Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
kataa,gumicukor
végül este megoldodot a telcsi probléma megtaláltam a papirját párom meg csináta nekem Kép

kataa
azt hiszem igen ugyhogy vigyáz alexra .

lányok
képzejétek tegnap a bölcsödében azal fogatak hogy imike nem evett egésznap semmit biztos azért mert fáj a szája mert szerintük szájpenésze van és az fertöz ne vigyem meghogy folyik az orra az orrát tudtam hogy folyik egy kicsit de nem lehetet szájpenésze mert vasárnap este kutyabaja nem volt a szájának söt tegnap reggel sem volt semmi baja az orrának itthon megnéztük és semmi baja nem volt a szájának egyedül az orra volt bedugulva azért nem evett nekik ugyhogy ma itthon van velem most is itt ül az ölemben és nézi a monitort Kép

pusz csics és a betegeskedö imibaba
csics

Kataa!űűKötőhártyával be sem szabadna venniük! Nagyon súlyosan fertőz, mondták hoygha megjelenik egy csoportban az végigmegy mindnekin! Szerintem vagy nem az a abja, vagy már hazaküldték a gyereket. Nehogy kidőljetek a Miki bulira! Bár nálunk is teganp azzal fogadták anyukám hogy egy kislányt lázasan vittek haza napközbenKép

Én még nem tudom mit vezsek, gondoltam valami milka szaloncukorra, ikeás karácsonyi kekszre, szóval ilyesmi. Mi névnapra is bombont vittünk és kávét.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Banyoci
Jaj sajnalom hogy ilyen rosszul vagy,es meg dlgozol is?Remelem hamar elmulik es nemsokara tele leszel energiavalKép
En ket gyertyatartot vettem gyertyaval,nagyon kis szepekKép

Mano
Anyuka tegnap latta delutan hogy fura a szeme,elvitte dokihoz a doki sem tudta megmondani hogy az-e,csak talalgatott.Ma mar otthon vannak,de felhivott hogy jobb mar a szeme a kisfiunak,ugyhogy talan nem az.Hat remelem is hogy nem lesz beteg pentekig.
Az hogy valaki lazas nalunk a csoportban szinte napi dolog es jonnek hamarabb ertuk a szulok,ugyhogy attol mar nem felekKép

kataa

Kép
Kép
kataa

sasha
na ezt oszd már meg velünk is, hova írtál?
dani így született egyéként. moziban voltun a születése előtti estén, ott 10 percenként jöttek a fájások 2 órán keresztül, hazafelé már csak 20-30 perc lett belőle. éjjel is ébredtem rendszertelen fájásokra, de simán visszaaludtam. aztán másnap reggel nem fájt ugyan semmim, de bármi hozzáért a hasamhoz, kellemetlen volt. aztán délután kezdődtek a fájások egyből 5 percesek, de nem voltak erősek. 2 óra várakozás után hívtuk a dokit és még délután megszületett dani. lehet neked is hasonló előszél ez. a szülés meg már mindjárt itt van.

Kataa
Fertőz

Csics
Jobbulást Petikének! Kép

Banyóci
Jobbulást mihamarabb! nekem a 10. héten kezdett múlni az émelygés és tért vissza az étvágyam.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gyors leszek,még sok a dolgom alvás időben.Csak a lényeg:

Kataa
Nagyn örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Ma megint csomóan érdeklődtek már, a Mikulásosdiról is.Tök jó!
Házikó a miénk,jánykorom színtere Kép.Bérelve meg sem tudtam volna csinálni,annyi előírásnak kell megfelelni ANTSZ szinten.Egy ilyen bérlemény pedig egy vagyon lett volna!
Mi a Méta utca felé lakunk,kocsival 5percre.Nyáron biciklizni szoktam át Mátéval,az 10perc Kép

Kötőhártya nem játék!De ezen már túl vagyunk.

Sasha
Miről beszéltek??????

Futok
Pussz
aja

HellóKép

Jót mulattam itt a fütyis vitánKépKép Hozászólni nem nagyon tudok, nálunk mindenkié eredeti csomagolásban vanKépKép

Banyóci
jobbulástKép

Csics
Nektek is!

ZitaKép
Tényleg hasonlít Rád SolymiKép nagyon aranyosKép

Mi is várjuk már a Mikit ezerrelKép Ma festettünk két télapót az ablakraKép Holnap meg már nyitjuk az adventi naptáratKép a koszorút már ki kellett rakni?

puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti
Vasárnap volt advent első vasárnapja, már kirakhatod a koszorút.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Zita

Boldog nevnapot Solyminak!Kép
Tenyleg mi lesz a baba neve?

Mikibuli

Szerintem en valami zacskos kekszet viszek, meg gyumilet, igy is lesz eleg cucc a kicsivel.Kép

Judy

En meg a netrol nyomtatok Mikis , meg karacsonyfas kepeket es szinezunk.

