S. dokit én sem akarom negatív kritikával illetni, csak nekem nem esett jól, ahogy viselkedett, megnyilvánult velem szemben, ennyi. szerintem egyébként ez nagyban hozzájárult a kiborulásomhoz, mert mindent lehet így is, meg persze másképpen is kommunikálni. persze fő az objektivitás, ezzel nincs is semmi gond. ilyenkor az ember az átlagnál is érzékenyebb, és mindent érzékenyebben fog fel, de ezt ugye mondanom sem kell.
kb. 5 tüszőm van, és bízom benne, hogy még lesznek, és mind szépen növöget
a mnyh ma 9 volt, de azt mondta a tanár úr, h még az is nőni fog. a zsuzsa nagyon aranyos volt, mert amíg engem nézett a tanár úr uh-on, addig a férjemet folyamatosan bíztatta
neki ezer hála és köszönet, nagyon jól esik
nekem úgy volt, h mentem a 22. napon vv-re, és már akkor reggel odaadták a receptet, de mondták, h 1/2 1 magasságában kell telizni a progi eredmény miatt. bár tanár úr mondta, h meg sem kellene várnom az eredményt, mert tuti, h jó lesz. hát ez így is lett. ha jól láttam, akkor 16,6 lett. azért előre nem ittunk a medve bőrére, csak az eredmény birtokában váltottuk ki a gonapeptylt. mi reggel kértük, h mutassák be, hogyan kell beadni a szurit. ez a gona elég egyszerű, mivel előre töltött a fecskendő, vagyis neked csak szúrnod kell. ha esetleg adtál vagy kaptál már mondjuk véralvadásgátló szurit, akkor ezt ahhoz tudnám hasonlítani. én már adtam be ilyet a férjemnek, viszont magamnak képtelen lennék, így mindent ő ad be nekem. a merional már nem ilyen egyszerű, mert azt fel is kell szívni, le is kell, de most ezt nem ecsetelem, mert lehet, h te nem is ezt fogod kapni. ha igen, akkor majd szívesen segítek, ha kérdésed van!
szerintem a párod is legyen ott, amikor lesz a 21. napi vv. nyugodtan menjen be veled, és ha megkapjátok a receptet, akkor bátran kérjétek a segítséget a szuri beadását illetően. utána már erre nem lesz lehetőség, mivel az eredményt is csak telin tudod meg, utána este már szuri, és ugye legközelebb csak a 3. napi vv-re mész.
te mikor mész a 21. napira? akkor múltkor jó lett minden eredményed?
nyugodtan kérdezz, ha tudok, bármiben szívesen segítek
kgir