarod leélni az életed.
Felfigyeltem, hogy a mikicsomagban volt kiwi is. Nagyon vigyázz vele, mert a legtöbb gyerek allergiás rá a kis szőröcskék miatt, hiába pucolod meg rendesen!!!!
(Domi is mikor először kapott 9 hónaposan tiszta piros pötty lett tőle és magas láza lett - és kellett kb 1 év mire kinőtte azt az allergiát, így ma már ehet kiwit)

Kitty!

Nagyon cuki a kis Rén Réka! Kép
Domi is kapott hasonlós fölvédőt, csak annyk nem szarvacskái vannak, hanem két rénszarvasfej a fülénél, és a ráf részén világító ledek vannak, na meg karácsonyi zenét játszik. Rémes.... (persze nem én vettem ,hanem anyu örvendeztette meg vele a kiscsajt - de a lényeg, hogy neki nagyon tetszik, azóta itton abba flangál)

ERika
goczane

Sziasztok!

Barbi!
Azt hiszem, meg nem mondtam: Boldog nevnapot! Kép

Humi!
Mi meg a fogatlanok klubbjaba tartozunk. Ezek szerint a klubbnak mar csak 2 tagja van!? Kép Edesen bontja az ajandekat Krizso. Kép
Gratulalok! Gyonyoru a csokrod!

Kitty!
Aranyos a Ren Reka. Kép

Mely!
Tunderiek a gyerkocok a kepen! Kép Szep lehet az orias karifa. Imadom a karacsonyt! Kép Megall az esz, aposod hogy zsonglorkodik a gyerekekkel. A nagyobbak meg csak meg tudjak tartani magukat, de a kicsi Edina meg nem ertheti, mit kell tennie. Szerintem jol tetted, hogy nem engedted neki.

Erika!
Domi edes lehet a renszarvasos fulvedoben. KépEsetleg feltennel egy kepet rola? Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Nagyon szépek ezek a gyerekek!!

Humi! Anyosom most akart Orsinak venni ilyen mikulást, én mondtam nem kérjük. Helyette kapott hintát, amit mi vettünk meg. A játékok kb. 10 percig érdeklik amugy is. Ez viszont nagyon tetszett neki.

Na végre van öv az etetöszékben!! Közel 4 hónap után sikerült venni. Igaz nem a CAM jovoltábol, hanem az Ikea weboldalán láttam van ilyen nekik (Szegeden csak 5 pontos van) igy beszereztek nekem egyet. Ma már végre nem kellett odaugranom az utolso pillanatban mielött kiesne Orsi.

Hát igen, nekem is hihetetlen hogy 1 éves lesz hamarosan! Valahogy nem telik igy az idö.

Én sem örülnék ha Orsival zsonglörködnének!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Ma mi is beléptünk a fogacskások táborábaKép Kép Kép
Annyira örülök, most már legalább van oka a több napja tartó hisztinek!!!!!

Mely!Azért furi, hogy a párod nem áll ki melletted, attól még lehet jó a kapcsolat a nagyszülők és közted, hogy nem értetek egyet mindenben. Ők anno voltak 1 család, most meg Ti vagytok1 család és Te tudod a világon a legjobban, hogy mi kell a gyerekednek, és hogy mit engedsz meg és mit nem. Szerintem pont az apósodnak kéne tapintatosabbnak lennie, és tiszteletben tartani a Te akaratodat. De ha ilyen korlátolt, hogy ezen megsértődik, akkor nem is érdemes foglalkozni vele.

Erika! Nekem is az jutott az eszembe, hogy ízlett a munkásoknak a pezsgő és ők pakolták fel a cicust a fáraKép

Külön külön nem dicsérek meg senkit, mert mindegyik kép Nagyon édi, szépek a babók!