Jelentem ma vettem tovabbi ajandekokat, favonatot leszedheto rakomannyal, fa ora bohocos mutatokkal es kiszedheto szamokkal, jateknyomdat mesefigurakkal,meg 2x25 db-os Micimackos puzzlet.(megjegyzem az egesz kerult 7 ezerbe) A vonatot es az orat lehet hogy az angol sogornom 14 honapos kisfia, Liam is megkapja.Kép
Sogornonek meg tanyeralateteket vettem.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Aja
Gondoltam egyebkent hogy csaladi dolog lehetKépHa meg valamit mar berelni kell,az mar nem jo businessKépLEgkozelebb ha megyunk Alizekhoz ,biztos megint megyunkKép
Matenak volt mar kotohartya gyulladasa?es hol kapta el?Drukkoljatok hogy ne az legyen a kisfiunak,holnap felhiv az anyuka doki utan.Viszont mar eltelt azota 2 nap es semmi jele AlexenKépRemelem nem kiabalom elKép
Judy
Nekem is kint van mar a koszoru,bar Alex mar levett egy gyertyat,de szerencsere vissza tudtam tenniKépGyorsan telnek a napok de en nem banomKép
Mar a karacsonyi kaktuszom is nyilik,egyszer vegre idobenKép

Nyuszi
Azt az orat en is neztem,es tetszett is,de Te Eminek vetted?Tlaan okm ar nagyok ehhez nem?
Jateknyomda jo otlet ,en is beszerzek egyet, majd ha megyek a babokertKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Dec8! KépNagyon jókat írtál (lelkiismeret és társai), köszi!
Mikibulival kapcsolatban még azt kérdezném, hogy 1 vastagabb zokni elegendő a gyerkőc lábára? Ugye nem kell szandi? Nóri a nyári szandikat kinőtte, és most télire nem vettem neki.

Most csak ennyi, jönnek a Zuglói barinőim. Juhéj!!!
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi
Mi pár hete csak 5en voltunk (Dani, apa, 2 játszóházas nő és én) az egész játszóházban, és majdnem megsültünk, írtam is ide, hogy ne öltöztessétek be nagyon a gyrkőcöket, inkább rétegesen. simán elég egy body is, én is rövid ujjúban megyek. dani zokniban volt, meg amúgy is le kell venni a cipőt, amit kis zárható szekrényekbe lehet betenni. mondjuk a kabátok nem tudom hogy fognak elférni, mert elég mini a szekrény.

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi
Örülök hogy tetszett, akkor nem csak én vagyok önsorsrontó Kép Sajnos tudatosan kell kűzdenem ellene.

Ja Manci megint kapott Little Peoplet (nem bírtam megállni, hogy ne hozzak neki) Nagyon klafa egy játszótér, hintával, csúszdával. Most hogy nem mehet ki nagyon imádja.

Üdv
dec8
dec8

Kataa

Szerintem tetszeni fog neki, meg majd megtanulhatja 1-12-ig a szamokat vele kesobb. Mellesleg disznek sem rossz a falra es az egesz 457Ft volt!Kép

Szerintetek normalis hogy a 6 honapos fiam csak 11-12 orat alszik naponta ? Tisztara mint a novere. Most is azert vagyok meg fenn, mert a fiam meg kukorekol.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi

Dóri is egyre később akar lefeküdni, pedig én azt hittem, hogy ha korábban sötétedik, talán ez a gond is megoldódik. Én kis naívKépKép

Pucúr
pucúr

Magdi
Ahogy gumicukor is irta,eleg a zokni,mert szonyeg van,szerintem meg csak vastagabb sem kellKép

Nyuszi
Szegeny Te,hat nem elhet kellemes,akkor ugy nem ki nem a nagyaz alasigenye.Alexnak most 13 ora osszesen,Hamegalusszaa napi 2-t akkor ejjel szigoruan csak 11-et alszik,.Hetkoznap viszont ejjel 12-t mert a bolcsiben csak 1-tKép
Jaj en nem is neztem az arat,mert nem talatam es azt hittem tobbKépDe ez jo oltet hogy megtanulja a szamokat,en csak akirakos oldalara gondoltamKép

LAnyok
Aki homeopatiazik:
Van egy uj keszitmeny ami az oscillo es az echinacea kombinacioja es csak heti egy fiolat kell szedni.Szoval kenyelmesebb mint a napiKépA neve Dolicoccil.En most vettem es ha elfogy ami itthon van ezt fogjuk szedniKép

Rit
Vegulis nalunk is csak 24-tol van a szunet ,de csak 2 gondozono lesz,ezert aki meg tudja oldani inkabb mar ne vigye azon a heten.Viszont lehetne vinni 18.an is,szombaton,persze nem viszem de aki dolgozik annak ez joKép

Picus,
MEgjott a penzKép

Marcsak Sasha es Forti van soronKépMAm egveszema babokat ,ugyhogy jelentkezes onhatalmulag lezarva;)KépKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Sajnos le kell mondjam a MikibulitKép. A párom keresztbeszervezett valamit, amiről nem is szabadna tudnomKépKép (ma van a szülinapomKépKép, és azzal kapcsolatos).

Panda!

