Dodi: Gratulálok a pici Andorhoz!
Zsebbi: Köszi a választ. Nekem is ellenemre van ez a törölközős módszer. Ezért volt jó a megerősítés. A bimbóvédőt meg beszerzem, legfeljebb nem kell majd használnom.
Ahogy lassan születnek a picik már mindannyiunkban benne van, hogy a sajátunkat magunkhoz öleljük végre. Mivel első gyerekes anya leszek néha meg kétségbe fogok esni, hogy jól csinálom-e.
Ma kaptam egy jó hírt nem kell elmennem az Önkormányzathoz a frissített (300 napnál nem régebbi) házassági anyakönyvi kivonatért. Szerencsére elfogadják az eredetit. Ezzel megspóroltak egy hivatali tortúrát.
A mai nap meg a Kincstárban dekkoltam, a sorszámom szerint 88 ember volt előttem (de többnek tünt). Családi pótlékhoz igazolást vittem. Mikor nagy nehezen bejutottam, a hölgy közölte velem, hogy ki kell tölteni egy igénylőlapot is a férjemnek és nem kellett volna ennyit várnom feleslegesen. Természetesen nem kellett volna a biztonsági őrhöz mennem, hanem csak az információhoz. (Ezt nekem tudni kellett volna) Persze arról megfeledkeznek, hogy a biztonsági őrökön keresztül lehet csak bejutni ügyintézni. Hiszen ők adják a sorszámokat.
Tehát lesz még egy utunk.
Rengeteg kismama volt a picikkel együtt. Ami elszomorító, mert nekik is ki kellett várni a sorukat. Bár volt kialakítva bama-mama szoba, akinek szoptatni kellett az használta is.
Bocsánat, hogy rátok zúdítottam, de ez a hivatali ügyintézés kiakasztó.