Mikulásos képpel nem szolgálhatok, de azért teszek fel 1 jópofa hegesztőszemüvegeset:

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Kép

Magdi
mléna

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat!!!, és ezzel kapcsolatban gyorsanKép leírom a tegnapi napot. Szóval nem a 22.szülinapomat ünnepeltük (egy 10-essel többetKép), de mióta a párommal, s idén Kismazsival kiteljesedett az életem, egyre jobbak ezek a szülinapok, a számok meg kit érdekelnekKép
No,a párom egy meglepetéspartit szervezett nekemKép A vendégek csak jöttek és jöttek, nekem semmit nem kellett készülnöm, és szuperul éreztük magunkat! Csendes beszélgetős, nevetgélős, teázgatós - aki nem sofőrködött, iszogatós - buli kerekedett. Nem csak én érezhettem jól magam, mert ((bár egy-két alkalommal ki-ki megjegyezte, hogy 'nézd, Laci mindjárt elalszik!', csak lendítettek a hangulaton, s mársem voltunk álmosakKép))az utolsó vendég fél 3 körül ment elKép. A hab a tortán - mert az is volt - a mikulás tette fel, aki személyesen hozta az ominózus tortát!!!! Életemben először jött hozzám mikulás! 32 évet vártam erre, de megérte! Sajna kép nem készült, annyira zavarban voltam, Kép, majd jövőre mutatok róla, mert ez a miku ezután minden évben meglátogat minket. Az eset úgy történt - a spontán dolgok mindig szuperek -, hogy Laci tegnap este leszaladt a kocsihoz a tortáért, s felfelé összefutott a szomszédunkkal, aki civilben egy nagyon jóhumorú pantomimművész (esetleg a Karsai név ismerős valakinek). Meglátta a páromat a tortával, megkérdezte, milyen ünnep, s azonnal felajánlotta, hogy épp most ért haza mikuláskörútjáról, gyorsan visszaugrik a ruhájába, s majd ő hozza át a tortát. Jó poén volt minden érkező vendég előtt ellőni, hogy 'biztos a mikulás, haha..', de gondolhatjátok, hogy fennakadt a szemem, mikor a nagyszakállú ott állt az ajtóban, mikor kinyitottamKép Egyszóval: szuper nap volt!!!
A férjemtől és csemetémtől egy gyönyörű pulcsit kaptam, majd teszek fel képet!!

Barbi, boldog névnapot!Kép

Humi, boldog házassági évfordulót!!! Gyönyörű a csokor! Krizsó nem rágicsálta meg a mikókat?

Magdi, jót nevettem a képen! Olyan kis búvárbenő arca lett a bébinekKép Örülök, hogy nem csak a mi fiunknak kell megkűzdenie pihentagyú szülők még pihentebb ötleteivelKép Itt jut az eszembe, majd előkeresem a nászutas képemet, ahol hasonlóan nézek ki, csak még a búvárpipát is a számbavettemKép(persze nem merülte, csak a kép kedvéértKép)
Gratula a fogacskához!!

Sly, Mely, Timi, Szilvus, nagy türelmet kívánik a szörnyRT tagjaihoz! Egy ismerősöm egyszer azt mondta, mikor kezdett elege lenni egy barátja lököttségeiből(nem hívő, de jól hangzottKép): 'Köszönöm Istenem, hogy a türelem gyakorlását róttad ki feladatomul!' Pár óra elteltével torz arccal csak halkan, elcsukló hangon jegyezte meg, mire mi nem nevetésben, de nyerítésben, röhögésben törtünk ki: 'elbuktam Istenem, elbuktam', s csendesen leállította a nagyszájú barátunkat. Borzasztó nehéz mindig humorunknál maradni, de talán ez az egyetlen, ami megment attól, hogy beleőrüljünkKép az ilyen emberek viselkedésébe. sajnos nemcsak az anyósok tudnak iylen kellemes perceket okozniKép

Mely, nagyon szomorúan olvastam a soraidat, s remélem a'karácsony a szeretet ünnepé'-től függetlenül mielőbb rendeződnek a dolgok! Inkább néha itt dühöngd ki magad, s kicsit lenyugodva beszéld át a családtagokkal a dolgokat.
Más: gratula a fogacskához!!! Andris ma hajnalban felsírt, reménykedve tapogattam az ínyét, hiábaKép
Irigykedek a hó miatt!!!! nagyon szép a fenyő és a két kis manócsek meg tündéri!!!

