Hát sziasztok csajok!
Lola: hát sajnálom ezt a tetű dolgot, de ne aggódj, ez elég sűrűn elő fordul még ma is. Férjed hogy hogy nem kapta el? Én is voltam általános iskolás koromban, de már nem emlékszem, mi volt.
Mi tegnap voltunk bent a böliben fél órát, meg 13-án is bemegyünk egy fél órát, a hivatalosság miatt, egyébként harmadikán kezdünk, és aznap már ott is hagyom fél órát. Hát... kemény lesz.
Tegnap tök arin eljátszott bent, egy kisfiúval építőkockáztak.
A kaki is rendeződik úgy néz ki. Tegnap is egy kaki volt, ma is és mindkétszer szólt, hogy kell kakilni és addig visszatartotta, amíg rá nem ültettem. Aztán belekakilt. Tudtam én, hogy nem lesz gond, csak kicsit későn érő típus.
Hívtak a mhelyemről, március 28. a vége mindennek (elszámolták a szabijaimat). Úgyhogy addig négy órában lesz a böliben Emese és meglátjuk a továbbiakat. Ha bejön ez az anyu barátnője dolog, akkor 6 órában tudok ott dolgozni, ha nem találok ilyesmit addig, akkor munkanélkülire megyek. Az is jobb pénz, mint a gyes. És most tudtam meg, hogy az is beleszámít a biztosítási időbe, mert munkaviszonynak számít. Hurráá... a mhelyemen a munkaügyis mondta, hogy kaparjuk össze magunkat márciusig baba témában, akkor gyorsan táppénzre vetetném magam és a következő három év meg lenne oldva. Könnyen mondja.... lehet, hogy széttette egyszer a lábát és már jött is a gyerek.
Most vagyok a 25. napon, de a 23. nap óta fáj mensi szerűen a hasam. Vagy megjön, vagy a terhesség jele is lehet ez, úgy olvastam. Azért ki vagyok ám. Mióta abbahagytam a gyógyszert (második hónap), mindkét hónapban 28 napos mensim volt és mindkét hónapban volt rendes peteérésem, és együtt is voltuk. Ha mégsem lettem terhes, akkor miért nem? Nem értem én ezt, az tuti. Pont most olvastam a blikkben egy cikket, egy magyar családról, ahol 12(!) gyerek van, az utolsó négy NÉGYES iker (3 évesek), és spontán jött mind.
Hát hol itt az igazság????? Én meg egyet akarok még és azt sem kapom meg????
Éva: sógornőd hogy van? Megvan a baba?
Szandra: nagyon eltűntél. Mi van veletek? Ennyit mulatoztok, hogy ide már nem írsz?
Moon: hogy vagy? Régen írtál.
Hajni: tök szép a házatok, megnéztem a képet. Irigy vagyok.
Puszi, ma még vagyok kb. fél egyig.