Sziasztok,
mi is megvagyunk, többször jöttem, olvastam, aztán irni már nem írtam....
Minden rendben, csak bele kell rázódni, hogy mások a napok mint eddig.Ráadásul Laci egész héten külföldön volt, s persze az összes szülőértekezlet most volt.....
A sulit imádják, ugranak ki reggel az ágyból, semmi gond, ügyesek, remélem ez jó sokáig így is marad. Ami meglepett, s nem vártam, de nagy örömmel tölt el, hogy pozitívan hat rájuk az egész. Zsófi még kötelesség tudóbb, magabiztosabb lett, Zsombi pedig feltűnően szófogadó.
Amivel meg kell küzdenem a külön foglalkozások. 4 félére iratkoztak be ill. járnak. Ha komolyabbra fordul a tanulási mennyiség sok lesz.
Kristófnál pedig a pályaválasztás előtt állunk, bár gyakorlatilag meg van, meg tudjuk, az eredményei is jók, azértcsak bennem van, hogy biztos jó lesz-e neki....
Nettke,
huhh, mennyi minden történt nálatok az elmúlt hónapokban. Örülök, hogy Beni túl van a nehezén. Lelkileg nem viselte meg? Sárinak a suli?
Gyertek kávézni, legalább pár szót tudnánk váltani.
Cat,
26,5 óra a kezdésig.... Kész vagyok, annyira várom már... Röhejes , de így van. Ügyesek a fiúk!!!!
Detti,
valahogy nem lepett meg, hogy a mh-et változtatod, de a háztartásbeliség az igen. Nem lesz fura otthon? Bár, az is relatív tud lenni ezt ki hogyan éli...hogyan csinálja.
Kata,
olyan jókat derülök a story-kon. Hidd el mi is imádunk aludni ( mind az 5-en kivétel nélkül
), de mindig beérünk a suliba. Igaz, nem sokan érkeznek utánunk sem....
Vikó,
jesszus, ezt még olvasni is elég. Biztosítót pedig ne hagyjátok. Nincs DAS jogvédelmetek?
Edit? Lilla?