Iza!
Igen ez egy elég nehéz időszak nekünk, de hidd el ki lehet bírni!!Én a fiammal kórházban voltam, fel se nagyon kelhettem az ágyból, ha megláttak a folyosón rám szóltak a növérek.Nem volt hirtelen kinyílás, már a 20-ik héten rövidült a méhszájam.Aztán 24-en kórház, 28.héten még egy kicsit rosszabb lett akkor 2 téglát tettek az ágy lába alá, így még szarabb volt feküdni, mert folyt a savam a torkomba brrrrrr...., aztán csak teltek-múltak a napok, hetek, minden reggel hálát adtam Istennek, hogy adott még egy napot.Aztán jött a 36 betöltött hét, akkor össze pakoltam és haza mentem, nagyon jó volt, sírtam örömömben.Aztán már abszolút nem kíméltem magam, piacra jártam, vásároltam, takarítottam, és Kornél mégsem esett ki belőlem!Végül burkot repesztett a doki, mert már nagy volt a baba.
Szóval így történt.Tudtuk, hogy a második se lesz egyszerű, és doki már előre mondta, hogy össze fog varrni.De ez már a második babám, így nem félek annyira.Sokan voltak a klinikán többedszer szülők nyitott méhszájjal és egyik se szült meg idő elött.Azt figyeltem meg, hogy akit befektettek és egy héten belül nem szült meg az már simán kihúzta.Aki viszont megszült, annak volt valamilyen fertőzése, és azért repedt meg ideje korán a burka.Szóval ebből kiindulva, nagyon vigyáztam magamra, wc-fürdő használatakor.De ez ugye itthon sokkal könnyebb, kaptam a dokimtól annó is és most is hüvely PH fenntartó kúpot, időnként Betadine kúpot, hogy tuti ne kapjak semmilyen fertőzést.Szerintem ez a legfontosabb, a magnézium, Diaphillyn tabletta csak ráadás, ha keményedsz.
A hasam nekem is húz ha felkelek, de hát hogyne húzna hiszen terhesk vagyunk
Közel nem fekszek annyit mint a fiammal, de nem is tudok.Bízom benne, hogy ennyi is elég lesz.Szerintem nálam ez valami szöveti gyengeség lehet.És ha az első perctől fekszem akkor is kinyílt volna.
Kitartás!!!Te már lassan eléred a 28. hetet az vízválasztó onnantól óriási baj nem lehet, aztán jön a 32.hét onnan is nagyot ugranak az esélyek!
Igen-igen nekem is Nóri babám lesz