Sziasztok! Istenem, de jól esik ide írni! Ne haragudjatok, de most jöttem rá igazán, hogy mennyire hiányzott, és hogy a mai napig nem igazán "dolgoztam fel", ahogy átmentünk a tanyára. Persze ezt azért írtam idézőjelben, mert vannak nagyobb problémáim is. Meg ne felejtsük el, hogy annak a húzásnak milyen sok új tagot köszönhettünk.
Mi jól vagyunk, a Tisza-tónál voltunk 4 napot a barátainkkal, régi, gyermekkori csapat, Csanin kívül nem volt más gyerek, de nagyon jól sikerült. A barátok imádták Csanit, nagyon toleránsak voltak, Csani is jól érezte magát, mint hal a vízben, nekünk meg jól esett gyerekkel is részt venni ugyanazokban a régi, jól bevált mókákban.
Szerda este érkeztünk, csütörtök délelőtt bevásároltunk, délután strand. Csanit ki se lehetett szedni a vízből, simán belegyalogol, és elmerül, sőt beleugrik, és ilyenkor becsukja szemét száját, és higgadtan várja, hogy valaki kiemelje. Nagyon durva. Úszógumival nagyon ügyesen evickélt.
Pénteken voltam egy hat órás kenutúrán (én), rengeteg tavirózsát láttunk, meg madarat, szúk csatornákon eveztünk, nagyon élveztem. Csani adiig apával, aztán délután újra strand. Szombaton délelőtt a többiek elmentek a Hortobágyra, mi hármasban hűsöltünk a kertben, ahol minden volt, hinta, hintaágy, kisautó, függőágy. Délután meg apjuk elment a fiúkkal horgászni, mi meg lányos tracspartit tartottunk a strandon, Csani is velünk volt persze. Utolsó nap az egri várat néztük meg, séta, fagyi, aztán haza. Este bográcsoztunk, vagy grilleztünk, a csajok mojitokat kevertek, a fiúk meg vadul pálinkáztak, röpködtek a poénok, de még tábortűznél is gitároztunk, meg énekeltünk. Volt kártyaparti, activity... Hát, tartalmas néhány nap volt.
Barbi, isteniek a vonalzók!
Timi, mi újság Panndiékkal! Ó, te jó ég, 24. hét?? Mindjárt elájulok. Írj nekem egy pár szót, hogy hogy vagytok a legkisebb pocaklakóval? Mit lehet róla jelenleg tudni?
Millió puszi mindenkinek!