Új privát üzeneted érkezett!

Hőmérőzés, peteérés számolás, ecetezés, étkezési szokások megváltoztatása, hókuszpók... :-) :-) :-)
agi1974
Szigetszentmiklós

Ezek közül a hőmérőzést nem csináltuk még! :)
Hogy vagytok lányok?
Kezdődik holnapután a suli/ovi, nálunk holnap jönnek családlátogatásra...
laura0606

Laura, most egy évig egyáltalán nem jelez nemet. Se fiút, se lányt. Akkor meg rizikós, igaz? :?

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Ma voltak nálunk látogatóba az új óvónénik megnézni Mátét. Aranyosak voltak, bár tényleg egy villámlátogatás volt. Nagyon várják már a fiúk az ovit! :D
Viszont úgy néz ki, januárban nyílik leghamarabb Dávidnak a napközi. :cry: Mi lesz velünk anyagilag addig? Ha október 4-től gyest kapok, az télen csak a gázszámlára lesz elég. Nem merem addig kivenni a szabikat, mert nem garantálja senki, hogy január 1-től vihetem Dávidot. Még csak most épül az épület, bár elég jól állnak, még semmilyen tájékoztatást nem adtak. :?

napsugár08

Hát nálam nem annyira várják a fiúk az iskolát! :) :) :) És hát bevallom én se! :) :) :) Kezdődik újra a mindennapos tanulás, reggeli nehéz felkelés stb.
Remélem, hogy januártól egy kicsit könnyebb lesz. Terveim szerint én december 10-ig fogok dolgozni, utána az utolsó hónapot szeretném otthon tölteni. Kicsi lányom pedig remélem, hogy alkalmazkodó lesz, és hagyja, hogy a nagyokkal is foglalkozzak kicsit. Tényleg, itt vagytok többet 3 gyerekes anyukák! Ez hogy működik? Sikerül mindegyikre azonos figyelmet fordítani? Én kicsit félek ettől, mivel a két fiam között csak másfél év van, így ők teljesen összenőttek, szinte végig tudtam velük egyszerre foglalkozni, kivéve akkor amikor direkt csináltam valamelyik fiúval "görbe napot". (Péntekenként én nem dolgozom, és amíg nem voltak iskolásak élt nálunk a görbe nap intézménye. Felváltva nem kellett menniük bölcsibe/oviba, és aznap csak az egyikük velem lehetett, és azt csináltunk egész nap, amit akartak. Nagyon szerették ezeket a napokat! Megvallom én is, nekem is hiányzik, hogy ez már nincsen! Valahogy vissza kellene csempészni az életünkbe... De hogy hogy? Mégse lóghatnak minden második héten a suliból...) :) :) :) )
agi1974
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Csodállak Titeket ennyi gyerkőccel, én még azt sem tudom elképzelni, eggyel hogy fogom bírni ha lesz. Tényleg megjön az ember kedve itt a nagy családhoz.
Laura - a hőmérőzés a peteérés belövéséhez jó, viszont ha nálad jól működik az lh teszt, akkor az elég. + én szedek Mg és Ca vitamint mert az is lányos. Meglátjuk használ-e :)

Ti vagytok valamilyen köremailen? Be lehet oda kerülni? Hogy kell kiérdemelni? :D

És mint tapasztalt tesztelők, mit tanácsoltok, mikor érdemes hcg tesztet csinálni?

szép ovi és sulikezdős napokat!

akarya
akarya

Sziasztok!

Laura! Sajnálom! Na, de tényleg, majd decemberben! Szerintem az a halvány csíkocska babát jelzett, csak nem tapadt meg rendesen, vagy hasonló. HCG véletlenül nem kerül a vizeletbe. Amúgy is ezt mondják, hogy sok ilyen terhesség van, a megfogant terhességek akár 1/3 része is, ami igaziból ki sem derülne, ha nem lennének ilyen érzékeny tesztek, vagy a kiváncsi anyuka nem tesztelne mensi előtt. Ez teljesen normális, nem kóros, csak van ilyen...

Akarya! Mint Laura példája is mutatja, elég korán ki tudják mutatni a babát az érzékenyebb tesztek. Én Marcival a 25. napon teszteltem pozitívat! Én Clearbluet használtam mindenkinél!

Ági! Szépen lassan bele lehet szokni a 3 gyerekes létbe. Az elején még amúgy is sokat alszik a baba, nem igényel minden percben figyelmet. Mire mászós, jövős-menős, addigra a nagyok is hozzászoknak, hogy itt van veletek, természetes lesz, hogy vele is foglalkozol, nem problémáznak rajta. Legalábbis nálunk így volt. Igen, vannak időszakok, mikor talán kevesebb figyelem jut egyenként rájuk. PL tavaly suli időszakban Csongi a középső maradt el időnként, mert Botival leckéztünk, Marci csimpaszkodott, Csongi meg elvolt. De erre tényleg figyelni kell szerintem is.

Napsugár! Drukkolok, hogy készen legyen a napközi addig! Én is ilyen szitukban szembesülök vele, milyen rossz, ha nincs nagyi a közelben, akit akármikor mozgósíthat az ember. Simán tudnál te is dolgozni mondjuk 4 órában, ha lenne, aki addig vigyázzon Dávidra. Persze fogadhatsz is bébiszittert, de az meg elviszi a keresetedet. Patthelyzet.

Mi szokjuk Marcival a bölcsit. A kezdeti bizakodás után most egy kicsit nehezebben megy a dolog. Egész délelőtt csimpaszkodik a gondozó nénin, sír. Nem akar enni. Ráadásul az itthoni bébiszittert is váltottuk, szerencsétlen módon pont most, de nem tudtunk mit tenni, a régi elköltözik, így muszáj új. Szóval ma is délután kell bemenjek pár órára a munkahelyemre, jön az új csaj. Előre látom, Marci végig fogja üvölteni neki a 2 és fél órát. Tegnap csak a macskával szaladtam le a dokihoz fél órára, a szomszéd csaj jött át, őt születése óta ismeri, neki is végig üvöltött. Nehéz ez így, nehezen tudok a munkám felé koncentrálni, egyenlőre. Holnap még plusz iskolakezdés a nagyoknak, szerencsére már napok óta készülgetünk, lassan mindent összepakoltunk.

Szép napot mindenkinek!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete, nehéz lehet, hogy Marci ennyire nehezen viseli az elválást. :( Lehet, hogy én sírnék vele... Te hogy éled ezt meg?

