Új privát üzeneted érkezett!

Woody,Dia,hát persze h igyekszem.

Dia édes kicsi csomag lehet!Ugye ugye kell még 1 :wink: Gábor mit mond..?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hö-hö-hö.....hogy elmegy kamionozni ha lesz még1 gyerek :lol:

királylány

sziasztok!
Ircsi! látod, jó hatással voltál a hurrikánra, így messziről!
Annyira helyes a lányod!!!

Évi! vigyázz magadra, azaz magatokra. Tudom, h nem lehet nem felemelni Tomit, de ahol tudod kíméld magad! azzal is számolj, h azért nem volt olyan régen az előző terhesség, most arra terheltél rá, az nem ua, mint az előző! Intim torna?

Woody! Hajrá! Sztem tök jó, h mindig csak egy lépést néztek előre, minden OK lesz! Drukkolok! Meddig kell feküdnöd? egy hős vagy, h ezt bírod!!!

Dia! Tessék mintát venni, aztán.... :D

claire :)
claire

sziasztok
hétfőn megyek dokihoz,addig Mg,folsav.

Woody drukk!!!!

Claire,jól vagytok?

Többiek...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Rossmann 08.29-09.03
25% kedvezmény minden Beba,Hipp,Milumil,Humana,Milupa,Nestle junior gyerekitalra.
Babydream pelenka 1700 ft
Babydream cseppmentes itatópohár 799 ft
Hamé gyümölcs 190 gr többféle 4 hótól 179 ft
Kapucnis fürdőlepedő 80x80 cm 1900 ft
Hipp tejpépek többféle 639 ft
Hipp húsos menük 12 hótól 299 ft
Libero nedves törlő duopack 899 ft
Milumil 2 v.3 tápszer 2299 ft

Dm-ben
100 pontért baba kuponfüzet nyomtatható,mellyel 15% Pampers,15% Libero,25% Johnsons,25% Nivea baby,25% Weleda baby,25% Gabi,25% Mam váltható be,egy kuponnal több termék is vásárolható.
Huggies little walkers nadrágpelus 1500 ft
Huggies premium mega pelenka 3500 ft
Huggies 4-es törlő 1400 ft

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Köszi a tájékoztatást is, a kérdést is!

Kint voltunk vas-hétfőn Kisorosziban, anyóséknak van ott egy pici nyaralója, anyámmal voltam, meg a két ikerpárral, nagyon jó volt, nyugi, Duna part, ennyi. A gyerekek nagyon éltek, a kicsik is élvezték, csak résen kellett lenni, h ne egyék meg az összes kagylót, kavicsot :lol: ! Meg hogy Joni ne gyalogoljon bele felügyelet nélkül a dunába, mert gátlástalanul mászott befelé :D .
A két nagy, az apjukkal gyalog túrán volt a Velencei-hgben, az is kalandos volt. Most meg próbálunk itthon rendet rakni, felkészülni a tanévre :( .

Claire
claire

Halihóóó,

megjöttünk a nyaralásból!

Évi,
aztaaa, milyen szuper hírre jövök!!! :D :D :D Vigyázz magatokra, pihenj amennyit csak tudsz és hidd el minden rendben lesz!

Minden pici névnaposnak és szülinaposnak sok-sok boldogat kívánunk!

Köszönjük szépen mégegyszer a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok!

Woody,
mennek a drukkjaim, hajrá babácska/kák a pocakban! :wink:

Dia,
jó lesz Bencének még az 1 év ovi, Ilang már nem akar suliba menni, annyira kellett neki a nyári szünet. 3. gyerek nálunk is újra téma, de szerencsére teljes egyetértésben, zöld utat kapott, mi jövőre tervezzük a "gyártási folyamatot" és ha lehet megint egy augusztusi babára gyúrunk, aztán persze ember tervez, Isten végez :wink: :wink: .

Bols,
nagyon édes Petike, rakjál sűrűbben képeket!