Elhoznád a gyerekek csomagjait és Pemeskéét is (írta mélben,hogy neki meg vidékre kell utaznia, sajnos ő sem lesz ottKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

sziasztok
ajándékok
mi még csak egy triciklit vetünk petikének meg anyukáméknak van meg az ajándék ujságelöfizetés 3hónapra Kép többi gyerekeknek valo ajándék csak most lesz megvéve +férjecske +hugomék jövöhéten mert most kifogytam a pénzböl Kép és csak jövöhéten hoza a postás a családit +jövöhéten lesz fizu is pénteken márha a bank is ugyakarja Kép

Megtudja valaki mondani hogy van-e ?a PREMIERE OUTLETNEK saját honlapja és hol ahol árakat és kinálatot is nézhetek .

pusz csics
csics

HaliKép

Kataa
köszi az infot a bogyóról, akkor mi is beszerezzük, az oscillot mondig elfelejtem beadniKép

Beszti
Kár, hogy nem jöttökKép

Lányok, continuint szedett valaki? Tapasztalatok?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa!

Hol vetted?

Judy!

Én tul képp folyamatosan véreztem tőle, nem bírtam. 1,5 hónapig szedtem, 1 hét Ok, egy hét vérzés. És állítólag nem is a legbiztonságosabb, lettek terhesek mellette. Szerintem amit pl Kataa szedett az jobb, modernebb.

Manó

KépKép
manó

Beszti
Boldog szulinapotKépAjcsik mennek PandavalKép

Judy
Azt nem szedtem mert valtani kellett volna a szopi utan,igym aradta Cerazetta,nekem nem volt vele gondomKép

Mano
Az itteni Pava Patikaban(Pava utca),nem volt nekik de meghoztak nekem,mert ez meg egy uj keszitmeny,de mostmar van nekik raktaronKép800ft korul volt.

Babok megveve:Egy kecske,oroszlan, tigris volt meg raktaronKép
Vettem nyomdat is:Alex elvezte is ugy fel oraig,viszont tiszta tintas lett kezeKépNem akar nagyon lejonniKépVan otletetek????

NA megyek mert jon a baratnom a kisfiaval mulatni a delutantKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Judy
Én szedtem Continuint, nem volt vele semmi gond, lehet vele szoptatni, mert nincs benne progeszteron. szülés után 10 és fél hónappal jött meg a menszi, de ez nem a bogyótól. viszont nagyon pontosan kell szedni. én is beijedtem, amikor hallottam, hogy sokan ennek ellenére terhesek lettek. de van a cerazetta nevű is, az is jó és modern.

nyomda
nekünk mostanában tiszta filc a keze daninak, lejön, ami lejön az esti fürdésnél, másnap úgyis firkás lesz ismét. igazából nem izgat, nem kell makulátlan tisztának lennie, legalább látszik, hogy most rajzolós korszakában van. ennek ellenére tiszta a keze. körömlakklemosóval vagy ecetes vízzel lejön, de én nem használnám a gyereken, max. magamon.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kataa!
Máténak még nem volt kötőgyuszija,de nővérem kislányának igen.Szigorúan otthonmaradós betegség és hát elég szenvedés is szegény gyereknek.

Én is díszítenék már nagyon,de egyszerűen nem jutok odáig.Ma 2órát vasaltam KépPedig a játszóban is illenék lassan,minimum a Mikibulira Kép Asszem vasárnap lesz a napja.
Megfűztem a nővérem férjét,hogy legyen a Mikulás és naggggyon be van tojva KépAlig várom Kép

Kérdés:
Máté rászokott a kismotorozásra -mikor ha nem télen...?- és már nem babakocsizik.A séták így azzal tellenek,hogy amíg érdekes a motorozás,jön velem/mellettem és szépen szót is fogad.Sarkon megállunk,ha nem jön autó,mehet.Aztán elfárad,vagy megunja és sétál tovább.Igenám,de abban a pillanatban megy is a maga feje után.Ma komoly összeveszésünkbe került,hogy hazajussunk végre.Régebben ilyenkor,ha nem ment szépszóval,ültettem a babakocsiba.De most az a vége,hogy kapom a hónomalá+motor és úgy megyünk haza.Persze ordít és ha leteszem,hogy akkor gyere Ajával,homlokegyenest rohan az ellenkező irányba.
Ti hogy vettétek rá a gyereket az elején,hogy veletek sétáljon,de minimum hazajussatok valahogy?

Húúú,olvasom itt az alvás témát.Hát mákom van Mátéval ezek szerint!Egy-egy rossz éjszakát leszámítva 9-kor fekszik,és 7-8óra közt kel(éjszaka egyszer iszik).Plusz délután minmum 2órát alszik,de sokszor 3-at is.Nem is tudom hogy érném utól magam,ha nem aludna rendesen?!

Beszti
Boldog szülinapot!

Tegnap én is kimenős voltam,Apa fürdetett,fektetett.De együtt is jó lenne már elmenni valahová...

Eldugultam
Aja
aja

Beszti

Kar hogy nem jottok!
Boldog szulinapot!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Beszti!

