Sziasztok Lanyok
Mar regen tervbe vettem, hogy jelenkezem, csak sajnos sok jo hirt nem tudok kozolni. Elnezest, hogy ide tolom a kepem, de a masik topikban mar szerencsere nem sokan maradtak a regiek kozul.
Eloszor is szeretnek utolag mindenkinek gratulalni a babakhoz!!!! Hihetelen, hogy ennyi iker sikerult
. A kismamiknak is hatalmas gratula, plane akinek mar a masodik jon
.
Vegigneztem a fenykepeket, valami fantasztikus ez a sok baba es minegyik szebbnel-szebb!!!!!!
Ha nem haragszotok egy par szot irnek magamrol-magunkrol.
A nyari es oszi csavargasok utan tervbe vettuk osszel a lombikot, de sajna nem kerult erre sor, mert ferjemnek bizonytalan lett az allasa. Meg van es lesz is egy darabig, de igy nagyobb "beruhazasokat" tervezni nem lehet. Ezert ugy dontottunk, hogy kesobbre halasztjuk, ha mar lesz masik fix munkaja. De addig sem unatkozunk, mar jopar honapja jarok akkupunkturara, iszom a rosszabbnal-rosszabb
gyogyteakat. Egy nemet csajhoz jarok, aki kifejezetten a meddoseggel foglalkozik, nagyon szuper es tehetseges, de meg nincs eredmenye
. Mondjuk nem is vartam, hogy ilyen hamar osszejonne. Hahahaha nem gondoltam volna 5 evvel ezelott, hogy 3-4 honapot tudok en egyaltalan varni a babara. De igazabol teljesen kikapcsoltam, nem stresszelem magam maximum az iskolapadban ahol jelen pillanatban meg az angolt nyuzom, hogy egyetemre jarhassak egy kis itteni konyvelest tanulni
.
Igy hirtelen talan ennyi eleg lesz, nem akarlak terhelni Titeket. Remelem, hogy nem veszitek rossz neven, ha legkozelebb is ide jelentkezem, mert Ti vagytok a babanetes csapat szamomra
.
Ja es megvalami eszembe jutott, Cat
ha lennel olyan aranyos josolnal nekem is valami jot??
Pusza:
Vica