Ircsi,
huh miket írtál, ennek a felét se értettem, remélem, hogy lesz még Chloénak tesója, ha valahova hát hozzátok nagyon jó helyre érkezne! De jó, hogy a tesódékkal minden rendben!

Claire,
kisoroszi pihenés jó lehetett! Édes lehetett Joni, tényleg igazi úriember és nem utolsó sorban, gondoskodó tesó :wink: :wink: .

Tündi,
nagyon ügyes Zoé, tényleg szédületes tempóban fejlődik! Drukkolok nektek, hogy minden tervetek megvalósuljon!

A nyaralás nagyon jó volt, végig szuper idővel, minden nap fürödtünk, Olivér is nagyon élvezte a vizet, Ilang is, de hát Őt már ismertük erről az oldaláról
:wink: :wink: . Szombaton lagzi is volt a családban, szintén a Balatonparton, nagy élmény volt, a násznép végigvonult a szabadstrandon, hát azokat az arcokat látnotok kellett volna :lol: :lol: . A mennyasszony eredendően srí lankai, így Ő és a felnőtt koszorúslányok száriban vonultak, Ilang volt a magyar koszorúslány. A vőlegény a párom unokatesója, így elég vegyes volt a kép, a strandolók közül vki oda is vetette, hogy nézd mán ezek biztos vmi celebek :lol: :lol: :lol: Na hát utána ezen röhögött az egész násznép :wink: :wink:
Vegyes volt a csapat, hol angolul, hol németül, hol magyarul ment a társaság, de nagyon éreztük magunkat, rendhagyó lagzi volt, az már biztos.

Most készülünk a sulira, mosok ezerrel, aztán irány a kert.

szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,de jó,fotók?

evilany

Évi,
még Apa bütyköli őket, de amint elérem én is dobok föl párat, lett rengeteg :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

De jó, írtam és elszállt.... szóval mégegyszer puszi mindenkinek!!
limo73

Sucer
Várjuk ám a képeket! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Úgy látom, mindenkit nagyon lefoglal a csemete... nagyon eltűnt mindenki...

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Juuuj Ircsi ez hajmeresztő :) csoda ha nem tudunk írni :)

Holnap tali pécsiek!!Végre!(szülinap óta nem volt)

Woody...++++++++++++++

evilany

Sziasztok,

Ircsi, hááát, engem el... :lol: :lol: Chloe nagyon aranyos és ügyes. Milyen unalmas meglovagolni azt a zebrát. :wink:

Évi, olyan jó olvasgatni a blogodat. :D

Sucer, lagzi jól hangzik, biztos klassz volt.

Claire, dunaparti pihi, biztos jó volt. És amit irtál Joniról, milyen kis édes. :lol:

Hihetetlen hogy nap mint nap csinálnak, tanulnak valami újdonságot :D Annyira bírom, ahogy Boti fedezi fel a világot és ahogy kommentálja. Be nem áll a szája. :lol:
Amúgy velünk semmi különös, kisfiammal gyorsan telnek a napok, sokat vagyunk kint, ha tehetjük. Ha van egy kis időm melót keresgélek, meg is pályáztam már néhányat, de még semmi visszajelzés. Röviden ennyi. Ja, ma este be kellett kapcsolnom a fűtést.... :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Gézengúzok

Kép

Kép

rajzművészek

Kép

evilany

Sziasztok!
Nagyon helyesek mind! Ircsi látom artistaképző lesz ebből. Nálunk Nonó csinál hasonlókat, bár most Jonira jött rá a kimászhatnék az etető székből, tálcájáról a nagy asztalra....... :)

Képzeljétek Nonó tegnap tett néhány lépést egyedül, kapaszkodás nélkül felém!

Nonó felsírt, de amúgy kéne mennem könyvet kötni, stb.