Kár hogy nem jöttökKép De azért jó szórakozást a meglepihezKép

Hát nálunk is kérdéses lett a Miki buli, ma egész éjjel óránként kelt Emma (meg hozzá a férjem, én csak félkómában feküdtem), iszonyúan bedugult megint az orra. Komoly 1 hétig talán nem folyt neki, úgyhogy már várható voltKép 1/2 6-kor is felkelt, na akkor már én is, úgyis negye dóra múlva szólt volna az ébresztő, bementem, megmértem a lázát (éljen a fülhőmérőKép) szóval semmi más baja. Hát meglátom holnap hogy hogy alakul neki ez az orrfolyás. Az a rossz hogy holnap délelőtt a bölcsibe is jön a miki, pedig én szabin lezsek, de így le kéne vinni, úgy készültek rá énekkel meg ilyesmi, várja.

Manó

KépKép
manó

Aja
Mintha Danit írtad volna le, dettó uezt produkálta, ahogy elkezdett járni, egsézen 2 éves koráig. Ő ment amerre látott, árkon-bokron, és nem kis sebességgel. ha rászóltunk, hogy velünk jöjjön, mintha a fülén ült volna. (megjegyzem, most is néha szelektív süket Kép) még 8 hónapos korában, amikor őkelme már fel tudott állni egyedül, akkor vettünk a babakocsiba kikötős hevedert (BebéComfort- Megatoys), mert ő onnantól állva utazott a kocsiban az első kapaszkodóban fogódzkodva. aztán ennek a kantárnak van egy hosszabb vezető póráza és azzal sétáltunk a veszélyesebb helyeken. így volt mozgástere és a mi kezünk, derekunk sem fáradt el. megjegyzem, még ezzel a hevederrel is őrült tempót volt képes diktálni. ár régóta nem használjuk, már nem spurizik el, csak néha Kép most jön motoron, babakocsi már régóta nincs, max. plázában használjuk, de azt is inkáb a cuccoknak, mert ahogy beérünk ő menni akar.
Türelem és majd jön a te gyerkőcöd is melletted!

tegnap Danival voltunk nagybevásárláson az auchanban. annyira ügyes volt, meg is lepődtem. 2 bevásárlókocsit vittünk, egyikben ő tivornyázott, a másikba meg raktam a cuccokat, mint a motolla, apa volt a pesztra. mivel kellett daninak fogkefe is, beraktam neki a kocsiba. hát végig azzal bíbelődött, szedegette a papírt, és már majdnem a bevásárlás végén jártunk, amikor végzett vele. vásárlás után helikopterezett kicsit, aztán haza, utána még nézhette kicsit a megasztár felét és szépen elaludt.

Nyuszi
Akkor holnap viszem a muffinsütőket!

Manó
Jobbulást Emmának!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Vágre bejötettek!!!! Eddig nem jött be a babanet, az összes többi oldal meg igen, nem is értettem.

Beszti!

Agyam az olyan káptalan,hogy nem is igaz, csak egy baj van, hogy sok luk van rajtaKépKépKép Nincs időm visszaolvasgatni, hogy miket írkálokKép
Sajnálom, hogy nem jöttökKép
Nagyon boldog születésnapot kívánok!KépKépKép

Ági!
Igen van nevünk, Dánielnek fogják hívni.

Jajj, lányok nem tudom most mi van?!? Milyen újság???? Írtam e-mailt a Kismamának hónapokkal ezelőtt a Gábor születés történetével, de most akkor megjelent???Kép A novemberiben tuti nem, akkor a Decemberiben???? JAjjj!Kép
A Kismama oldalán nem találom a történeteket, úgyhogy most rohanok mindjárt és megveszemKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Üdv a Danik táborában ! Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Aja
petike miota jár szot is fogad néha volt hogy rájött a hiztizés és leült a járdára és nem akart jönni de én nem foglalkoztam vele igy felkelt és abahagyta a hisztit és szépen jött velem tovább .

Lányok
most még betegebb mint 2 napja köhög és lázas Kép ujabb gyogyszer szedés és jövöhéten is itthon lesz utána jár másfél hetetés vége a bölcsinek és itthon lesznek 2 hétig Kép és ugynézki én is dec24-jan4 ig szabin leszek igy legalább nem lesz beteg még itthon van Kép.Petikét ma fotozák a bölcsiben kiváncsi vagyok mit szolt a fotozáshoz Kép.

pusz csics
csics

sziasztok, én most eléggé eltűntem, úgyhogy már vagy 1 órája olvasgatok visszafelé. Jókat röhögtem, hogy körüljártátok a fütyi témát, pedig ez is olyan dolog, hogy mindenkinek megvan a maga véleménye, nyilván valamilyen okból alakult ki - és ennyi. Max elmondhatjuk, hogy kinek mi és miért.
Ilyen alapon én is csak akkor csináltatnám, ha orvosilag indokolt, ugyanis szerintem neki mint önálló emberi lénynek joga van eldöntetni, hogy mit szeretne, és ne legyen az, hogy felnőttként megkérdezi, hogy milyen alapon döntöttem gyakorlatilag az ő engedélye nélkül, hiszen visszaváltoztatni nem lehet.