Most olvastam (http://patikapedia.hu/spermiumok-eletkepessege), hogy a spermiumok életképessége akár 8 nap is lehet a megfelelő körülmények között. Bár nem írták le milyenek is ezek a körülmények, nagyon hihetetlenül hangzik. 8 nap az sok idő. Ti mit gondoltok erről? :roll:

Lehet, hogy hagyom a csudába a gyest, kiveszem a szabikat, aztán elmegyek addig munkanélkülire, amíg Dávidot nem tudom abba a napközibe járatni. Más választásom nem nagyon van, ha enni is szeretnénk. A munkanélküli is több, mint a gyes.

napsugár

napsugár08

Napsugár!
Azért vigyázz, mert most nagyon nehéz munkát találni! Egyelőre a munkahelyedet köti, hogy tv szerint vissza kell, hogy vegyen, de új helyet találni elég nehéz! Nem tudom, mi a szakmád, mivel foglalkoztál eddig, mert azért vannak olyan szakmák, ahol most is hiány van, de ez a ritkább. A munkanélküli pedig elég kevés ideig jár.
agi1974
Szigetszentmiklós

Napsugár!
Hallottad hogy az álláskeresési járadék már csak 90 napig jár? Most változott meg. Így kell mérlegelni, tudom nagyon nehéz.
Merre laktok, vannak ott álláslehetőségek? Mert ez meg a másik, amit Ági is ír, hogy baromi nehéz melót találni. Remélem minden szépen megoldódik!
akarya

Sziasztok!

De rég voltam...

Visszaolvasok - ha Levi nem jön még haza...

Mi most szerencsére jól vagyunk...
Úgy rohannak a napok..
Kedden voltunk a 3 hós szurira + megkapta a 2. rotát is Liza (még egy nyöszörgés sem volt) és szerencsére láz sem... Levi is jött vizsgálatra, mert ma kezdet az ovit... holnap már délig ott lesz és hétfőtől már egész nap...
Mikor Liza kapta a szurit beszéltük a doktornővel, hogy Levi csak 1 bárányhimlő elleni szurit kapott (kettő kell) így felírta és Apa átment a patikába... szegény Levi nem tudta, hogy szurit fog kapni... de nagyon ügyes volt... ő sem sírt :D
Liza 6300 g és 59 cm, Levi 101 cm és majdnem 15 kg (nem kövér) - így elkezdtük adni neki a Béres cseppet - remélem hat nála is - a tesómnál bejött amikor kicsi volt... jobb étvágya volt...

Liza már sokat változott, nevetgél, beszélget... az éjjelek is jók már... vagy 23-06 ig alszik, vagy 22-04-ig/ 05-ig, aztán cici után még 3-4 órácskát...

Levi már ismeri az ABC-t (jó ötlet volt az ABC-s bordűr a szobába) - mindig nézegettük és soroltuk a betűket :P Az óvónők csodálkoznak :wink:
A neten ha keres valamit beír néhány betűt és már meg is találta (játékok, videók)... de már nem nagyon ülhet ide, mert néha még elfelejt kimenni pisilni :roll:
Augusztusban sikerült nappalra teljesen letenni a pelust - végre...

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, tudom, hogy nehéz munkát találni, és hogy csak 90 nap az álláskeresési, de így még mindig jobb lesz, mint gyesen. Szerencsére vannak kapcsolataim, akik esetleg tudnak majd segíteni. Roppant optimistán állok az egészhez, úgyhogy tuti jó lesz majd.
:wink: Sajnos a szakbámban egyáltalán nem tudok elhelyezkedni, mert egyáltalán nem családbarát szakma, úgyhogy lesz, ami lesz.

Kia, többször írtam már, de nem lehet elégszer, hogy nagyon szépek a gyerekeid. :lol: :wink: Olyan jó nézni a képeket. :wink:

Humadene, hogy vagy? Hanyadik hétben is vagy?

Máté ma először ment reggel 8-ra, és ma ott is kellett hagynom. Annyira sírt, kapaszkodott, hogy úgyszedte ki az óvónéni a kezemből. Remélem holnap könnyebb lesz. :roll:

napsugár

napsugár08

[Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, nem volt internetem sokáig, nem tudtam jönni. Péntekig dolgozom és utánna hétvégén visszaolvasok mindent és jelentkezem. Remélem mindenki jól van.

Judit
hju

Nem sikerült az első próbálkozásunk, megjön. Viszont ebben a pár hétben úgy érzem megértem a gyermekvállalásra :D És mennyire becsapott a testem, teljesen azt hittem sikerült.
Ti hogy vagytok? Pont most mondta egy ismerős, hogy ma vitte oviba és suliba a két gyerekét, és mindketten sírtak. Aranyosak lehetnek ilyenkor, és nehéz lehet őket otthagyni.
akarya

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Kis Csöppségek, Kismamik?

Mi nagy ovikezdési lázban égünk, meg ugye nálunk semmi sem megy egyszerűen, rögtön második naptól csak egy óvónéni van a 30 gyerekre, ebből 15 új, 3 éves, nincs fokozatos szoktatás, mindenki egyszerre, és egy óvónővel, mert a másiknak most haldoklik az édesanyja. És mélységesen megértem, sőt, átéltem ezt én is, csak épp a 3 évesem nem nagyon érti, hogy volt nincs Judit néni, alig figyelnek rá, rájuk, aki hétfőn, kedden benn aludt, de anyuka otthon, szerdától nem alhat benn, szóval fejeltlenség a csúcson és ez mindenki megkavar. A szülők idegesek, ez érezhető a kicsiken is. Én ebből kimaradok, inkább majd akkor alszunk benn, ha mér rendeződött a helyzet, csak addig meg nagyon nehéz fél1re menni Leviért, amikor Zéti már vagy túlpörög, vagy ordít az álmosságtól. Ha meg Ő ordít akkor egyenesen következik hogy a refluxa miatt hány is....küzdünk na.