Húzós ez a nap: reggel 6 gyerekkel 8ra évnyitó, aztán vásárlás ( :oops: nagyoknak még nem volt füzete), vissza a suliba értük, haza, du zeneiskolai beiratkozás 2 helyen, némi dob visszaszállítással, aztán szülői (elsős és ötödikes) Oda már a párom is jött, ő ment az 5.be. Onnan a nagy az apjával elment karatézni, én meg elvoltam a többivel. Mozgalmas. :lol:

Holnap folyt köv...indul a verkli...

Claire
claire

Egy egész bölcsinyi gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehetne családi napközit csinálni :wink:

Claire
Nem semmi megy nálatok!

Klári
Van, hogy én is melegítek :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Nálunk már meg is van a családi napközi a házban, hö hö :lol: :lol: 11 gyerek, a legidősebb novemberben lesz 13, a legkisebb(ek) most voltak 1 :lol: :lol: és néha lízingelünk 1-2 barátot, ovis társat, stb, h ne unatkozzunk :D .

Éjjel persze elaludtam , szóval neki kell esnem a füzet bekötésnek!

Csináltam ünneplős, suliba indulós képet tegnap, majd megpróbálom feltenni!

Szép hétvégét mindenkinek!

claire
claire

:cry: :cry: :cry:
Évi, sajnos nem lesz májusi babánk....

De csak 1 hónap pihi és indulunk ismét. (de ahogy eredetileg is inszemmel) Ja és nem lesz azért nagy pihi, jó kis kivizsgálás kezdődik. Vérvétel már hétfőn, átjárhatósági, uh, stb... Nem fogok unatkozni szeptemberben. De rendes volt a dokim és gyorsan összeraktuk a dolgokat, hogy okt. elején induljon a kistesó projekt!:lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Drukkolok a következőhöz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok kaptam egy kölcsön gépet este jövök olvasok és írok,nagyon hiányoztatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Woody :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

evilany

Woody! :cry: :cry: :cry:

Bocs, de ilyen beavatkozások előtt mennyi időt ajánlanak regenerálódásra, mert az előző bébi nem volt olyan régen, nem tudom, h hormon szintek, stb, az ember teste-lelke mikor áll vissza, illetve ez biztos egyéni, de hogy vizsgálják-e ezt.

Drukkjaimra mindenesetre számíthatsz :)

C
claire

Köszi, lányok!
(Szerencsére nem vagyok annyira ki, mint régen, hiszen itt van nekem Lili.) :wink:
Ja és a héten történt, azért nagyon jó dolog is Lili jár!!! :lol: :lol: :lol:
Eddig csak 3 lépést ment és popsira esett, de most már végig megy a szobában játékkal is a kezében és egyedül feláll kapaszkodás nélkül.

Ircsi, ügyesen lovagol a lányka!
Lili is imádja ezt.

Bévi, gyere! :lol: De képeket is kérünk Liliről!!!

Pécsi talis képek nagyon jók. Olyan nagyok már a babák, vagyis gyerekek!

Claire, én most nem kaptam semmi hormont. :D Spontán ciklusban csináltuk, csak 1 db tüszőrepesztő szurit adtam be magamnak....
Tehát ez így kb. olyan mintha valaki próbálkozik, de nem jön össze neki. Ja és nálam még el sem indult a megtapadás a Hcg semmit nem emelkedett sajnos.
Ahova én járok ott mindent az állam fizet (persze a gyógyszereket fizeted ami nem kevés), ezért vannak ott szabályok, hogy mikor lehet menni.
Inszeminációnál minden 2. hónapban van próbálkozás. És összesen 6 alkalom. Ott nagyon kevés hormon van, mivel az a lényeg, hogy max. 2 tüsző legyen.
Persze régen nem így volt amikor kezdtem, minden hónapban lehetett menni, de az állam már nem támogatja ezt sem. :?
Na ez lesz nekünk most októberben...

