<font color="0000ff">Sziasztok!
Már vasárnap elkezdtem írni nektek, aztán most este mit látok?
Jó sokat írtatok, nagyon örültem ám hogy van mit olvasgatni!</font>
Andi, gratula a 3. fogacskához!
Képfeltöltés: ahová a hozzászólást írod, ott van egy "Melléklet feltöltése" gomb. Azt kell megnyomni, utána tallózni (a gépeden megkeresni, hol a kép), feltöltés, befejezés. Arra vigyázz, hogy túl nagy képet nem enged feltölteni, először le kell kicsinyíteni! Az aktuális képnézegetődet használd, a miénken Image menüpont, Resize funkció, általában 640 x 480-asra kicsinyítek, úgy már el szokta fogadni.
Babakocsi: nekünk Peg-Perego Veneziánk van. Nem a legkönnyebb, viszont elfér a csomagtartóban, mert lapra csukható. Nagyon jól irányítható, könnyen tolható babakocsi, kényelmes, vizszintesig dönthető. Van esernyőkocsink is, az tagadhatatlanul könnyebb, viszont hosszú összecsukva, így NEM fér a csomagtartóba
És nem lehet hátradönteni, tehát ha elalszik Zsoltika, eléggé lóg a feje
Ildikó, utólag is boldog szülinapot Leventének!
Én is megvettem Norbi új könyvét
Pont kiszúrtam a fagyit, ez nem ér, olyan jó este is egy kis édességet falatozni!!! No mindegy, majd megszokjuk...
Szirom, nagyon jó ez a kendő! És tényleg szuperül elfér benne Miksa
Köszi a segítséget, most épp sikerült kitalálnom pár jó kaját estére, főleg salátákat gyártok
Dirtha, nagy-nagy-nagy gratula! Ügyes vagy! És nagyon szép leszel az esküvőn
Leánybúcsú
Zsófi, nem tudom, miért nem csökken a súlyod
Igazából most én is stagnálok, de főként azért, mert mindig bűnözök
Meg nekem már csak 3-4 kiló volna hátra (no persze többet is lehet fogyni, de azzal már nagyon elégedett volnék), és ezt a legnehezebb leadni. Kitartás, menni fog, mennie kell!
A kódokat tényleg elírták pár helyen
<font color="0000ff">Írtatok a hordozóról: mi is autósülést vettünk, amikor már majdnem 1 éves volt Zsoltika
Nekünk nagyon bevált, sokkal jobban szereti, mint a hordozót, márpedig gyakran utazunk, nem mindegy hogy érzi magát a gyerek. Én úgy látom, hogy ebben a korban már a legtöbb gyerkőc autósülésben ül.
Képzeljétek, elhatároztam, hogy nem méredzkedek mindennap
Ugyanis minden áldott reggel mérlegre álltam, és szerintem ez rosszat tett, mert ha nem mozdult lefelé, vagy éppenséggel többletet mutatott az előző napihoz képest, máris elkeseredtem. Úgyhogy vasárnap volt az utolsó mérlegelés, legközelebb karácsony előtt akarok ismét mérlegre állni
Majd meglátjuk, sikerül-e betartanom
Még valami: a minap vásároltunk, és vettem előre elkészített salit, nagyon finom volt viszont rettentő drága. Úgyhogy elhatároztam, hogy megveszem az alapanyagokat, és majd én megcsinálom itthon
Így is lett, leírom nektek, mert nagyon jó: tehát kell bele jégsaláta, retek, póréhagyma, egy kis zöldpaprika és raddichio vagy mi, no ezt nem kaptam
Ezeket szépen felvagdostam, csak sajna nem tudtam kicentrifugázni a salileveleket, mert olyan gépünk nincs. Raktam még bele sonkát, sajtkockákat, és fokhagymás tejföllel nyakon öntöttem. Isteni, már napok óta ez az esti menü
Korábban is sokat saliztunk, de folyton görög salátát készítettem, a mostani paradicsom viszotn már nagyon nem finom.
Most már megyek, megint mindjárt éjfél... Sziasztok,
Gabi</font>