Halacska
Nem füstölő, hanem illóolaj. Orrdugulás tisztítására, köhögésre és úgy megfázás ellen a legjobb az eukaliptusz, keverhető akár mentával, úgy nagyon fincsi az illata

Kataa
Ja tudom, hogy nem kell elhamarkodni a döntést, szerencsére a pangó piac nekünk kedvez, így ha van olyan ami épp tetszik, akkor sem mondunk semmit, mert minden valószínűség szerint meglesz még 2 hét múlva is. Minimális most a lakáskeresők száma, egyébként is, de a közelgő kari miatt méginkább.

nálam most Dodi bosszankodásai vannak a toplistán nevetésileg. Ilyenek a "beszarok" és az "a kutykafáját!"
Jó Mikibulizást nektek, csináljatok jó sok képet, hogy legalább úgy megnézhesselek titeket.
Szerintem már csak next wek leszek megint, visszamegyek most lakáskereső weboldalakat böngészni Kép

puszka
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Ma vacsora vendegeink lesznek,ugyhogy mar megcsinaltam a levest,a tobbit majd delutanKépJa es takaritottam is ugyhogy hulla vagyok.
Alex mar mondogatja hogy,holnap megyunk Mikulas buliba jatszohazba,ugyhogy total izgatottKépPersze szerintem ebbol a Mikulas meg a jatszohaz a lenyeg nekiKép

Vegulis az esti furdesnel lejott a tintaKép

Aja
VasalasKépAlex azota is emlegeti hogy :Alex vasalt jatszohazbanKépUGy tetszetttt neki a vasalotokKép
Nekem Alex mar szepen jon kezenfogve,erre meg kell nekik erniKépAmugy sosem voltegy elfutkosos,aminek nagyon orulokKépMondja is hogy:utcan kell fogni Anya kezetKépJonnek az autok es az veszelyesKép
es rogton nyujtja isKépKépPErsze csak rovidtavokat megyek vele,babkocsit mar nem hasznaljuk,mivel kocsival jarunk mindenhovaKép

Mano
Nem er lebetegedi es nem jonniKépKépRemelem holnap jobban lesz,bizti varja mar a bolcsis MikulastKép
Mi is egy hete tettuk el a poszivotKép

Rit
Hat igen ilyen alapon a fulbevalo is anyai dontesKépKépKépJo keresgelestKép

Na megyek AlexertKép
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Én is jobban örülnék, ha így fáradnék el, mint te. Örülj neki, ameddig lehet.

látod a tinta miatt nem kell aggódni, lesznek még koszosabbak is Kép

én örülök, hogy a fülbevalót is én csináltattam magamnak Kép na meg azt ki lehet venni, ha éppen úgy akarom, mégsem egy bőrdarab hiányzik Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

HellóKép

Köszi a válaszokat a bogyóra, majd meglátom kiváltom-e. Gergő után nem szedtem fogigátlót és nem jött meg a ciklusom 15 hónapig, de azért védekeztünk. Az elmúlt 3 évben egyszer mensiztem a két terhesség, plusz szoptatás közöttKépKép Azért kistesót még nem szeretnénk egy darabigKép

Séta: Gergő is szépen jön velem szerencsére, mert elég gáz lenne ha elfutkosna, itt nagy a forgalom, plusz a babakocsit is toljukKépKép Azért fogom a kezét, másikkal meg tolom a kocsitKépKép

És dicsekszem is a múltkori panaszaim után: Gergő minden este belepisil a bilibe, pusz ma már reggel is, délben pedig belekakiltKépKép Akkor most próbálkozzunk bugyival? Jó lenne elcsípni ezt az időszakot, nem? Egyébként is tök sokat fejlődött, kívűlről fújja az összes mondókát a Zsipp-zsupp könyből, meg az egyszervolt.hu-ról és a Jancsi és Juliskát is ma elmondta nekemKép Dicsekvés végeKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Jöttem egy kicsit dicsekedni. Apa ma vitte vissza a Petrát az orvoshoz még mindig a tavalyi vesemedence gyulladás miatt. Izotópos vizsgálatot csináltak és olyan ügyes volt, hogy mikor bekötötték a branűrt egyáltalán nem sirt. Olyan büszke vagyok rá. Utána kb. 45 percig tartott a röntgen és ott is nyugodtan feküdt, akkor pisilt csak mikor mondták neki, hogy szabad. Na a lényeg az, hogy meggyógyult és nem kell tovább szednie az antibiotikumot. (1 évig szedte)

Pisilés: akinek kislány van és már nem pelusos ti, hogy csináljátok? Ha elmegyünk valahova sétálni és pisilnie kell nem bir ki még negyed órát míg hazaérünk és rángathatom le róla az utcán az overált , ez elég jó ilyen hidegbe.

Testsúly: megmértem a Petrát az itthoni mérlegen és 1O,5kg. Most nem tudom, hogy rossz e a mérleg vagy tényleg ennyire kevés. Van akinek még ilyen súlyú a gyereke. Én egyáltalán nem látom őt vékonynak.

Mikulás: Én nem hiszem, hogy tudok vinni kaját mert örülök, hogyha a két gyerekkel be sárgabuszozok. Sajnos apa ennyire korán nem tud eljönni mert ugye akkor neki már 14-kor el kéne jönni bentről, igy csak ott találkozunk.

Zita
Gratulálok az újabb kisfiúhoz!

Kataa
Utólag is nagyon boldog névnapot!