Sly, kérem nem kihagyni Andrist a fogatlanok közülKép Élvezzük a kis fogatlan mosolyukat, amíg lehetKépKépA spenót nálunk nem jött beKép De nem panaszkodom, mert az olvasztott anyatejen és ezen kívül minden eltűnik AndrisbanKép

HorrorKép : Hú, most jut eszembe a mai sztori(csak ERŐS idegzetűek olvassákKép: Ebéd cékla. Utána játék a nappaliban, hálóban, miközben anya mossa az almapépet a gatyárólKép((frissiben talán kijön jelszóval)). Öklendezés hangjára berobbanok a szobába, jesszus, mi akadhatott a gyerkőc torkán, Andris ül a földön, előremered, előtte egy vörös tócsa. Első gondolatom:jézusom, mitől hányt véreset a gyerek????!!! Végetlen hosszú időnek tűnt, az az 1-2 mp amíg rájöttem, hogy cékla. 'Megnézem miért akarja a gazdám ledugni a torkomon a szöszt kipiszkáló ujját'- gondolta a félig megemészett cékla, és előbukkantKép Persze Andrist ne viselte meg különösebben, egyből érdekes vizsgálnivalót látott benne, se tapintáspróbának vetette alá az 'anyag'otKép több testrészével is( ujjak, sarok, fenék - minél több érzékszervvel vizsgálódjunk, ugye!Kép
Szó se róla, jövő héten melíroztatni szerettem volna, de azt hiszem Andris ma lazán megoldotta - bár piros csíkokkal számoltam, nem őszekkelKép

Kitty, gyönyörű Réka ebben a fejdíszben. A mi agancsunk hatalmas, ledől Andris fejéről, de nem adom fel, lesz képKépKépKép

Léna, lehet válogatni a zoknikból, ingekből, alsókból? Kép

Szilvus, negyon becsüllek, hogy nem köntörfalazol anyóspajtival! Az én némasági és belémrúghattok fogadalmamat Andris miatt adtam fel. Miatta azt hiszem bevállalok eztán bármilyen vitát, veszekedést, ölremenést. Látom, nagyon élvezte Peti az ünnepséget! A karácsonyi kép nagyon jó lett! Dolgoztál a szerkóval!Kép

Kata, remélem Máté jobban van!!!

Karmen, éljen, éljen, megvan a biztonsági öv az etetőszékbe!!!

Erika! Ezek a munkások biztos ismerkedni akarnak!!!Kép A macskát csak simán lefizették - talán egy kis fini egérrel - hogy másszon már föl a fára, és le ne jöjjön magátólKép Kérdezted, hogy nálunk is az a miku járt-e, akit a képen mutattál. Hozzánk késve érkezett, s ilyen lehetett ideútonKép

Kép

Lassan megyek, talán még este jövök egy kis olvasásra!

Pusza,

Móki
móki

Na, végre visszaolvastam! nincs könnyű dolgom, mert napközben mindig van mit csinálni, este meg Tomika olyan sokáig kukorékol...Egyszerűen nem lehet elaltatni sehogy. Elkezdem ringatni, erre röhög, és húzza a hajamat. Hiába álmos előtte, teljesen fölébred a fürdéskor.
Tomika már szerda óta nem lázas, de náthás. Már nem köhög, de szortyog, ill. inkább hörög. Az orrszívást csak végszükség esetén csináljuk, mert péntek este fél óráig üvöltött utána. Nem lehetett megnyugtatni. Még fürödni sem akart. Meg nagyon nagy erő van benne, nem is tudtuk rendesen megcsinálni. Szerencsére, nincs eldugulva az orra, ezért inkább csöppentünk bele este. Ma megint elvittem a doktornénihez, csak kell antibiotikum. Meg még egy gógyszer. Nagyon hörög szegény.
+nyákoldót kap, ezek remélem, hamar helyrehozzák. Közben mi is csatlakoztunk hozzá, mindenki tiszta nátha itthon. Mi is iszunk Tomika gyógyszeréből. (amúgy is ki vagyok akadva ezekre a köptetőkre, hogy akkora üvegben van, hogy 2 hónap alatt sem fogyna el, de 1-2 hét múlva ki kell dobni )
A Mikulás buli tetszett neki, főleg a sok gyerek. Csak azt nem értette, miért nem mindenki vele foglalkozik. Meg akit elért, annak megrángatta a ruháját vagy a haját.
A Télapó nem nagyon érdekelte, az ajándéka annál inkább. Főleg a bébitaxi.
Ja a termékismertető a következő:
Termék neve: Bébitaxi
5 (!) éves kor alatt nem ajánlott.
Megnézném azt az 5 éves "bébit", akit ráülne, és a lábával tologatná magát. Olyankor már rég 2 kerekű biciklivel száguldoznak.
Persze Tomika még nem száguldozik, inkább "szereli".
Meg most már mindenhol föláll, nagyon kell rá figyelni.
Pakolná a cd-ket, kazettákat, és "átültetné" a virágokat.
Múltkor az ajtókitámasztó kővel verte a Londonból hazacipelt kinai padlóvázát.
Szóval néhány dolgot mostmár tényleg át kell rendezni.
És mindig beszél. "Á-tyityityi..."
Mondom neki valamire, hogy nem, ő meg válaszol: "dedededede"
Annyira édes!