Amiért most jöttem, hogy Péteremmel beszélgettünk az itteni módszerekről, és a hüvelyöblögetésnél felszisszent. Nem akarok én vészmadár lenni, neki is mondtam, hogy dehát dokik is ajánlják, de akkor is kerek perec kijelentette, hogy meg ne merjem kockáztatni. Szóval leírom, nem elrettentésképp, csak hogy teljes legyen a kép....aztán mindenki mérlegel, hogy megéri-e. Ő intenzíven dolgozott, illetve most is, csak most kardion, az Istvánban meg belgyógyon. Mindegy is a lényeg, hogy hónapokig kezeltek egy nőt, akinek olyan méh-petefészek gyulladása lett, ödémával mindennel, mert sokat öblögetett és bemosott bacit mélyre, és annyi fájdalma volt, meg annyit szenvedett, hogy még Péteremet is megviselte, pedig azért Ő már látott egy-két vadabb dolgot a dokis évei alatt. Műtétek sora és tényleg iszonyú hosszú ideig volt benn az intenzíven is, csak mert kicsit tisztaságmániás volt és sokat mosakodott odalenn. Nekem ez annyira hihetetlen, de ha belegondolok hogy pl lactacyd és társait is mennyire tiltják már a nőgyógyászok, akkor valahol logikus, hogy bármilyen nem megszokott flóra árthat a biológiánknak....

Na, közben felébredt a nagyfiam, mennem kell.

Legyetek jók és akinek aktuális, jó babásodást, kapjátok el még a gólyákat időben!!!:-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Addig is mindenkinek szép estét..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:57-kor.
humadene
Jánossomorja

Humadene? ????????? :wink: Bátor voltál? Megkérdezted?
napsugár08

Humanede! Mi van veled? Mit mondtak az uh-n?

Velünk minden rendben, csak ezt a meleget viselem elég nehezen. Állandóan álmos vagyok...
Hétvégén Szilvanapon voltunk Szarvason, ahol meghallgattunk pár koncertek. Hát ez a baba elég muzikális! Amíg szól a zene, megállás nélkül táncolt a hasamban! :D :D :D :D
agi1974
Szigetszentmiklós

Humadene, én is kíváncsi vagyok :)
akarya

Sziasztok!
Nem voltam bátor, de a doki bátran hozzám vágta a dolgot! Szóval FIÚ! És a kukija is totál látszott... Nehéz elfogadnom, de elkell, hisz az enyém!
Találkoztam egy csajjal akinek 4 lánya van, ő pont az ellenkezőjét szeretné,mint ami nekem adatott meg! Milyen igazságtalan az élet!
Na de sebaj, mindent megteszek,hogy szeretetbe érkezzen, ezért elmegyek egy kineziológushoz, el kell engednem azt hogy haragszom, magamra, a férjemre,és a világra.. Amíg volt remény, addig is más volt, de ez tuti, és ez az érzés nem mondanám,hogy csalódás, inkább ijedség, hogy nekem miért nem? Nem hiszem hogy 5.be belevágnék, ha csak tényleg nem találnak addigra ki valami legális dolgot a nemekre vonatkozólag.. Most szenved a lelkem, de nem hittem,hogy egyáltalán ennyire nem lesz egyszerű a dolog.. Maradt volna meg a remény, és született volna meg.. De a dokim rohadék volt, mert nem kérdezte hogy tudni akarom.-e ,hanem odavágta!
Szóval ez van, 4 fiú!!! Még a gondolata is ijesztő, remélem segít a kineziológus, mert szeretni akarom, és nem akarok kételyeket!
Írok majd ha jobban leszek! Puszi mindenkinek!!!
humadene
Jánossomorja

Humadane, kívánom hogy meg tudj békélni a helyzettel és szeretettel gondolj negyedik fiadra is. Sikerülni fog, tudom! Hisz mindent elkövetsz ezért. A "mi lett volna ha..." lehetőségeken már kár gondolkodni, hisz ott van az a csöpp gyönyörű kisfiú, egészségesen. Másnak beteg kislánya van, örökre kerekesszékbe zárva, az jobb? Neeeem! Ő jönni szeretett volna hozzátok, és jött.
Sikerülni fog az elfogadás, tudom! Szüleiddel beszéltél azóta?

Judit, de jó hogy jöttél. Kérlek küldd el a II. kerületi címet vagy valamilyen elérhetőséget (barátnőd járt oda) nagyon köszönöm!

Lányok, nálunk egyenlőre semmi, ebben a hónapban egy napon adtunk csak esélyt, (jónás+peteéréskövetés) nem hiszem h összejött, a decemberre hajtok nagyon!
laura0606

Sziasztok!

Humadene! Nehéz bármit is írni, hiszen tudjuk, átéltük mi is itt többen, még, ha nem is negyedjére, de akkor is sejtjük mit érzel most. Írhatok közhelyeket, fő az egészség, írhatok bíztató szavakat, majd túlteszed magad rajta, amit így is gondolok, de tudom, hogy ezek most nem segítenek.
Mindenkinek meg kell találnia azt a dolgot, ami magyarázatot ad, ami segít az elfogadásban. Ha ebben a kineziológus nyújt segítséget, akkor az, ha az angyalok, akkor az. De előbb-utóbb megtalálja az ember a megnyugvást.

Két hete dolgozom. Biztosan írtam már, hogy én sérült gyerekekkel foglalkozom. Eddig inkább enyhe problémákkal, főleg enyhe részképességzavarokkal ilyesmi, ráadásul ovisokkal, úgyhogy az különösebben nem volt megterhelő ebből a szempontból. Most viszont pici babácskák jönnek hozzám, 0-3 éves korig, különféle problémákkal, van köztük egész súlyos is. Lányok! Látni egy ilyen sérült gyerek édesanyját, ahogy ragaszkodik a gyerekéhez, amilyen szeretettel, csodálattal nézi, puszilgatja, komolyan, az olyan gyerekét, aki csak fekszik, akinél 13 hónaposan mondjuk az a cél, hogy egyáltalán tartsa a fejét hason fekvésben, vagy megfogjon egy tárgyat a kezében. Nem jelez vissza, nem mosolyog, nem fog odaszaladni hozzá soha az életben, hogy puszit adjon neki, nem fogja azt mondani, hogy anya és még sorolhatnám. Van köztük fiú is lány is, mindegy is. Hát párszor majdnem sírtam, lányok. Nekem ez az élmény kellett, hogy átértékeljem a dolgokat magamban. Mit nem adna az az édesanya, ha egészséges lehetne a gyereke? Mit érezhet, mikor látja, hogy mondjuk nekem 3 is van, makk egészségesen, neki meg egyszem egy gyereke, és az is beteg. Pedig igen, én is bevallom, időnként éreztem némi irígység-félét, nem értettem, nem akartam megérteni, igazságtalannak éreztem, pontosan, ahogy Humadene is írja, hogy másnak miért adatik meg, nekem meg miért nem, mivel több ő nálam, hogy átélheti, mivel érdemelte ki és hasonlók. MOst úgy érzem elengedtem, kipukkant a lufi és jól érzem magam. Még nagyobb csodálattal nézem Marcit is, imádom a “pasiságát” mindenestül.

