Sziasztok!
Rég jártam erre……hűűű, nagyon rég…
Azóta már ahogy néztem sok mindenki babásodott, sőt, van,akinél már a kistesó is megvan!
Annyira jóó ezt látni!
Nálunk is közel 4 év után összejött a kis törpe és fantasztikus érzés! Tényleg megért minden szenvedést előtte!
Most végignéztem az utolsó oldalt. Hát nagyon jó látni, ennyi babás/pocakos vonalzót!!!!!
Zazzy
Rád emlékszem, akkor még itt voltam,amikor a kislányod vártad! És azóta itt a kistesó is….de jóóóó!!!! Gratulálok hozzá! Veled csináltak dok.filmet, ugye? Jól emlékszem?
melinda84
Rád is emlékszem! És de jó, nálad is ott a kis törpe!!!!! Nagyon nagyon gratulálok hozzá, nagyon erős voltál és csodálatos lett az eredmény! Nagyon édes a képen!
A görbe azt jelenti,hogy bármikor jöhet a kistesó,ha szeretne?
vicky79
Téged a januári topikban olvastalak zugban
Kistesót szeretnénk majd mi is, de nem tudom mikor. Szívem szerint MOOOOOSSSTTTTT!!!!!
De van egy csomó hitelünk,mert építkezünk, nem tudom hogy tudnánk megélni...így is necces,mert a GYED 2 hitelre elég. Ezen kívül apa fizujából is vonnak. Szóval nem tudom mi lesz anyagilag...vissza kellene menni dolgozni legalább 1 évre, hogy a tgyás jó legyen....ha visszavesznek.
De a másik,hogy 36 éves vagyok,hová várjak még a gyerekkel?
Áh, mindegy,nehéz dolog.
Ma megyek vissza a nődokihoz (6 hónapos kontroll így a 8. hónapnál), kíváncsi leszek mit mond. De semmi jó,az biztos. Lassan 4 hónapja,hogy nincs tejem, mensi sehol, a kilók meg csak jönnek. :S