Kiskori képeket keresem. Mikulásos képet majd teszek föl de már cicit kell adnom.

Tomika már szerda óta nem lázas, de náthás. Már nem köhög, de szortyog, ill. inkább hörög. Az orrszívást csak végszükség esetén csináljuk, mert péntek este fél óráig üvöltött utána. Nem lehetett megnyugtatni. Még fürödni sem akart. Meg nagyon nagy erő van benne, nem is tudtuk rendesen megcsinálni. Szerencsére, nincs eldugulva az orra, ezért inkább csöppentünk bele este.
A nyákoldót kapja, ez remélem, hamar helyrehozza. Közben mi is csatlakoztunk hozzá, mindenki tiszta nátha itthon. Mi is iszunk Tomika gyógyszeréből. (amúgy is ki vagyok akadva ezekre a köptetőkre, hogy akkora üvegben van, hogy 2 hónap alatt sem fogyna el, de 1-2 hét múlva ki kell dobni )
A Mikulás buli tetszett neki, főleg a sok gyerek. Csak azt nem értette, miért nem mindenki vele foglalkozik. Meg akit elért, annak megrángatta a ruháját vagy a haját.
A Télapó nem nagyon érdekelte, az ajándéka annál inkább. Főleg a bébitaxi.
Ja a termékismertető a következő:
Termék neve: Bébitaxi
5 (!) éves kor alatt nem ajánlott.
Megnézném azt az 5 éves "bébit", akit ráülne, és a lábával tologatná magát. Olyankor már rég 2 kerekű biciklivel száguldoznak.
Persze Tomika még nem száguldozik, inkább "szereli".
Meg most már mindenhol föláll, nagyon kell rá figyelni.
Pakolná a cd-ket, kazettákat, és "átültetné" a virágokat.
Múltkor az ajtókitámasztó kővel verte a Londonból hazacipelt kinai padlóvázát.
Szóval néhány dolgot mostmár tényleg át kell rendezni.
És mindig beszél. "Á-tyityityi..."
Mondom neki valamire, hogy nem, ő meg válaszol: "dedededede"
Annyira édes!
Nagyon aranyos Mikibabáitok vannak!J

Erika!
Csuda aranyos Dani a háton araszolással. Nagyon jót nevettünk rajta! J

Timi!
Remélem, meggyógyult Bence! Nekem is azt mondta, hogy 38 fölött kell csak kúp. Tomika jól viseli a kúpot.

Mely!
Utólag is boldog névnapot kívánunk!
Gratula a kis krokinak!
Megértem, hogy kiborultál, azt hiszem szinte mindannyian átélünk ehhez hasonlót. Kár, hogy a férjed sem állt melléd, de szerintem ilyenkor érzékenyebb is az ember. Én is hasonlóan voltam kb. 1-1,5 hónapja, de elmúlt. Igaz, nekem anyós após nem bonyolítja az életemet, mert nincs. Kép vagy Kép ???

Pumukli!
Biztos segíteni fog a gyógyszer! ++++ energiát küldünk!

Karmen!
Munkaügyi központ. Én sem tudom, mi történt, de nagyon örültünk neki.
Látom, nagyon élvezte Orsi a műsort.

Zsu!
Nem igazán tudom kinézni, kire hasonlít Petya!

Ildi!
Nagyon édes Csenge!

Móki!
Boldog névnapot Andrisnak!
Neked pedig boldog szülinapot!

Erika!
Nem semmi ez a macsek!

Szilvus!
Látom, Peti is igencsak önveszélyes mostanában. Mi is most kezdtünk el mindent pakolni mert mindenhová fölkapaszkodik, szerel, pakolászik stb
Apu egyszer Pesten kapott egy olyan „szupermenő” pezsgőt valami értekezleten. Hazacipelte, és itthon kiderült, hogy nem lehet meginni. Nagyon mérges volt.
Nagyon jól mutat Peti a sárga székben!

Sly!
Én is utálom a spenótot, de lehet, hogy majd megpróbálom Tomikának. Hátha neki is ilyen jól áll.Kép

Barbic!
Boldog névnapot!