Humadene! Ezt nem azért írtam, hogy most te is gyorsan értékeld át a dolgokat. Nem is gondolnám, hogy az én élményeim kellene, hogy segítsenek, de talán annyit igen, hogy érdemes szétnézni magunk körül, talán megtaláljuk azt, ami segít.
Mindenképpen gyere, várunk, ha kicsit megnyugodtál!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Humadene kitartás, az idő tuti megoldja! Remélem minél hamarabb. Nagyon drukkolok hogy így legyen!

Laura, vitamint is szedsz? a Ca és Mg kedvez a lányoknak (vagy már lehet írtam, akkor bocsi, csak az jutott eszembe hogy decemberig kb 3 hónap van, és pont annyival előtte kell elkezdeni szedni.)
akarya

Sziasztok!

Humanade teljes mértékben érzem azt amit most te, nekem már jó, de közel van az amikor nekünk is megmondták. Nehéz volt elfogadni, és a nekem miért nem-re? feldolgozni a lelkemet. Mi már a 33. héten járunk, és nagyon várjuk, már most nagyon imádom, és ő nagyon akart jönni. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy az elején haragudtam a világa, de elmúlt. Tényleg az egészség a legfontosabb. Egyébként még a 28 hetes ultrahangon is reménykedtem hogy hátha elnézték....
Mi vagyunk az élő példa hogy 4-5 nappal peteérés előtt , jó sok ecettel(még szerencse hogy nem lett bajom), ca+magnézium is lehet fiút csinálni. A barátnőmnek két kislánya van, most jön a harmadik lány, pedig tudatosan, peteérés napján fogant. Akiknek ez bejön annak anélkül is, ennek nincs alapja. Most olvastam hogy 2 nappal előtte lány fogant, inek hogy, ezt nem mi döntjük el.

Laura, benne vagy a privi levelező listába? Este elküldöm. Sajnos neki nem marad meg. Ők abbahagyták.
Közben olvasom amikről lemaradtam és majd jelentkezem.

Napsugár hogy vagy? Gyerekek?
Kia gyönyörű a kislányod!!!!! Nincs féltékenység?
Tudjátok mire vagyok kiváncsi? A harmadik baba születésénél a középső nem féltékeny?
hju

Sziasztok!

Humadene! Hát nagyon át tudom érezni, hogy min mégy keresztül! Én pont ezért szerette volna tudni, hogy mi lesz, hogy legyen időm felkészülni, és nagy- nagy szeretettel fogadni adott esetben a kisfiút is (így volt ez nálam kisebbik fiamnál. Kellett az a pár hónap, hogy nagyon tudjak örülni neki!) És tuti, hogy eltelik pár hét, és Te is máshogy tudsz gondolni rá, amikor pedig megszületik, egyszerűen imádni fogod! Tuti, hogy így lesz!

A középső gyermekről pedig: Csongorom már 7 és fél éves, tehát már nagy! Nagyon örül neki, hogy kistesó lesz, mindenkinek újságolja, hogy lesz egy huga, puszilgatja a hasamat, állandóan jön kérdezni, hogy fenn van-e a Hugi, rugdal-e. Ennek ellenére nagyon anyás lett, és érzékeny. (Múltkor a suliban egész délelőtt sírt, mert ebéd után a Tesóját el akartam vinni orvoshoz, és gondoltam, hogy Ö addig maradjon a napköziben, és ahogy végzünk érte megyünk. Nekem nem mondta, hogy nem jó ez a megoldás, de alig tudták megvigasztalni. Úgy gondolta, hogy én ott akarom hagyni!) Egyébként egy nagyon karakán, talpraesett gyerkőc, de úgy tűnik, érzékenyen érinti ez az időszak!
agi1974
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:58-kor.
humadene
Jánossomorja

Kedves Humadene es többiek!

Korábban írogattam ide, csak aztán sok valtozás állt be körülöttunk, így már nem volt időm írni, de ahogy tudtalak, olvastalak titeket, probáltam követni az eseményeket. Még Napsugárért is izgultam, es drukkoltam, hogy minden rendben legyen.
Mi még nem vágtunk bele a lányprojektbe ( 3 fiú utan), de hasonló érzésekkel vagyok, mint ti, hol igen, hol nem. Talán azért is, mert ha fiú lenne el kellene fogadnom őt is, és nem tudom, hogy felkeszültem-e erre ??!!
De most főleg Humanedenek szeretnem írni, hogy (bár lehet hogy ez nem vigasztal) tudom, hogy most mit érzel...
Időm rövid, ezért csak gyorsan Neked szeretném írni (illetve a többieknek is), hogy én is jártam kinezhez, mert nem volt jó viszonyom az anyukámmal (erről itt is írtam párszor), erre szerettem volna oldásokat kapni...és a lényeg, ő mondta nekem, hogy nem is csoda, hogy fiaim vannak, mert a "női" részem nagyon el lett nyomva, és a "férfi" oldalam a domináns. Szóval lehet trükközni a nemekre, de lehet, hogy akiknek nem sikerül azoknál van egy lelki része is a dolgoknak, amikről nem is gondolnánk, hogy meghatározó lehet..
Szerintem jót fog tenni Neked a kinez, segíteni fog, es lehet, hogy Te is rájössz, hogy nemcsak a biológia van...
Próbalok jönni, de sajna most is rohannom kell.
Üdvözlet nektek :)
Blevel
babérlevél

sziasztok!
nagyon ritkán, de olvasom a topikot és most szánok is időt, hogy irjak.
Humadene, nagyon átérzem, amit írtál és amit most érzel, El kezdett potyogni a könnyem, amikor olvastam, hogy fiú lesz.
Bennem még mindig frissen él az a pillanat, amikor kiderült a neme, pedig ennek már 7 hónapja. Csalódott voltam és csak azt hajtogattam magamban, miért nem, miért nem, nekem miért nem lehet lányom????????
De mostanra már (2 hónapos most a kislegény) túlvagyok rajta, annyira imádom és büszke vagyok mindhárom fiamra!!!!!!
és amikor kérdezik, hogy te jó ég, mit fogsz csinálni velük 10 év múlva???? akkor azt válaszolom, hogy ugyanazt, mint most, büszkén nevelem őket és próbálok nagyon jó anyukájuk lenni.

