Sziasztok!
Tündi, jaj-jaj, tényleg szomorú, hogy megint páratlanul maradsz! Emlékszem, volt már egy ilyen időszakod, amikor mi itt a fórumon (is) tartottuk benned a lelket! Kitartást mostanra is!
Kandi, tuti, hogy ez a belázasodás pszichés Natinál! Valamiért nagyon nem akar suliba menni - vagy tévedek? Szeret suliba járni?
Nikó, érezzétek jól magatokat hétvégén!
Bikmakk, drukkolok a holnapi kezdéshez!
Kenderike, szuper, hogy Te is itt vagy!
Linacska, megvan már a tejterhelés eredménye?
Képzeljétek, most tette fel egy ismerősöm az FB-re a most született kisfiáról egy képet: a negyedik gyereke!!! Komolyan mondom, leizzadt a tenyerem, ahogy néztem négyükről a képeket: a három nagyobb egymás mellett ült és a lábukra volt fektetve keresztben, pólyában az újszülött. Hát nem semmi lesz a 4 kicsivel az életük... Nem is értem, vajon miben látja másként a gyerekkérdést, mint pl. én, meg azok, akik azért 4 gyereket nem vállalnának be?
Lina, Te bevállalnál még egyet? Vagy
Bea, Te még kettőt? Igaz, azt írja röviden magáról, hogy "született feleség és anya", na de akkor is - ennyire???
Drukkoljatok nekem holnapra, megyek Pestre, kipróbálok egy újabb módszert az allergiám ellen. Eddig egyik csoda-gyógyszer sem segített, hátha ez most hatásos lesz. (A parlagfű allergiámról csak annyit, hogy voltam vérvizsgálaton, és az allergiát 0,5-től 6-ig sorolják osztályokba, ehhez képest nekem a parlagfűhöz azt írták, hogy >100... Szóval ez rendkívül magas. Még a macskaszőr, ami szintén kimutatható, az 2,5.
)
Na megyek, leragad a szemem. Párom még mindig nem ért haza, ez az új munka teljesen leköti minden idejét.