Lombik, az 3 havonta lehet és 5 alkalommal. Ide bele tartozik a fagyibabák is. De lehet kérni, hogy ne kelljen kivárni a 3 hónapot és beültetik a fagyibabákat, de akkor 100e Ft-ot kell fizetni.
A nálunk a dokik azt mondják, hogy nem kell kivárni a 3 hónapot a fagyibabákhoz, mivel azt spontán ciklusban csinálják nem adnak hormont, csak ha nagyon kell, így nem gond a szervezetnek.
Lombiknál a hormon attól függ ki mennyire stimulálható. Sajnos van akinek nagyon sok kell, még 2-3 tüszőhöz is. Itt az a lényeg, hogy sok tüsző legyen, de ne legyen túlstimuláció. Azért a dokik szerint itt nem véletlen van 3 hónap szünet ekkora hormon adag után...

A lelki dolog az már más kérdés. Sajnos sokszor van az ember mélyponton. Na akkor nem szabad elkezdeni. Akkor szabad szerintem, ha kipihent vagy no stressz. Csak pozitívan lehet csinálni, nem szabad kételkedni sikerülni fog és kész!
Máshogy ez nem megy!

Bocsi, ha sok voltam. :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szia Woody!
Nem volt sok, köszi!
Sztem normál terhességnél is van vmi egészséges kor különbség, bár látom, h ez személyenként más. Azt hiszem az első gyerek után úgy kezdődik, h az ember igazán vágyik már egy kistesóra, és ez lehet 1 év éppúgy, mint 5 . (ikrek után hosszabb is lehet :lol: :lol: ) És biztos ezzel is összefügg, h a szervezet visszaálljon, ciklus, stb. De azt hiszem a lelki rákészülésből indul.
Remélem minden OK lesz, és ilyen pozitív tudsz maradni, kitartást kívánok. Biztos megtalál titeket a következő nektek szánt kis lélek, és biztos vagyok benne, h Lili nagy segítség ebben :D !

Claire
claire

Nagy a csend...
Remélem, mindenki jól van!

Chloe kezd anyjára hasonlítani... Egész nap beszél...:)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Reggeli kávézás....

Hogy vagytok? Hogy telnek a napok?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Nagy a pangás,a két kezdő topiklakó próbálkozik csak :roll: :D

Nálunk minden oké,amúgy még kb ma esz jó idő és holnaptól időjárásilag is ősz :(

evilany

Sziasztok, jó reggelt!

Kv megvolt, Ilang a suliban, lejárt a mosogatógép, ágyak lehúzva, mosás megy, fölsöpörve, minden elpakolva, Olivér alszik.
Ebédünk van mára, így főznöm nem kell, ellenben hegyekben áll a vasalnivaló
:evil: :evil: :roll:

Évi,
hogy vagy? Pocak? Hányinger? Dokihoz mikor mész?

Woody,
sajnálom a baba dolgot, de nagyon jó olvasni, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz! Szorítok nektek!

Ircsi,
Chloé a beszédes, ez jó! Nálunk Ilang olyan akinek be nem áll a szája, de ebben nem rám ütütt :wink: :wink: .

Claire,
már sokszor mondtam, de megerősítem, hogy még olvasni is fárasztó, amit te mellényzsebből csinálsz a gyerekekkel! Le a kalappal! Tudom okos szervezéssel, minden megoldható, de mégis. :wink:

Többiek?

Igaz én nem vagyok a kezdő topictagok közül való, de azért írogatok, ok? :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
ja látom, hogy ma mész dokihoz, drukkolok. Amúgy amit a fogadtatásról írtál, azon sajnos nem lepődöm meg. Ti örültök neki és ez a lényeg! Képzelheted nekünk miket mondtak eddig akiknek említettük, hogy tervben van egy 3. No comment.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

vagyok én is csak olvasó üzemmódba, nincs nagyon miről írnom. Boti egyes napokon kisangyal, máskor meg egy igazi ördögfióka.
Kibújt a 8.foga. Tényleg, ezt már régóta meg akartam kérdezni, Ti már használtok fogkrémet?