Meskete,
amit Te írtál, megsíratott.
és tudjátok miért, mert szégyenlem magam, hogy amikor kiderült a neme, akkor haragudtam a férjemre és haragudtam rá is.
és tényleg az a legfontosabb, hogy egészséges legyen!!!!!!!!!
Imádom én is mindhárom fiamat és nem vágunk bele még egy babaprojektbe, csakhogy lány legyen.
Boldogok vagyunk igy, ahogy vagyunk.
bascha
Budapest

Sziasztok!

Régen jártam erre, látom közben sok minden történt!

Először is Humadene!
A többiek mindent leírtak, mivel nekem csak 2 fiam van nem tudom átérezni most mit érzel, viszont egy dolgot muszáj leírnom! Nekem is rossz a kapcsolatom az anyámmal és én is úgy érzem nekem azért vannak fiaim, mert a Jóisten nem akarja azt, hogy ugyanúgy szenvedjek a lányommal, mint az anyámmal!
Én is szeretnék elmenni kineziológushoz személyesen, mert bánt, emészt az egész!+nem mondtam le a kislányról és a kinez. is azt mondta(ismerős telefonon), hogy amíg nem tisztázom magamban az elnyomott kislány énemet ne várjak se kislányt, se teherbeesést!!
Ha akarod erről beszélhetünk priviben is +kinez. tapasztalatokról!

Mindenkinek gratulálok a babához akik jún.óta születtek!

Nálunk a változás annyi, hogy én is visszamentem dolgozni, 1 hónapja, egyenlőre nagyon tetszik, kimozdultam itthonról!

A férjem még mindig nem szeretne 3. gyereket, de most nem is erőltetem, adtam még 1 évet magunknak! Addig lezajlik a költözés, belerázódok a munkába, aztán lesz ami lesz!

Ami érdekes számomra, hogy én el sem tudom képzelni, hogy a 3. is fiú legyen, csak lányban gondolkozok, ami persze rossz és a férjem is megkérdezte, ha fiú lenne akkor nem szeretném???
Persze, hogy szeretném, de nem lennék rá fölkészülve és én is haragudnék az egész világon mindenkire akinek kislánya van!!

Úgy érzem ebben a topikban mindenki megérti a másikat és nem ítél el senki senkit a negatív érzéseiért!!!

Mindenkinek sok erőt kívánok a fiúkhoz!!!
[/i]
tina76
Mohács

Sziasztok!
Nagyon köszönöm ismételten a támogatásotokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 20:00-kor.
humadene
Jánossomorja

HALI RÉG VOLTAM...DE MOST MUSZÁJ ÍRNOM!

LEHET,ENGEM MOST UTÁLTOK KI INNEN,DE EZT EL KELL MONDANOM.

ÉS FELESLEGES HISZTINEK ÉS HÜLYESÉGNEK TARTOM AZT,HOGY KIBORUL VALAKI,MERT A 3. VAGY 4. GYEREK IS EGYNEMŰ.

ELMONDANÉK EGY ESETET.A VÉDŐNŐMRŐL VAN SZÓ

VAN NEKI EGY KICSI FIA...SZERETTEK VOLNA MÁSODIK BÉBIT,DE CSAK KISLÁNYT.MINDENT MEG IS TETTEK ÉRTE,ÖSSZE IS JÖTT.VOLT 9 GYÖNYÖRŰ HÓNAPJA,MINDIG MINDENT RENDBEN TALÁLTAK NÁLUK.ELJÖTT A NAGY TALÁLKOZÁS IDEJE(MIVEL RÖVIDLÁTÓ,PROGRAMOZOTT CSÁSZÁR VOLT MINDKETTŐ)FELNYITOTTÁK A POCAKJÁT,KIVETTÉK A HŐN ÁHÍTOTT KISLÁNYT .
AZTÁN JÖTT A SOKKTERÁPIA:

A KISLÁNYNAK NINCS SZEMGOLYÓJA!!!!!
KÉRDEZEM ÉN...MEGÉRTE TRÜKKÖZNI?VALÓBAN AZ A FONTOS,HOGY MI VAN A LÁBA KÖZÖTT????

ÉN EZZEL SOSE FOGOK EGYET ÉRTENI.

NE HARAGUDJATOK,DE KI KÍVÁNKOZOTT EZ MÁR EGY IDEJE...NEM ÉRTEM,HOGY NEM TUDTOK ELEJÉTŐL ÖRÜLNI A GYEREKETEKNEK.

ÉS MOST LEHET FRÖCSÖGNI...
SZIASZTOK

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Humadene! Orulok, hogy jobban vagy mar! Es igen hasonlit rad! ;)

Majga, en megertem, amit irsz, es igazat adok neked is, de el kell fogadd, hogy masok vagyunk mas mas reakciokkal, erzelmekkel. Es igen, akar fiu akar lany, imadjuk, mert a mienk, sajatunk!!! Belolunk lett! Lehet, hogy eloszor sokkent eljuk meg, de van idonk a feldolgozasra es elfogadasra! ( Nekem is volt lelkifurim, amiert csalodott voltam, es bantam, megbantam, bocsanatot kertem a fiamtol. Imadom, es mar nem adnam ot oda senkinek. Neki kellett jonnie! Oka volt! De a kislany utani vagyunkat - mar akinek van ;) :oops: - vagy feladjuk, vagy elfogadjuk a helyzetet,megbekelunk vele vagy ujra belevagunk ... ki ki a maga (es persze a ferje, parja) dontese szerint.

Itt masrol is szolt a dolog.... :oops: 8)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

SAJNÁLOM DE MÉG MINDIG NEM ÉRTEM...

ÉN IS SZERETTEM VOLNA KISLÁNYT!A MÁSODIKAT LÁNYNAK VÁRTAM!!!!

36 HETESEN KÖZÖLTÉK,HOGY KISFIÚ!!!ÉS NEM SOKKOLTAM BE! MEG VAN MINDENE ÉS EGÉSZSÉGES!

A HARMADIKRA MÁR KEZDTEM BEBESZÉLNI,HOGY KISLÁNY...ERRE MIKOR AZ UH-N MONDTÁK,HOGY MINDENE MEGVAN SZÉP EGÉSZSÉGES KISBABA ÉS FIÚ...HÁT FÜLIG ÉRT A SZÁM...AZ ÉN ÉP,EGÉSZSÉGES GYEREKEM...ÉS MÉG EGY PÖCSÖS...

