Nita!
Nekem ebben a hónapban csak 39 napra jött meg
, tudtam, hogy nincs baba, vigyáztunk nagyon (egy tesztet azért ellőttem a 36. napon
, bár tudtam, hogy felesleges...). Kíváncsi vagyok, szeptemberben mi lesz...
Bea!
Jó Balcsizást!!!! Jó időtök lesz, szuper
!
Nócika!
Azért az aquapark is jó program
.
Szerencsekerék, nahát, de jó!
Megértelek, ebben a melegben én sem nagyon bírtam magammal. Vasalni kellene nagyon, de képtelen vagyok rávenni magam
, majd' meggyulladok így is. A cucc meg csak gyűlik, gyűlik...
Erika!
Olyan cuki a kép! Mástól is hallottam már, hogy a terhes vitamin hányingert/szorulást/hasmenést okozott. Talán egy másik jó lehet. Nem próbálsz ki valami mást?
Nekem holnap jönnek haza a gyerekek Pécsről. A húgom ma elvitte Noémit allergológushoz, mert már több napja ömlik az orra, be van dagadva a szeme és vakarózik szegénykém. Kiderült, hogy parlagfű allergiája van (sejtettem
), meg enyhe fűkeverék allergia. "Szerencsére" csak ennyi, házipor, állatszőr, atka, penész, gomba, étel nincs. Így is egy vagyon a vizsgálat (naná, hogy magán, mert a sima szakrendelésre 6-8 hét, mire időpontot kap a gyerek, addig meg megfullad
), plusz a gyógyszerek: orrspray, szemcsepp, tabletta- összesen kb. 10 ezer Ft, pedig a tablettát ki se kellett váltani egyelőre, csak ha nem múlnak a tünetek. Egy kis pluszkiadás az amúgy roppant olcsó és gazdaságos sulikezdés mellé