Aja, Magdi
Hát sajnos engem sem tájékoztattak fütyi témába, sem az orvos, sem a védőnő. Az Olivér mindjárt 9 hónapos lesz és én még soha nem piszkáltam neki a fütyijét. Most, hogy erről volt szó beijedtem majd ha megyünk az orvoshoz meg is kérdezem, hogy most kell e valamit csinálni.

Rit
Gratulálok a lakáseladáshoz! Biztos fogtok valami jót találni mert nagyon sok eladó van.

Rzsuzsa
Hát ez jó kérdés. Az a baj, hogy egyenlőre ezt még csak én tervezem és ugye ehhez ketten kellünk. Én akár már holnap bevállalnám.

Nyuszi
Nagyon ügyes Dani, hogy már kúszik.

Ági
petra2

Sasha!

Igen a decemberi Kismamában a végén a történeteknél.KépKép

Ági!

Nátánt nem tudom pontosan, de ő sem lehet sokkal több... Petra is (ahogy Nátán) kisebb súlyú volt végig. Nátán sem látszik nagyon vékonynak, meg eszik is. De ahhoz képest, hogy Hanna 2 hónaposan 6 kg!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kép
petra2

Sziasztok!
Ági! Nagyon szépek a gyerekeid, Micsoda szemek!!!
Séta: Szerintem inkább adjál Petrára pelust, ha nem bírja ki, ilyen hidegben könnyen felfázhat, ha az utcán levetkőzteted.
Nóri is szobatiszta, de én hosszabb utazásokhoz még adok rá pelust. Rövidebb sétákhoz (fél óra) már nem. Viszont már régóta a hosszabb kiruccanások alkalmával sem pisil a pelusba. Tegnap elmentünk az Árkádba, reggel 9-től délután 2-ig nem pisilt. Kép Pedig ivott, evett. Ilyen hidegben én nem pisiltetem az utcán, azt meg nem is gondoltam, hogy ennyi ideig visszatartja. A Mikibuliba is adok rá pelust, de majd kérdezgetni fogom, hogy kell-e pisilnie és max kimegyünk a WC-be. Remélem lesz normális klotyó.
Esetleg tudja valaki, hogy van-e normális Wc???

Aja! Séta: Nóri régóta szépen jön mellettem, nálunk inkább az a baj, hogy órákig képes nézegetni a leveleket, bogarakat stb... Amikor volt az a korszak, hogy nem fogadott szót én is sokat veszekedtem vele. Sajnos muszály, mert egy ilyen kisgyereknek nincs veszélyérzete. Mára ott tartunk, hogy megáll a kereszteződésnél, és megfogja a kezem amíg átfutunk az úttesten.
Érdekes módon Nóri ösztönösen "fél" (vagy inkább tart) az autóktól és a kutyáktól.

Tegnap a Sugárban egy életnagyságú Télapó előtt álltunk 1 órát. A Télapó énekelt és táncolt. Nórit teljesen lenyűgőzte, nagyon édi volt, táncolt, forgott, tapsolt a Télapónak. Ezek után nagyon várom a holnapot, kíváncsi vagyok, hogy egy "igazi" Télapó mit vált ki a Nóriból. Lehet, hogy le fogja támadni????!!! KépMostanában a Fő kérdések egyike: "HOL A TÉLAPÓ????"

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Magdi!
Azzal, hogy pelust adsz a gyerkőre nem szokik vissza? Bár, amit te írsz, az alapján nem úgy tűnik. Kép Pancsi egy nagy lego télapó ölébe szuszakolta be magát, és ki se akart szállni.

Ági!
nagyon édesek a tesók! Nézd meg a profilodban lévő képet is! Petra igazi nagylány már!

Mikibuli: nem tudom, hogy Pancsi vagy én várom-e inkább. Kicsit parázok mert az orra ma reggelre bedugult és folyik. Eddig még nem volt láza. Nem voltunk sehol, sztem az éjjeli kitakarózás nem tett jót neki. A hálózsákban alvást már nem kultiválja, így marad a kitaki.

Rit
köszi, majd beszerzem ezeket az illatokat is. Van otthon pár olaj, de ezek pont nem.

Csics
Jobbulást Imi babának!

Beszti
Még 8 napon belül. Kép Boldog születésnapot kívánok!

Ilke!
Ugye minden ok?

Anna tegnap kinyitotta a Nesqick adventi naptár első ablakát. Hát, azt az örömöt! Arról viszont le kellett beszélni, hogy a többit is azon nyomban kinyissa.

pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

HalacskaKép
És hogy beszélted le róla? Nálunk már alig van pár zárt ablakKépKép Még szerencse, hogy 3 isvan, kaptunk anyóséktól is kettőt.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor
Nekem anno sikerult jo nagy lukat varazsolni a fulembe ,es nem szerettem a fulbevalokat,mindegyik nyomott,de mivel ott volt a helye hat vegre eve vettem egy total kenyelmesetKépAmugy nem is hianyoznaKép
Nem panaszkodom,elvezem hogy mindenre van idom,amig Alexa bolcsiben vanKépUtana mar nem kell csinalnom semmit ,csak vele lenniKép

Judy
Ugyi Gergo,szerintem ha van kedved akkor most kell bugyizni,mert hamar fog menni,csak gyozd ruhavalKép