NEM ÉRTEM,HOGY MIÉRT KELL VALAKINEK KÜLSŐ SEGÍTSÉG,HOGY ELFOGADJA A BETERVEZETT GYEREKÉNEK A NEMÉT.

ÉS HA LEHETŐSÉGET KAPNA MO. IS,HOGY 7 HETES KORTÓL AZ ANYAI VÉRBŐL KIMUTASSÁK A MAGZAT NEMÉT ÉS NEM TETSZIK ROHANNÁTOK ELVETETNI?????

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Kedves Majga, szerintem errol azert is kar beszelni, mert mint mindent az eletben mindenki maskepp dolgoz fel. Van akinek a valasa, egy baleset (elutottek gyalogosan, karambol stb), egy kedves csaladtag, barat elvesztesenek feldolgozasahoz nem kell segitseg, van akinek kell. Nem itelkezhetunk, mert nem tudjuk, ki mennyire eros vagy emocionalis egy hir feldolgozasahoz. :oops:

ez meg az en esetem. Tudod, amikor pocakos voltam, illetve amikor kibujt a 3 pocsosom, en is imadtam, de azt a sok sajnalkozo, megveto reakciot, amit en kaptam noktol, beszolasokat....es az, hogy nem baj, de egeszseges!!!! ezt mindig en mondtam, ok uristeneztek, megTeJoisteneztek, es de szornyu lesz neked stb.... Szoval lehet, hogy mi anyak fel is dolgozzuk, elfogadjuk es imadjuk ot, mindig kapsz 1-2 "kedves" szot. Amikor mar tok durvan nyomult a no, es majdnem hogy lecseszett, hogy mert fiam lesz ujbol...akkor mar en sem toleraltam magam, es azt mondtam neki, hogy ez nem egy automata, ahol megnyomod a gepet es a kivant "termeket" kapod..... 8)

De en elfogadom mindenki allaspontjat, es szerintem nagyon jo dolog, hogy akik itt vannak oszinten mernek irni a gondolataikrol, erzelmeikrol. Ha meg nem tudod megerteni, akkor ez van. :oops:

De en errol nem is akarok tobbet irni.. lehet hogy mi is maskepp allnank hozza ha nem lenne ez a szornyu tarsadalmi el(nem)fogadas.... es barmennyire szeretem es buszke vagyok a gyerekeimre, neha rosszul erint amiket mondnak, beszolnak, de ez az en hibam, mert en is neha tulspirazom, es hagynom kellene az egeszet, mert aki mondja, az olyan is..... :twisted:

Tovabbi szep napot, es jo pihit a hetvegere Nektek! :D

üdv, babér

babérlevél

Nem, nem rohannék elvetetni!!!!!! Természetesen megtartanám! Hiszen Ő akart jönni, már fejlődik, él bennem. Egy kis emberi lény, akit nem ölnék meg! Nem csak azért akartam 3. babát, mert nincs lányom! De ha némi kis praktikával befolyásolhatom, akkor miért ne???? Mi van ebben kivetni való?? Hogy szeretném megtapasztani azt is, hogy milyen egy ellenkező nemű gyerekkel? (Hozzáteszem, hogy ha 2 lányom lett volna, biztos kisfiút szerettem volna 3-ra. És szerintem ezzel nagyon sokan így vagyunk! Ha lány, akkor, hogy milyen az amikor hízeleg, amikor babázol vele, amikor kicsit újra éled a gyerekkorodat. Amikor fiú, akkor hogy szerelmes lehetsz a saját fiadba, olyan dolgokat próbálhatsz ki vele, amit addig nem tettél! Szerintem Te se túl sokat dömpereztél, és vívtál csatákat katonákkal az egész gyerekszobában, mielőtt a fiaid meg nem születtek, igaz? És milyen csodás, hogy ezt átélheted, átélhetjük. Szerintem teljesen más kapcsolata van egy anyának a fiával, mint a lányával! És mielőtt félreértenéd! Mind a kettő egy CSODA! És valami egészen másért fantasztikus dolog! Ezt a kétféle csodát szeretnénk végigélni! És mindkettőt, nem csak egyiket, vagy csak másikat!!!
agi1974
Szigetszentmiklós

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110916/ ... es.hu_.jpg

Csak kipróbálom, hogy működik-e....
napsugár08

Napsugár! Tökéletesen működik! Hozz nekünk sok sok képet!!!
agi1974
Szigetszentmiklós

Ági! Igen! Tök jól megírtad! :D

Napsugár! Klassz a kép! :D

üdv, babér

babérlevél

[quote="Szerintem Te se túl sokat dömpereztél, és vívtál csatákat katonákkal az egész gyerekszobában, mielőtt a fiaid meg nem születtek, igaz?[/quote]

NEM,EBBEN NINCS IGAZAD.

[quote="babérlevél"]es barmennyire szeretem es buszke vagyok a gyerekeimre, neha rosszul erint amiket mondnak, beszolnak, de ez az en hibam, mert en is neha tulspirazom, es hagynom kellene az egeszet, mert aki mondja, az olyan is..... :twisted: /quote]

LÁTOD EZT MOST JÓL MONDTAD...A TE HIBÁD.MERT A NÉP FASZSÁGAINAK ÉS IDIÓTA IDEALISTA MAJMOKNAK AKARSZ MEGFELELNI,AHELYETT,HOGY KARAKÁNUL KIÁLLNÁL ÉS AZT MONDANÁD,HOGY EZ NEKED ÍGY JÓ ÉS A FIAIDNAK AKARSZ MEGFELELNI,NEM A BAROM "ELVÁRÁSOKNAK"

ÉS EZ FEJBEN DŐL EL!!! A TI FEJETEKBEN!HOGY MÁSRA AKARTOK HALLGATNI,VAGY A SAJÁT,A SORSTÓL KAPOTT ÉLETETEKKEL AKARTOK FOGLALKOZNI.

ENGEM AZ ANYÁM A MÁSODIK ÉS A HARMADIK TERHESSÉGEM ALATT IS ÚGY KÍSÉRT,HOGY LÁNYNAK KELL LENNIE MERT NEKI LÁNY UNOKA KELL!!!
CSALÓDOTT VOLT ÉS KÖZÖLTE,HOGY NA MAJD A NEGYEDIKKEL ÚGY CSINÁLJAM.