Humi!
Látom, Krizsó meg is kóstolja a Mikiajándékot!

Kitty!
Rénréka nagyon helyes!

Magdi!
Gratula a fogacskához!
Nagyon jópofa a kis hegesztő!

Megyek szoptatni...
Sziasztok!
Tünde+Tomika
ptünde

Na, úgy kapkodtam, hogy kétszer is elküldtem egy részt. Az első az aktuális (előre lementettem a szöveget, de még írtam bele. valahogy összekeveredett.)
Szóval a lényeg: Tomika még mindig beteg, a hörghurut nem akar múlni, bár láza nincs. Ma kapott antibiotikumot is...
Gyorsan elpakoltam a padlóvázát, mert Tomika elkezdett neki beszélni. És lökdöste is. Most egyre hülyébben néz ki a szoba Kép

Na, itt a Mikis kép:
Kép

Bocs, hogy így összekevertem a dolgokat.
Szép nyugodt estét kivánunk:
Tünde+Tomika
ptünde

Moki!
Szuper volt a meglepipartid! Kepzeld, ahogy olvastam teljesen elerzekenyultem. Kép Rendes ferjed van!
Andris szepen kitaccsolt. Kép Biztos, hogy en is megoszultem volna az elso par masodpercben. Biztosan nyomta is a hasat. Fo, hogy semmi baj nem tortent es minden rendben.

Fogatlanok klubbjanak tagjai, tehat: Bianka, Krizso, Adris. (Bocsi, hogy a lanyomat irtam elore, de megis csak o a lany. Kép )

Most voltam egyebkent a gyogyszertarban chamomillat venni es ott mondtak, ha eddig a 15-ost adtam, akkor most a 9-est adjam, mert havonta kell valtogatni a "faktorszamot" (mintha ezt mondta volna, hogy igy hivjak). Tudtatok ti ezt?

Tunde!
Tomika is aranyos a Mikivel a kepen. Kép Jobbulast kivanunk neki. Biankat sem tudjuk 2-en lefogni, hogy kiszivjuk az orrat (szerencsere mar meggyogyult!) es utana o is vigasztalhatatlan nagyon sokaig, sot meg cicit sem ker.
El sem tudom kepzelni milyen lehet az a bebitaxi, de jol hangzik. Letudnad fotozni es feltenni ide?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Humi!
Mindig elfelejtem megemliteni, hogy megjott a mail. Koszi!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Megint en.
Merre vagytok?! Hm?

Ma kiprobaltuk a narancsot. Nagyon tetszett Biankanak, hogy ugy, mint a kiflit, kezebol eheti. Vittem is atoltozni utana. Kép

Kerdes: A karfiolt, karalabet es a kelkaposztat milyen osszetevokkel keszititek a babocaknak?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Móki,
Neked nagyon rendes, figyelmes férjed van, aki biztos, hogy nagyon-nagyon szeret!! Nagyon jó lehetett ez a meglepi party. Kép
ÉN sem kételkedem afelől, hogy az én férjem szeret-e, de neki nem jutnak eszébe ilyenek. Kép Pedig ezek az "apró" dolgok bármilyen ajándéknál többet érnek. ÉN pl a mostani szülinapomon végig egyedül voltam, egészen késő estig, pedig reménykedtem, hogy hátha iderendeli anyóst (akkor örültem volna neki) és elmegyünk vacsizni, vagy valami ilyesmi. Ezt csak azért írom, hogy becsüld meg nagyon ezt az embert! Kép
Ja, és szerintem kezdj el írni valami könyvet, mert a stílusod nagyon jó!!

Mely,
nyugodtan mondd el itt bármi bánt! Biztos, hogy ezzel senkit nem fárasztasz, sőt! Azt hiszem, hogy kíváncsiak vagyunk mindannyian, hogy mi történik a másikkal, különben nem jönnénk, olvasnánk, reagálnánk, aggódnánk, örülnénk együtt, stb. Aztán, ha leírod és kiadod magadból, már azzal is biztos, hogy javul valamit a helyzet. Remélem hamar megoldódnak a problémáid. MIndig van egy-egy nehezebb időszak az ember életében, de tudod " a vonuló felhők mögül is mindig kisüt a Nap".

