Lara
Tegnap este kicsit a frász jött rám. Féltettelek, meg a babódat is. (Mert szerintem 1 babód van, de VAN!) De örülök, hogy ittál bort.
A doki mit mondott? Kell-e valamit pluszban szedned/kapnod? MagneB6-ról esett szó?
Amint görcsöl a hasid, vagy igyál bort, vagy pihizz. És ez a pihi továbbra is fekvés legyen! Ne hajolgass, ne erőlködj, ne cipekedj. Hadd kapaszkodjon meg jól az a babó.
Az én zebrám ugyan szomorkodik egyedül, de annyit volt már magában, hogy ezt a kis időt kibírja még!
Fea
Kérlek ne add még fel. Sokaknak az utro mellett is megjön, ha meg kell jönnie. Még 2 napig csinálj minden úgy, ahogy eddig és akkor is tesztelj egyet. Ha pedig vérvételre akarsz menni, mondd azt, hogy valami halovány csík mintha derengne a teszten és szeretnél felmenni vérvételre. Nem fogják megtagadni.
Stella
Hát igen hétfőig még csak nőni fognak és feszíteni. De csak nőjenek, sokasodjanak.
Tulajdonképpen minden stimulálás egy kicsit túlstimu. Hiszen a normálistól eltérően nem 1 petesejt érik meg, hanem több. Ehhez pedig az kell, hogy a petefészekben újabb vérerek keletkezzenek, melyek táplálják a tüszőket.
A punkcióról van valami kérdésed?
Nóri
Annyira Larára és Feára figyeltünk (én legalábbis), hogy kicsit elfeledkeztem rólad, pedig most te következel!!! Bírod a várakozást?
Lullaby
December van. Ti mikor is futtok neki a következő inszemnek?
Januári akciózók! Már nincs is 1 hónap az évből és itt van január! Ti is hamarosan "téma" lesztek itt.