Sziasztok!
Muki: Szóhoz sem jutok.....
Istenem, hogy miért van ilyen?
Nagy ölelést küldök neked! Vigyázz magadra! ÉS ez is olyan furcsa nekem, hogy ha beteszik a méhbe a bogyócskát, akkor miért vándorol el rossz irányba??? Gyors felépülést kívánok neked, mind testileg, mind pedig lelkileg! Fáj most a hasad? Vagy mit érzel ha megszabad kérdeznem?
Kig: Váááóóó! Szerintem tutira sikeres lesz nektek ez a lombik. Milyen gyógyszereket kell szednie Szaszának a beülti után? Akkor ti is jól időzítettetek. (a munkahelyre gondolok) Én is tanítok, nekem is 22-én kell kezdenem, arra számítottam, hogy már nem fogok menni, de januárig kibírom, majd második félévben már itthon maradok.
Hát én sem tudom mi a jobb. A fekvés, vagy a mozgás. Bár én most a másodikra tippelek, mert én az elsőt végigfeküdtem nem is lett semmi eredménye, úgy hogy 2 db blasztocisztácskát kaptam vissza. Most meg az egyszemke 6 sejtes fagyibabánk nagyon akart kapaszkodni és egy picit terhesnek érezhettem magam tőle. Pedig most azért nem pihentem annyit, mert a beülti másnapján egész nap főztem a konyhába, néha mondjuk leültem pihenni. Szedtem gugolva a dudvát a kertben. De ezzel legalább egy 22-es hcg-ig eljutottam.