ÚGYHOGY ÉN IS LEHETNÉK LELKI BETEG...DE BASSZUS AZ A MAGZAT AZ ELSŐ PERCTŐL ÉRZI,TUDJA AMIT TE ÉRZEL.ÉS EZ MEGPECSÉTELI AZ ANYA-GYEREK KAPCSOLATOT.

CSAK KÖZLÖM,HOGY A GYEREKEM(A 2 HÓNAPOS)
AZ APJA EL AKARTA VETETNI.ÉN HARCOLTAM ÉRTE,HOGY IGENIS MEGSZÜLÖM.
A VÉGEREDMÉNY:MINDENKINÉL CSENDBEN TUD LENNI A BÉBI,CSAK AZ APJÁNAK ÜVÖLT.AMÚGY EGY SZUPER KIEGYENSÚLYOZOTT,KLASSZIKUS JÓ BABA.ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT,NEM HASFÁJÓS,FOLYTON CSAK MOSOLYOG ÉS GAGYOG MEG ESZIK.NEM ORDÍT ADDIG,MÍG AZ APJÁRA NEM HAGYOM.
ENNYIT ARRÓL,HOGY A NEGYEDIK HÓNAPBAN HALLJA CSAK A BABA,HOGY MI VAN KÖRÜLÖTTE.
ÉS EZ MÉG CSAK 1 PÉLDA EGY SZÜLŐ GYEREK KAPCSOLATRA,AHOL VALAKI VALAMIÉRT NEM MAXIMÁLIS SZERETETTEL VÁRTA A GYEREKÉT.

HIGGYÉTEK EL,NEM BÁNTANI AKAROK SENKIT.DE EZ ÁRTHAT A BÉBIKNEK...CSAK ÉRTÜK AGGÓDOK.NEM HISZEM,HOGY TÚL BOLDOG LESZ A SZÜLŐ,HA LE SE SZARJA A FEJÉT AZ GYEREKE ÉS NEM FOG BÍRNI VELE...ÉS SOK EMBERNEK ESZÉBE SE JUT,HOGY MIÉRT VAN ÍGY...A FÉRJEM SEM SEJTI,HOGY EZ ÁLL A HÁTTÉRBEN...

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Ma voltam nőgyógyásznál, mert nem múlt el teljesen a hőhullám, amit még a fogamzásgátló okozott. Meséltem neki a fájdalmas hasi görcsökről, stb... Megvizsgált, csinált hüvely uh-t, de szerencsére nem talált semmi kórosat. Megjegyezte viszont, hogy vastag a méhnyálkahártyám. Ma vagyok a ciklus 23. napján, akkor az miért vastag? Értetek hozzá? A másik ami feltűnt a lapomon, hogy "minimális szabad hasi folyadék". Az mi szar? Ha kóros lett volna, azt biztos megemlíti, de nem említette. Engem akkor is zavar.

babérlevél, saját virágom képe, de van babérom is. :wink:

napsugár

napsugár08

Ja, az lemaradt, hogy 11mm-t vélt vastagnak.
napsugár08

Sziasztok,

Már nagyon régóta olvasgatlak benneteket és remélem nem haragszotok, ha egy pár mondatot írok. (bár tudom, nem szeretik a zugolvasókat, ezért elnézést is kérek)

Majga,
Szerintem a hiányzó szemgolyónak semmi köze sincs a "trükközéshez". És ha már megadatott a lehetőség, hogy az ember kicsit rásegítsen a dolgokra, akkor miért ne?Én is voltam ilyen cipőben. 2 fiú után majd megőrültem egy kislányért. Akárhányszor vásárolni mentem a fiúknak, mindig megálltam a kis rózsaszínű szoknyácskáknál is. Fájt a szívem, hogy nekem miért nincs lányom. Persze imádom a fiaimat is, de ha valakinek csak egynemű van, az szerintem evidens, hogy szeretné megismerni a másik oldalt is. Aztán én is utána olvasgattam a témának, csatlakoztam a babanetre és elkezdtem trükközni, ahogy írtad.
LH teszt+hőmérőzés+nyák figyelése. És bejött, 2x is. És gyönyörűek és egészségesek.

Minden tiszteletem azoké a pároké akik éveket küzdenek a babákért. Ha Isten lennék, biztos, hogy minden nőnek megadnám azt a lehetőséget, hogy gond nélkül legyen babájuk. Volt is és van is barátnőm, ismerősöm akik ilyen cipőben járnak. Tudom min mennek keresztül. Viszont addig amíg az ember nem jár ilyen cipőben, mint az itt fórumozó lányok, vagy akár én, el sem tudják képzelni, hogy ők mit éreznek és miért is vágynak másik nemű babára. Egy kicsit szerintem ezeket az érzéseket is tiszteletben kell tartani,mint ahogy minden mást is tiszteletben tartunk ebben a világban.
És biztos vagyok benne, hogy akik ide írogatnak, elsősorban egészséges babát szeretnének és csak utána kislányt vagy kisfiút.

Nagyon megértem mindegyikőtöket és kitartást kívánok nektek, hogy megadasson nektek az amit szeretnétek.
Ezekkel a "trükközésekkel" mint lh teszt és hőmérőzés, szerintem senki nem hívja ki a sorsot. Nem beleavatkozik a fogamzásba, csak egyszerűen figyeli az időzítést.

Remélem nem voltam bántó, ha esetleg igen, akkor elnézést kérek, hisz tudjátok, hogy az írásokból soha nem úgy jönnek le a dolgok, mint ahogy kellene.

Szorítok mindenkinek továbbra is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szisztok!
Nagyon régen voltam erre, nem is biztos, hogy emlékeztek rám. Még valamikor év elején vagy talán tavasszal voltam itt, mert mi is tesóra gyúrunk, és persze fiú után a lányra hajtunk. Igaz, még csak 3 hónapja, de eddig sikertelenül.