Woody, sajnálom :cry: :cry: De ilyen pozitív hozzáállással legközelebb sikerülnie kell!!! Drukkolok.

Éva, neked is mennek a drukkok mára. Tök furcsa, hogy barátaitok nem gratulálnak, hanem megjegyzéseket tesznek...hmm, szerintem 2 felelősségteljes ember el tudja dönteni hogy mennyi gyereket szeretne és hogy mikor. :shock:

na,mennem kell, megindult a hiszti valamiért. :( ilyenkor olyan nehéz vele :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="sucer"] írta:sucerde azért írogatok, ok? :wink:

bár úgy lenne,épp az a bánatunk h mindenki eltűnt :(

evilany

Hello!

Vagyok én is, olvasni szoktam (ha van mit).

Bence elkezdte ma az ovit. Végre. Igaz, hogy korán kell kelnem, de ez van. Áront is ébresztenem kellett, most meg próbálom délig húzni az alvását.

Már kivasaltam (volt pár adag). Még fel kellene porszívózni.

Woody nagyon sajnálom. Drukkolok továbbra is, hogy mielőbb másállapotba kerülj :D

Ircsi tudom, hogy nektek nem lehet meg nem egyszerű, de hátha, hátha.... :wink:

Évi drukkolok mára a dokihoz. De ha nincs uh-ja akkor olyan sokmindent nem fog tudni mondani vagy igen? :roll: Mert anno engem a doki uhra küldött és ott is még csak a gyanú volt....

Sucer ja-ja, jó lesz még neki az oviban. Holnap jön a logopédus hozzájuk. Nem tudja kimondani az "R" betűt. vagyis piszok mkölyök, mert kitudná csak már annyira megszokta, hogy "J"vel beszél és nem is hajlandó gyakorolni itthon...
Öööööö majd jövök még....

királylány

UH van csak nem vmi modern gép..nem tudom van e hozzá pl hüvelyi fej.Ma kiderül.

Klári,fogkrémet mi nem,sőt sörtés kefét se még,csak műanyagot,meg ujjra húzhatót..én félek a sörtétől még.. :? mióta láttam riportot egyszer egy 2.5 éves kisfiúról aki meghalt mert ecsetből szőrt nyelt félre vagy mi és megfulladt :(

Sucer,3.dik,naná :) csak nehéz lesz ugyanarra a napra időzíteni :lol:

evilany

Sziasztok!
Vagyok én is, nem semmi 4 iskolással, főként a 2 elsősnek összerakni a cuccot, meg az összesnek megszervezni az életét, nem részletezem. Néha az agyamra megy, máskor élvezem! Meg ha rájuk nézek (még a kiskamaszra is, haha), mindig azt gondolom, h ennek még a sok idegeskedés árán is van értelme!

Évi! és a többiek!
Gyerekszám: minket vagy nagyon tisztelnek, vagy totál hülyének néznek, esetleg vegyesen :lol: :lol:.
Mindenki vállaljon annyi gyereket, amennyit gondol, és ne döntsön a másik helyett, és tartsuk tiszteletben egymás döntését. Sztem nagyobb dolgot nehezen adhatnál a gyerekeidnek, mint hogy tesójuk van!
Dokihoz drukk megy!

Ircsi! Csatlakozom Diához!

Sucer! És mindezt 10kor már :roll:! nem semmi! Pörögsz ezerrel! Ügyi vagy!
Ne gondold, h mindig lazán csinálom, most hétvégén pl a falra másztam, mert nem haladt semmi úgy, ahogy szerettem volna, és közben úgy éreztem, mintha csak nekem lenne fontos. (kicsit átszervezzük az alvó helyeket, és persze ezzel borul egy csomó minden, szekrényeket kell pakolni, padlást, stb...). És ilyenkor csúnya morgós vagyok, már magamat is utálom! Máskor meg jó érzés, h mennyi mindnet megcsinálok, kézben tartok, működik, egy manager elbújhatna, hahaha! így megy ez. :D :wink:

