de régen jártam itt....
ISTEN ÉLTESSEN MINDEN NÉGY ÉVES "BABÁT"!!!
Úgy megy az idő, sokan már nagytestvérek, nemrég még újszülöttek, pocakbabák voltak!
Gem!
Nagyon szép Zsófi, az "elsőszülöttünk"!
Szeretnék egy febr.17-i Danit, ha lehet
akkor leszek 40
de pszt, nehogy elmondd valakinek
Kismok!
Még mindig csodaszép lányaitok vannak!!! Lenkét sajnálom, s nagyon örülök, hogy már minden ok!
Kia!
Annyira hasonlítanak a gyerkőcök! Férjednek gratula! Utolsó "mohikánok" között van, ugye?? Mit fog csinálni?
Mi jól vagyunk, kisebb izgalmaktól eltekintve....de remélhetően minden ok...Marcinak nyakán van egy nyirokcsomó már elég régen, először doki semmit nem mondott, pár hét múlva vérvételre küldött, melynek eredménye tökéletes (elötte már egy hónappal voltunk ismét vérvételen, az egy átfogó volt), majd ibuprofen "kúra", csomó még mindig ott, most ismét allergia vérvétel (szegényem összesen három vérvételen túl), s szerdán még Uh, de nagyon remélem, hogy nem komoly...közben nekem ugyanaz a lágyékomnál....már én túl a vizsgálatokon, melyek eredménye szintén jó, de már nyár óta ott van
Matyi már elkezdett lépegetni, nem régen gyakorolja, de már inkább totyog, mint mászik...Marci is 15 hósan kezdett menni...viszont verbálisan iszonyat fejlődik, mint "hátizsák" vagy "leesett", de már mondja természetesen, hogy anya, apa, kiki(ke), marci
, hapci, virsli
volt, hogy elismételte a szót, hogy "katasztrófa", persze nem ennyire tökéletesen, de tiszta papagály...amit hall, s könnyebbnek ítéli mondja....nem is tudom felsorolni..
Kiki tanulgat, közben "barátok" is vannak, ismert, azaz nekünk bemutatott csaj nincs egyenlőre a láthatáron...zenél, dobol, gitározik, s közben kinyögte, hogy informatikus szeretne lenni....ez sokkal jobban hangzik, mint egy pár éve a kőpakoló
Anyukám itt van egy hónapja, még marad jó sokáig, febr. végéig, jönnek anyósék Karácsonyra, két hétre, lehet, hogy lelépünk két napra, de még szoktatom magam a gondolathoz, semmi biztos...
Éjszakák nem túl rózsásak, sokat ébred Matyi, akit közben összeköltöztettünk Marcival, ez akkor jó ötletnek tünt...két hétig működött, hogy Marci nem költözött hozzánk, de már ő is visszatért a régi "jószokásához",s közben fel is ébresztgetik egymást...de már nem "csináljuk" vissza, majd összeszoknak elöbb - utóbb..s így még marad egy plussz szobánk
VICCELEK
rózsaszínnek
ááááá egyenlőre szóba sem jöhet több baba, bár nem mondom, hogy nagyon néha (ÉJSZAKA EGYSZER SEM) nem játszom el a gondolattal....Lacinak meg majdnem, hogy mindegy lenne, azaz ő nem lenne ellene, ha én akarnám, de NEM
Na lányok én jó hosszú lettem, lehet követni így ünnepek elött, legalább tudjunk egy, s mást egymásról
Puszi minden Babának, Anyucinak!
Jó Éjszakát kívánok ezzel a mosatani kedvencünkkel:
http://www.youtube.com/watch?v=sc8aKw37Ais