Sziasztok!
Először is köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat!!!, és ezzel kapcsolatban gyorsan
leírom a tegnapi napot. Szóval nem a 22.szülinapomat ünnepeltük (egy 10-essel többet
), de mióta a párommal, s idén Kismazsival kiteljesedett az életem, egyre jobbak ezek a szülinapok, a számok meg kit érdekelnek
No,a párom egy meglepetéspartit szervezett nekem
A vendégek csak jöttek és jöttek, nekem semmit nem kellett készülnöm, és szuperul éreztük magunkat! Csendes beszélgetős, nevetgélős, teázgatós - aki nem sofőrködött, iszogatós - buli kerekedett. Nem csak én érezhettem jól magam, mert ((bár egy-két alkalommal ki-ki megjegyezte, hogy 'nézd, Laci mindjárt elalszik!', csak lendítettek a hangulaton, s mársem voltunk álmosak
))az utolsó vendég fél 3 körül ment el
. A hab a tortán - mert az is volt - a mikulás tette fel, aki személyesen hozta az ominózus tortát!!!! Életemben először jött hozzám mikulás! 32 évet vártam erre, de megérte! Sajna kép nem készült, annyira zavarban voltam,
, majd jövőre mutatok róla, mert ez a miku ezután minden évben meglátogat minket. Az eset úgy történt - a spontán dolgok mindig szuperek -, hogy Laci tegnap este leszaladt a kocsihoz a tortáért, s felfelé összefutott a szomszédunkkal, aki civilben egy nagyon jóhumorú pantomimművész (esetleg a Karsai név ismerős valakinek). Meglátta a páromat a tortával, megkérdezte, milyen ünnep, s azonnal felajánlotta, hogy épp most ért haza mikuláskörútjáról, gyorsan visszaugrik a ruhájába, s majd ő hozza át a tortát. Jó poén volt minden érkező vendég előtt ellőni, hogy 'biztos a mikulás, haha..', de gondolhatjátok, hogy fennakadt a szemem, mikor a nagyszakállú ott állt az ajtóban, mikor kinyitottam
Egyszóval: szuper nap volt!!!
A férjemtől és csemetémtől egy gyönyörű pulcsit kaptam, majd teszek fel képet!!
Barbi, boldog névnapot!
Humi, boldog házassági évfordulót!!! Gyönyörű a csokor! Krizsó nem rágicsálta meg a mikókat?
Magdi, jót nevettem a képen! Olyan kis búvárbenő arca lett a bébinek
Örülök, hogy nem csak a mi fiunknak kell megkűzdenie pihentagyú szülők még pihentebb ötleteivel
Itt jut az eszembe, majd előkeresem a nászutas képemet, ahol hasonlóan nézek ki, csak még a búvárpipát is a számbavettem
(persze nem merülte, csak a kép kedvéért
)
Gratula a fogacskához!!
Sly, Mely, Timi, Szilvus, nagy türelmet kívánik a szörnyRT tagjaihoz! Egy ismerősöm egyszer azt mondta, mikor kezdett elege lenni egy barátja lököttségeiből(nem hívő, de jól hangzott
): 'Köszönöm Istenem, hogy a türelem gyakorlását róttad ki feladatomul!' Pár óra elteltével torz arccal csak halkan, elcsukló hangon jegyezte meg, mire mi nem nevetésben, de nyerítésben, röhögésben törtünk ki: 'elbuktam Istenem, elbuktam', s csendesen leállította a nagyszájú barátunkat. Borzasztó nehéz mindig humorunknál maradni, de talán ez az egyetlen, ami megment attól, hogy beleőrüljünk
az ilyen emberek viselkedésébe. sajnos nemcsak az anyósok tudnak iylen kellemes perceket okozni
Mely, nagyon szomorúan olvastam a soraidat, s remélem a'karácsony a szeretet ünnepé'-től függetlenül mielőbb rendeződnek a dolgok! Inkább néha itt dühöngd ki magad, s kicsit lenyugodva beszéld át a családtagokkal a dolgokat.
Más: gratula a fogacskához!!! Andris ma hajnalban felsírt, reménykedve tapogattam az ínyét, hiába
Irigykedek a hó miatt!!!! nagyon szép a fenyő és a két kis manócsek meg tündéri!!!
Sly, kérem nem kihagyni Andrist a fogatlanok közül
Élvezzük a kis fogatlan mosolyukat, amíg lehet
A spenót nálunk nem jött be
De nem panaszkodom, mert az olvasztott anyatejen és ezen kívül minden eltűnik Andrisban
Horror
: Hú, most jut eszembe a mai sztori(csak ERŐS idegzetűek olvassák
: Ebéd cékla. Utána játék a nappaliban, hálóban, miközben anya mossa az almapépet a gatyáról
((frissiben talán kijön jelszóval)). Öklendezés hangjára berobbanok a szobába, jesszus, mi akadhatott a gyerkőc torkán, Andris ül a földön, előremered, előtte egy vörös tócsa. Első gondolatom:jézusom, mitől hányt véreset a gyerek????!!! Végetlen hosszú időnek tűnt, az az 1-2 mp amíg rájöttem, hogy cékla. 'Megnézem miért akarja a gazdám ledugni a torkomon a szöszt kipiszkáló ujját'- gondolta a félig megemészett cékla, és előbukkant
Persze Andrist ne viselte meg különösebben, egyből érdekes vizsgálnivalót látott benne, se tapintáspróbának vetette alá az 'anyag'ot
több testrészével is( ujjak, sarok, fenék - minél több érzékszervvel vizsgálódjunk, ugye!
Szó se róla, jövő héten melíroztatni szerettem volna, de azt hiszem Andris ma lazán megoldotta - bár piros csíkokkal számoltam, nem őszekkel
Kitty, gyönyörű Réka ebben a fejdíszben. A mi agancsunk hatalmas, ledől Andris fejéről, de nem adom fel, lesz kép
Léna, lehet válogatni a zoknikból, ingekből, alsókból?
Szilvus, negyon becsüllek, hogy nem köntörfalazol anyóspajtival! Az én némasági és belémrúghattok fogadalmamat Andris miatt adtam fel. Miatta azt hiszem bevállalok eztán bármilyen vitát, veszekedést, ölremenést. Látom, nagyon élvezte Peti az ünnepséget! A karácsonyi kép nagyon jó lett! Dolgoztál a szerkóval!
Kata, remélem Máté jobban van!!!
Karmen, éljen, éljen, megvan a biztonsági öv az etetőszékbe!!!
Erika! Ezek a munkások biztos ismerkedni akarnak!!!
A macskát csak simán lefizették - talán egy kis fini egérrel - hogy másszon már föl a fára, és le ne jöjjön magától
Kérdezted, hogy nálunk is az a miku járt-e, akit a képen mutattál. Hozzánk késve érkezett, s ilyen lehetett ideúton
Lassan megyek, talán még este jövök egy kis olvasásra!
Pusza,
Móki