Szép napot mindenkinek!
claire
claire

Claire,te csúnya morgós,ááá hiszi a piszi

evilany

Fogkrémet még nem használok, viszont együttes erővel mosnak fogat a fiúk. Bence mellett ott áll Áron is és két fogkefével küzd :lol:

Klári enyém gyerek is ilyen: egyik nap angyal, másik nap meg ördög :lol:

Évi a barátaitokat ó, ismerőseiteket n sem értem. Még ha úgy is gondolja ahogy gondolja, az illendőség akkor is azt diktálja, hogy gratuláljon. A rosszallását nem feltétlenül kellene az orrotok alá dörgölnie. Szerintem csak az irigység beszél belőlük, mert máskülönben miért zavarná, hogy újra babát vártok? És soha nem is volt titok, hogy szeretnétek tesót.

Claire Te tudsz olyan is lenni? :lol:

Áron alszik. Nem tartott sokáig az altatás 8)

királylány

Claire,
méghogy te ideges?? Ne haragudj, de ezt nehezen tudom rólad elképzelni :wink: :wink: . Átalakítást el tudom képzelni, hogy mivel jár, már mi is azon sakkozunk, hogyan szedjük szét a gyerekeket jövőre, mert kicsi a gyerekszoba, különböző neműek, korúak, szóval nem egyszerű.... főleg ha még hármaskát is szeretnénk, jól át kell gondolni. 2 iskolakezdő picúr, jajaj, nem lehet könnyű.

Évi,
én igyekszem jönni, most talán majd rendszerezettebbek lesznek a napjaink a suli miatt. Délelőtt lótok futok, házimunkázok, ilyenkor amikor meg alszik Olivér jövök picit netezni, aztán indulnom kell a suliba Ilangért. Én örülök a tesókának nálatok, nagyon jó helyet választott magának! :wink: :wink:

Dia,
na akkor Bence csacsogását most napközben az oviban élvezik :wink: :wink: :) . Ilang is járt logopédiára, de nem a beszéde, hanem a balkezessége miatt, azzal traktáltak, hogy dixleszia gyanús. Hááát eddig semmi nyoma nincs ennek a gyanúnak, remélem ez már nem is fog változni. R betűről Olivér jut eszembe, aki már most úgy berreg, hogy csak na, édes pofa.

Nklari,
Olivér is szokott gézengúz módjára viselkedni, de megmondom őszintén, kevés kivételtől eltekintve engem nem zavar. Ilangnál még sokkal hamarabb pattantam, csattantam, most meg mintha kötélből lennének az idegeim. Pedig nem gyengén adja elő, elhiheted. Mondjuk járni még nem jár, de iszonyú sebességgel mászik, mindenhol feláll, lábujjhegyen pipiskedve mindent lepakol amit csak elér, virágokat gyepálja, szóval nem piskóta. Gratula a 8. fogacskához!

Fogkrém: mi még nem használjuk. Úgy vagyok vele, hogy amíg nem tudja kiköpni, addig olyat nem adok amit ki kell köpni. Le szoktam neki dörzsölni a fogacskáit, aztán jónapot.

Amit még akartam, hogy ti már mindent adtok enni a csemetéknek? Főztök még külön, vagy abszolút a ti kajátokat eszi? A napokban adtam Olivérnek bébikaját, hát úgy meghajtotta, hogy ihaj, szinte átszaladt rajta. Létezik, hogy a túl pépes ennivaló már nem jó nekik?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Diám,
Áron életkor szalagja (bocsi, nem jut eszembe hogy hívják), nem túl uptodate :wink: :wink:. Nem csinálsz neki egy újat? :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja amit még akartam, Évi,
igen vicceltünk már mi is azon, hogy a 3. babót is augusztus 20-ra kellene időzíteni. Igazából nagyon király lenne :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer jelentem javítottam! Észre sem vettem :oops: :lol:

Áron már mindent eszik, de van itthon még bébiétel és van olyan amikor azt kap. Nem vettem észre, hogy hajtaná. :roll:

Enyém gyerek nem a nyugodt kategóriába tartozik. Pillanatok alatt az asztal tetején van. A számítógépasztalén. Táncol az idegeimen sokszor, nem is értem hogyan bírom :roll: 8)

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe is hol angyalka, hol kisördög...
De szerintem, ez életkori sajátosság... ahogy fejlődnek, ahogy alakul a tudatuk, próbálgatják az akaratukat...

