kriszti0921
Ez az idő kérdés nem rossz ötlet!
Nekem is sokszor eszembe jut,amikor pár óra alvás után "megszólal az ébresztő", hogy mennyivel jobb volt a telefon ébresztésére kelni,mert ott még nyomhattam 10 perc szundit!
vicky79
Holnap kezdenél dolgozni, jól emlékszem? Hány órában?
Barbus megszokta a bölcsit?
Képzeljétek, hétvégén céges buli lesz....bejelentkeztem a fodrászhoz (épp ideje,mert tavaly szeptemberben voltam utoljára). Átnéztem a ruháimat,hogy tudok-e mit felvenni. Na,itt letaglóztam. Szoknyát még csak-csak, de nem szeretem a nylon harisnyát, így az kilőve....a nadrágaim közül egy sem jó rám!
Pedig a szülés után volt 2 nadrágom,amit hordtam....most a combom közepéig tudom felhúzni.
Szóval ma muszáj voltam elmenni nadrágot venni. Eddig 34-36-osokat hordtam, gondoltam keresek 38-40-est....hát gáz,mert 40-42-ek voltak jók.
És amikor ott álltam a próbafülkébe,mindenhol tükrökkel és láttam,ahogy húzom fel a gatyát és a hurkák folynak ki.....áááááhhh!!!! Utálom magam!
Bementem az Auchanba és vettem 2 Béres A. DVD-t. Az egyik a szülés utáni torna,amin Détár Enikővel van. Ez nagyon tetszik,meg is csináltam ma délután. Fél órás az egész torna és olyan a hangulata,mint amikor 2 barátnő otthon nekiáll tornázni. Klassz. A másik meg egy intenzív alakformáló, zsírégető, szintén fél órában....hát abba még csak belenéztem. Holnap megcsinálom....őöööö vagyis megpróbálom.
Nagyon sokkoló volt a látvány,hogy hogy nézek ki. Igaz,hogy itthon is láttam, de valahogy más megvilágítás volt,meg az a mindenhol tükör! És persze itthon nem a tükör előtt próbáltam magamra húzni a ruháim....
Szóval nagyon elhatároztam magam, kíváncsi leszek,meddig bírom!
Keresek egy fogyis vonalzót is!