Most igazából Majga miatt jöttem. Nem tudom, mi volt a szándékod az írásoddal, de ha fel akartad borzolni a kedélyeket, akkor kíváncsi vagyok rá, hogy sikerül – e. Egy valamit azért hagy mondjak. Ha jól emlékszem, mikor ezt a babát vártad és még nem tudtad a nemét, írtad, hogy te csakis fiús anyukaként tudod elképzelni az életed, és nem is kellene neked egy lány. Most meg azt állítod, hogy a mostani bébidet lánynak szeretted volna? Kicsit ellentmondásos vagy, nem gondolod? Balhét szeretnél? Szerintem ne akarj, mert tudod, hogy olyan anyukák vannak itt, akik pont az ellenkező nemű gyereket szeretnék, és egészségesen természetesen. Így azt mondom, hogy légy szíves hagyj fel ezzel a stílussal és ne rontsd itt a hangulatot ilyen írásokkal, miközben te magad is hol ezt, hol azt írsz, épp ami aktuálisan jó.

Íme egy kis bizonyíték, miről is beszélek, mindenki megnézheti a saját szemével, innen másoltam be:
52. oldal: Elküldve: 2011 Január 11 Kedd - 11:14
„Sziasztok!

Jó sokat olvasgattalak titeket:D
Én csak ide kicsit beleszólok,mint 2 fiús anyuka:D
Grat mindenkinek,akinek ennyi ilyen gyönyörű gyereke van:D

Igazából én az ellentábort képviselem...én világgá mennék,ha lányom születne...de tényleg!!!Én nem akarok lányt!!!!!ÉN fiús anyuka vagyok(minden tekintetben:D)
Majd nektek adom ha mégis lány lesz jó?

De drukkolok mindenkiért,aki-amit szeretne,jöjjön neki össze!!!!”

57. oldal :Elküldve: 2011 Április 07 Csütörtök - 15:08
…. „EZEN KÍVÜL MINT AHOGY KIFEJTETTEM,NEM ÉRZEM ÁT A KISLÁNY UTÁNI VÁGYATOKAT SEM....”

volt még ezen kívül is hasonló, de azt most nem részletezem, elég ennyi.

Most akkor hogy is van? Ezt írtad akkor.
Most meg ezt írod???
Utolsó oldal, azaz 62. oldal: Elküldve: 2011 Szeptember 16 Péntek - 8:24
„SAJNÁLOM DE MÉG MINDIG NEM ÉRTEM...

ÉN IS SZERETTEM VOLNA KISLÁNYT!A MÁSODIKAT LÁNYNAK VÁRTAM!!!!

36 HETESEN KÖZÖLTÉK,HOGY KISFIÚ!!!ÉS NEM SOKKOLTAM BE! MEG VAN MINDENE ÉS EGÉSZSÉGES!

A HARMADIKRA MÁR KEZDTEM BEBESZÉLNI,HOGY KISLÁNY...ERRE MIKOR AZ UH-N MONDTÁK,HOGY MINDENE MEGVAN SZÉP EGÉSZSÉGES KISBABA ÉS FIÚ...HÁT FÜLIG ÉRT A SZÁM...AZ ÉN ÉP,EGÉSZSÉGES GYEREKEM...ÉS MÉG EGY PÖCSÖS...”

Akkor titkon mégis vágytál a kislányra? Szerintem gondold végig mit akarsz írni, mielőtt megteszed!

Bocs mindenkitől, de ezt meg nekem volt muszáj.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Ajaj, micsoda csoda....

Napsugár, nagyon szép virágod van ám!

Kia, hozol fényképeket a kisasszonyról? Meg persze Leviről?

Pocakosok, kisbabások, hogy vagytok?

Majga, az a helyzet hogy én ugyan nem olvastam a régebbi hozzászólásaidat, meg semmi, de nem nagyon értem ezt a támadó vad hangnemet.
Ide azért jönnek az anyukák, azért jövünk mert van egy vágyunk, amit valahol társadalmi nyomásra mi is elhallgatunk, nem szeretünk beszélni róla....itt lehet, és itt tényleg mindenki megérti.
Illetve majdnem mindenki....biztosan vannak zugolvasók, akik jönnek, olvasnak, és továbbállnak, mert vagy nem értik, mert nem is járnak hasonló cipőben, vagy egyszerűen nem érdekli őket.
Én csak azt nem értem, hogy ok, nem értesz egyet, amivel semmi de semmi baj nincs az égadta világon, de ettől még nem kell ilyen iszonyú vadul betámadni!
Próbáld meg kicsit tisztelni azt hogy mások vagyunk, mások a vágyaink.
Biztosan Neked is vannak vágyaid, ha nem is ezen a téren. Nem hiszem hogy örülnél, ha vki emiatt "ordibálva" lesajnálna és a lehető legtiszteletlenebbül fejedhez vagdosná, hogy mekkora hülye vagy, ha erre vágysz...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok lányok!
Ezer éve nem írtam,bár gyakran olvastalak benneteket.Képzeljétek Szeptember 8-án 14:10-kor megszületett Hanna baba.2950gr és 53 cm.Ugy sietett a kisasszony hogy majdnem elkéstünk a szülőszobáról.Nagyon jól mondják az előttem szólok minden baba egy csoda.A mi csodánk.
Engem is nagyon idegesít mikor szomszédok és ismerősök megkérdezik,hogy nem szerettünk volna igy harmadjára fiút.Hogy magyarázzam el nekik,hogy de ezért vállaltunk be harmadik babát,hogy hát ha...De ő akkor is az én gyerekem hogyha kislánynak kellett is lennie.(Peteérés napján fogant,lúgos hüvelyöblités mellett, fiús diétán)Jaa de a legfontosabb egészséges.Meskete a szavaid mintha az én érzéseim lennének megfogalmazva.Köszönöm.
Igyekszem többet írni is nemcsak olvasni.
Mindenkinek szép várandósságot és olyan könnyű szülést mint nekem volt.
Üdv.Linda
linda22

Linda! Szívből gratulálok a kisasszonyhoz! Hozol nekünk fényképet is?
agi1974
Szigetszentmiklós

Húúú. Linda szívből gratulálok én is! :lol: :lol: :lol: Irigykedem a könnyű szülésed miatt, azért mesélhetnél részletesebben is. :wink: Képet! Képet! :D
napsugár08

Sziasztok!
Gratula a kislányhoz Linda, fényképet is hozz, mert nagyon kiváncsiak vagyunk!
szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 20:01-kor.
humadene
Jánossomorja

Linda, én is nagyon nagyon gratulálok, ügyesek vagytok Hanna babával! Isten hozta közöttünk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Humadene, nálunk ugyan kis mértékben, de nőttek a picik. 2850g, 3200g, 3370g.
napsugár08

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?