Évi
Várjuk a dokis beszámolót!

Klári
Fogkrémet még nem használunk, de fogkefét igen...

Claire
Biztosan azért nincs nekünk több gyerekünk, mert nem tudnánk úgy logisztikázni, ahogyan ti...

Sucer
Te se tétlenkedsz!
Chloe már nagyrészt rendes kaját eszik...

Dia
Te öregíted Áront! (a vonalzó szerint 2 éves, 1 hónapos és 1 hetes...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer,én most állok át a felnőtt kajára,most már elfogadja. (leginkább) de a darabosból fele annyit se eszik mint a pépes,igy egy étkezés úgy zajlik hogy pl szendvicskatonák,vagy sűrű a levesből,tészta,stb.majd 1 joghurt,1 túrókrém,1 puding,tejpép...

Doki:13 mm-es szép kerek petezsák,5 és fél hétnek megfelelő állapot,3 hét múlva vissza. Minden rendben,és abból a fekete foltból lesz az én édes okos manógyerekem,olyan mint Tomi .Zumba ésszel mehet. Esélyes a császár az előzmények és a közeli előző műtét miatt,heget fogjuk figyelni,terhesség vége felé ha idő előtti kontrakciók,hegelvékonyodás lenne,korábban indított csaszi is esélyes,de ez még a jövő zenéje.

Hintamesterem:

Kép

Kép

evilany

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

Dia
Te öregíted Áront! (a vonalzó szerint 2 éves, 1 hónapos és 1 hetes...)

:lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Évi
Tomi a hintában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kistesó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

vagyok én is, olvasok, de olyan gyorsan elszalad az az 1-2 szabad óra esténként, hogy csak na...

Woody sajnálom, és továbbra is drukkolok Nektek!

Ircsi gyönyörű ez a lány, és milyen csajos ezzel a 2 kis copfal!!! :D Zoé sajnos nem engedi, hogy babráljak a hajával... nagy ritkán egy-egy csatot bele tudok csempészni, de kiesik rövid idő alatt...

Évi szuper hírek! :wink: megyek blogot olvasni, ha ezt befejeztem... :wink: :lol:

Sucer a kötél idegekből ide is küldhetnél egy adagot... néha teljesen kivisz a lány az észből, annyira akaratos...

Nklári én azt veszem észre, hogy az első gyerekesek sokkal nehezebben birkóznak meg a hétköznapokkal, mint a többgyerekesek a második-harmadik gyerekeknél... valahogy ők már lazábban veszik...

mi megjártuk a Balcsit a hétvégén, hááááááááát, vegyes érzéseim vannak... na mind1, pár képet azért hoztam:

Kép

nagynénivel (én nem mentem be a vízbe, nekem hideg volt...):
Kép
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Köszi a sok jó szót, sajna a látszat csal, nem vagyok dugig türelemmel :oops: időnként eldurran az agyam. Hamar felfortyanok, és hamar lehiggadok, néha agyon tudnám csapni őket, olyankor inkább ordítok velük :oops: . Időnként kidobálom a rumlis cuccokat a szoba közepére, lerugdosom a cipőket, amin átesem, mert az útban hagyják, és egyéb rémtettekre is képes vagyok :oops: . Utólag néha megbánom, ha kiakadok, de legalább látják, h én is emberből vagyok.
Sajnos az a tapasztalatom, h a finomabb jelzések, pl megkéred, elmagyarázod, megegyezel vele, stb, néha teljesen hatástalanok.