Agi
Szuper hogy vegre vege a gyogyszernekKépNagyon helyesek a gyerekekKép

MAgdi
A jatszohazbanvan wc,pelenkazoval,kis es nagy csappal,minden uj es kulturaltKép

Halacska
Remelem nem lesz komolyabb Pancsinak a dolog es jottokKép
Nekunk sosem aludt halozsakban Alex,en mindig bodyt adoka pizsi ala es zoknit.Ha ki is takarodzik,sem fazik meg mert jo meleg van a szobajabanKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Mondtam, hogy minden nap, vacsi után ehet egyet. És különben is kell hagyni, hogy a télapó idetaláljon. (még nem kell megmagyaráni, hogy miért nem talál ide az üres ablakokra) KépKépKép
Anna meglehetősen kooperativ amikor jó passzban van. Tegnap abban volt. Kép Beszéltem apjukkal és mondta, hogy reggel nagy örömködve vitte Pancsi az ágyba a kalendart, hogy ma már máma van már. (nem pont ezzel a szöveggel), de megvárnak vele engem. Nekünk csak ez az egy van, mert ebben ugye csokik vannak és nem szeretnék nagy csokizást mert a nagyszülőktől úgyis kap még. Szerencsére a fogmosással nincs gond. Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska! Nem hinném, hogy visszaszokna a pelusra. KépIgazándiból úgy vagyok vele, hogy ha esetleg vissza is szokna emiatt, az még mindig jobb, mintha felfázna-megfázna.
Most télen váltóruhát nem egyszerű vinni neki, az minimum 1 hátizsáknyi ruha lenne Kép
A hét vége óta megfogadtam, hogy vendégségbe ezentúl mindig vinni fogom a bilit, dehát egy játszóházba ezt nem kultiválnák szerintem Kép.
Még egyszer plíz, aki már járt a Récseiben:
VAN NORMÁLIS KLOTYÓ A JÁTSZÓHÁZBAN???????

Magdi

Magdi
mléna

Kataa! KépMost látom, hogy írtad a Wc-t! Köszi!!!!

Magdi
mléna

Kataa
És szoptatni lehet?Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Kataa
Ezer bocsi, nem jutottam el odáig hogy utaljak neked, holnap visszük személyesen a pénzt! Még 1x bocsi érte! És köszi hogy megvetted a másik bábot is.

Ilke
Mi van veletek? Jól vagytok?

Manó
Mi most szedjük 4 hete a béres cseppet és Levinek azóta (kopp-kopp-kopp) semmi baja. Még az orra sem folyt azóta. Nagyon remélem hogy ez így marad nagyon sokáig.

Beszti
Nagyon boldog születésnapot! Kép
Majd ha dobsz táblát átjavítanád az én koromat is 33-ra? Köszi!

Lányok én már tiszta lázban vagyok a holnapi nap miatt! Kiváncsi vagyok nagyon, hogy idén hogy reagálnak a télapóra.

Forti

Kép
Kép
forti

Judy
Hat van a dolgozoknak hatul egy szobajuk,szerintem ott bizti megengedik,meg van a kulon szoba(amita szulinapokra szoktak disziteni),ami a terem vegen van,ott egy sarokban szerintem nem lesz gond.Nem Te leszel az egyeduli aki szoptatKépSzerintem ez ott koztunk senkit nem fog zavarniKépKépKép

Forti
Hat ez nagyon jo hogy igy reagal Levi a BeresreKépEs beveszi siman?mert ennek olyan rossz ize van,es azert nem probalkoztam ,mert vizben talan ne minna meg,es ezert meg nem akrom edes lottyokre szoktatniKép
Persze nem gond ha ott adod a penztKép

Mano
Mi ujsi Emmaval?

Remelem mindenki jol van es senki nem mondja le a holnapi napotKép

Jo ejtKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Csak olvasgatok mostanában, de azt sem mindig, most is csak úgy van időm, hogy a gyerekek ma estére anyukámnál maradtak, hogy ha holnap esik az eső, ne kelljen velük reggel áznom.

Különben van időm most, mert nemrég kapcsoltam be a mosógépet, meg kell várnom, míg lejár.

Beszti!
Viszem az ajándékokat, aztán majd megbeszéljük, hogy juttatom el.
Boldog szülinapot Kép!

MÁr én is izgulok a buli miatt. Főleg azért, nem fog-e Ádám sírni. De legalább letesztelem, hogy fél-e. Mert hétfőn lesz a bölcsiben is Mikulás ünnepség, meg Noéminek is az oviban, ráadásul nálunk is akkor lesz az oviban, és elvileg mindhárom helyen jó lenne, ha ott tudnék lenni Kép. Ha Ádám sírni fog, akkor megpróbálok elmenni hozzá, remélem, elengednek bentről.

Forti!
A Béres csapp van "gyerekdózisban" is, vagy a rendes felnőtt cseppből kell adni, csak kevesebbet? Én a Béres Vitakidet adom a gyerekeknek, hát nem tudom, hogy használ-e valamit egyáltalán. Ha ennyire jó a csepp, akkor lehet, hogy mi is beruházunk.