Sly,
én még leakadtam az anyósodnál. A Timiét már ismertük, ő is rémes, de hát azért ez a benyújtom a szlát kaja után..! hát.. ÉN azt hiszem nem szólok egy szót sem az én anyósomra. Időnként kiakaszt, de legalább jó indulatú.

Humi,
Krizsó édes, ahogy kóstolgatja az ajándékot! A csokor pedig gyönyörű! Te se cseréld le apát! Kép
Ő is igazán figyelmes.

Kitty,
Rén Réka tényleg édes!

Sly,
karalábét még nem adtam (én sem szeretem), de a karfiolt én eddig mindig répával és krumplival adtam, enyhén sós vízben főztem meg. Szereti. Esetleg más zöldséget is raktam hozzá. Kelkáposztát egyszer kapott MÁté, nem aratott elsöprő sikert, akkor azt is répával és krumplival adtam, de a vízbe tettem egy ici-pici fokhagymát. Azt persze lehet, hogy jobb, ha kihagyod, nekünk nem jött be, csak mindig bajban vagyok az ízesítésekkel. A védőnéni mondta, hogy lehet már ezt-azt használni, csak szerintem ezek a zöldségek finomabbak, ha csak kicsi sóban főnek és kész.

MÁté már úgy néz ki, hogy jobban van. Remélem, hogy nem is fog rajta kijönni jobban ez a vírus. Beszereztem minden gyogyit, ha mégis.

Na, megyek. Fürcsizni kéne, bár apa még nincs itthon, most tudok garázdálkodni a gépen!

Puszi, jó éjt!

Kata
katca

Sziasztok!

Sly,
Ma kapott Krizsó először karfiolt. Ízlett neki, krumplival és pipihusival csináltam. Majd beszámolok róla volt-e valami gond utána. Eddig minden rendben, pedig ebédre kapta. KOPP-KOPP-KOPP. A védőnő mondta, hogy adhatok, csak annyi a lényeg, hgy külön főzzem és a főzővizét ne adjam a babának.

Móki,
Hát igencsak mozgalmas napok vannak mögötted. A meglepi buli szuper lehetett. Fantasztikus ötlet a férjedtől! Az extra Mikulás pedig csak hab a tortán. Andrismazsi, hogy viselte a bulit? A cékla bukás miatt nem irigyellek. Ki tudtad szedni a szőnyegből?

Tünde,
Jobbulást Tomikának! Aranyos a Mikivel a képen. Hova tünt a fél pár cipője? Csak nem a Mikinek adta?Kép

Magdi,
Jópofa a búvárszemügés kép. Hogy került elő így tél elején?

Mely,
Nem lehet könnyű neked, suli, gyerek, háztartás és mindez Szörnyellával és Szörnyellanével megspékelve. Majdcsak könnyebb lesz, hidd el előbb-utóbb túl leszel a nehezén. A házasságotokra pedig vigyázz nagyon, nehogy rámenjem erre!!! Nekem ez a 2. és megfogadtattam egy kötelező szabályt még a legelején a párommal: soha nem fekszünk le úgy, hogy haragszunk egymásra. Legkésőbb lefekvés előtt jön a kibékülés, akkor is ha megbántva érzem magam. A módszer működik, érdemes kipróbálni.

Zsu,
Felhívtam a Nestlét, mert nem válaszoltak a mailre. Mostmár nekem is azt mondták, hogy 2005. jún.30 a pontok beküldési határideje.

Léna,
Igazad van anyós ügyben. Tényleg érthetetlen miért pont azt bántják, aki a nekik legfontosabb személyt szereti. Talán van benne egy nagy adag féltékenység is. Ki tudja? Sokszor eszembe jut, hogy, mint fiús anyuka vajon én milyen leszek a menyemhez. Egyenlőre férjemmel, mint "leendő apóssal"Kép, kifejezetten szeretjük Lacus barátnőjét. Tulajdonképpen már a családhoz tartozónak érzem Őt. Remélem ez így is marad, mert ha nem inkább elbújdosom.

Kitty,
Tüneményes a kis RénRéka. Kép

Megyek, mert van még egy csomó dolgom ma este.
Puszi:
Humi
humi

Sly, én mindennek alapul a krumplit veszem, plusz az adot zöldség,és akkor vagy máj(1 héten 1x )vagy csmell vagy pmell.
Ennyi, én még kelkáposztát nem adtam, de a karalábét imádja, meg a brokkolit is.

Puszi

nuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?