Illóolajok
A citromolaj is nagyon jó, nekünk a dokinéni ajánlotta, mert baktériumölő-levegőtisztító hatása is van. Az illata is jó, lehet keverni eukaliptusszal, de van eleve gyárilag kutyult citromos eukaliptusz olaj is. A mentollal és az eukaliptusszal 3 éves kor alatt vigyázni kell, mert allergiát válthat ki, szóval orrba-szájba azért ne párologtassatok belőle, akkor inkább a citromolaj, vagy hol ez, hol az.

Mi is voltunk bevásárolni az Auchanban Ádámmal. Hát, ő nem bírta egyhelyben, folyton rohangált, hol a férjem, hol és pesztráltuk. Egy ideig ült rendesen a kocsiban, de aztán a sok látniovalót meg kellett nézni Kép. A pénztáraknál volt elkerítve egy "havas" rész, benne integető maci, nyuszi, malac. Odamentünk a kerítéshez, Ádám első reakciója: "Bemászok!" Kép.

Mindenkinek minden jót, holnap találkozunk,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Reggel bölcsi előtt a kakaójába teszem(igaz, állítólag csökkenti a hatékonyságot a tej, de így is használ), este pedig amikor vacsizunk utána kap egy nagy pohár teát vagy gyümilevet és abba teszem. Vízzel én vettem be múltkor, de azt hittem a szemem kijön olyan fém íze volt!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kataa!

Köszi a kérdést, úgy tűnik tudunk menni, tegnap éjjel nem tudom mi volt vele, de csak minimálisan folyik az orra, ha szívjuk alig jön valami. A bölcsiben is mondták hogy tök jól aludt délután, és ma éjjel itthon sem volt gond vele, aludt végig, ráadásul a nagy ágyában. Még most sem kelt fel. Ma leviszem 9-re a bölcsibe, télapózik, aztán ebéd után elhozom, itthon alszik és úgy indulunk a Récseibe.

Hát Emma eddig minden ilynetől nagyon félt, Télapó, óriásbábok stb, hát kiváncsi leszek a böécsibe mit fog csinálni. Egyenlőre azt mondja hogy puiszit ad a télapónak, de szerintem be fog ijedniKép

Halacska!

Emma is kitakarózik, és utája a hálózsákot. én a piszi alá hosszú ujju bodyt és egy rövid ujjú pólót is adok rá, és így nem fázik. plusz zokni. És nálunk nincs meleg, jó ha 21-22 fok van a szobájban.

Jaj, még akartam kérni hogy hozzatok ám sokan digi gépet, mert nekünk pl nincs, és nagyon szertnék jó sok képet nézegetni!Kép

Manó

KépKép
manó

Manó
Mi viszünk digigépet, a férjem sokat fog fotózni.

Mi is várjuk már a mikibulit, én is kíváncsi leszek Danira.
És a Miki hogy fogja osztani az ajándékokat? Hasonlóan, mint tavaly?

Nálunk Dani már 140x200-as antiallergén pehelypaplannal takarózik, a nagy ágyba már akicsi nem elég. már egyedül is betud. éjjel le-lenézek rá a galériáról, hogy nincs-e kitakarózva, de ha kiszokott, akkor úgyis szólni szokott. sima pizsi van rajta, nem szoktam adni rá zoknit és kb. 21 fokos a szoba hője. ha ennél melegebb van, akkor nyugtalanul alszik. még sosem fázott meg. de nálunk a lakásban sincs az a bődület meleg, mit pl. a férjemnagyszüleinél, igaz ők panelban laknak, de sokszor 28 fok is van náluk. mondjuk nem is nagyon szellőztetnek.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
En is kivancsi vagyok mit fog Alexszolni a MikulashozKépEz lesz a nekunk is a foproba,a bolcsibe hetfon jon.Es hetfo delutan meg a batyamekhoz megyunk,ott lesz barati buli es tesom lesz a MikulasKépVett az Auchanben valami ruhat 700-ertKép

Panda
Ua a Beres csppet kelle a gyerekeknek is adni csak kevesebbet,ra van irva mennyitKép
En csak ugy vittem az eukaliptuszt a bolcsibe hogy a nagy szoba egy sarkaba beraktak a mecsest amikor alszanak,ugyhogy nem erintkezik kozveltenul a gyerekekkelKépAmugy meg nem szoktam inhalalni Alexnak ha beteg.Valaki szokott?Szerintem ehhez meg kicsik.

Forti
Szuper hogy meg a kakaoban is hatasosKép

Mano
Na akkor semmi extra Emmanal ,jo hogy jottokKép
EN is viszek gepet,es fotozok ezerrel,Marika is jon velem ugyhogy lesz ra idomKép

Gumicukor
Szerintem ugy lesz az atadas mint tavaly,majd ham egyek megbeszelem veleKépmegkerem mondjon nehany szot,hogy koszonti a gyerekeket,stb aztan johetnek a csomagokKépKépKép
Nalunk is csak 22 fok van,nekem ez jelenti a meleget,soha nem szoktattuk meleghez,mi sem birjuk a panel hosegetKép
Ez a lakas meg szerencses ebbo la szempontbol,nappal nem is futunk csak este,nem hul ki.UGyhogy nagyon barati a futesszamlank,max 4000/hoKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?