A kicsik is tudnak fárasztóak lenni de az vhogy nem akaszt ki, a nagyoknál is inkább az, amikor totál hülyének néz, vagy magát tettei annak. Ja, meg hát állati szemtelenül vissza tudnak dumálni, ha jó passzban avgyok, röhögök rajta magamban, de ha nem, akkor nagyon fel tud bosszantani.

Évi! vigyázz magadra, az jó, ha figyelik a heget, remélem nem fog vékonyodni! Örülök, h jól van a kis "sejtcsomag" :D , döbbenet, h abból hipp-hopp egy igazi kis ember lesz!

Ircsi! Ebbe a logisztikába folyamatosan nő bele az ember, nektek is menne, a szükség sokmindenre rászorítja at embert :) !

Sucer! néhy nem tudja az émber, h mi a jobb, amikor otthon nyüzsögnek, v amikor megy az ovi, suli.

Claire
claire

Sziasztok!

Már nem is tudom, mikor voltam itt utoljára. De jó olvasni Éviéknél a kistesóról, látni Tomit és Katust, Zoét, hogy mennyit nőttek, szinte lehetetlen számomra követni a fejlődést... Zoét például nem ismertem volna meg, ha csaka képet nézem... :oops:

Nálunk is zajlik az élet, ma volt Kristóf első ovis napja. Nagyon klassz volt. Ahogy nézegettem a pécsi találkozós képeket, rámtört a nosztalgia, hogy milyen is volt, amikor még csak egy gyerekem volt, Kristóf egyedül... annyira távolinak tűnik, mintha igaz se lett volna... :wink: :roll:

Bálint beteg lett - Kristóf is, de rajta gyorsan és könnyen átment. Elmentünk orvosi igazolásért múlt héten, direkt az egészséges rendelésre, hogy egészséges Kristóf, közösségbe mehet. Erre nem ott volt egy beteg kisfiú, aki szétköhécselte a várótermet? :evil: Még a védőnéni is kijött, hogy ez bizony csúnya hurutos köhögés... Szuper... Szegény Bálintot megint jobban megviseli... Úgy sajnálom. De megfogadtam, orvosi rendelőbe nem viszek egészséges gyereket holmi papírfecnikért... Meg azért sem, hogy a helyettes orvostól megkapjam, hogy "majd a második gyereket jobban fogom nevelni" és "anyuka majd megneveli a gyereket" - csak azért, mert a doktornéni kiégett, elege van a munkájából, és futószalagon, türelmetlenül vizsgálja a 3 éves fiamat... :evil: Persze, a fiam (akit arra tanítottam, hogy fizikai erőszak nélkül próbálja meg megbeszélni az illetővel, ha gondja van vele) közölte a vizsgálat közben, hogy ő utálja ezt a doktornénit és soha többet nem jön ide ebbe a rendelőbe. AMEN. Persze, ott és akkor eléggé sárba tiport a doktornéni engem is, így hát ketten bőgtünk az autóban...

Építkezés is zajlik, most már a belső, kevésbé látványos munkálatokkal. Hát, nem semmi az egész, az biztos. Kezdünk fáradni... :oops:

Második, harmadik baba: az a benyomásom, hogy egyre kevesebb az olyan család, ahol 2-3 (esetleg több) testvér nőhet fel a saját anyukája és apukája "szárnyai" alatt... /Bár, lehet, köröttem kezd sok lenni a negatív példa, nem tudom/ És ha valaki ezt meg tudja adni a gyerekeinek, az mindennél többet jelent. Szóval, hajrá, éljenek a babák, éljenek a családok! :D :D :D A rosszalló megjegyzésekre pedig Dia magyarázata nagyon is korrektnek tűnik (irigyek az ismerősök).

Mindenkinek szép napokat!

bekri

sziasztok

[quote="bekri"]
írta:
bekri
a helyettes orvostól megkapjam, hogy "majd a második gyereket jobban fogom nevelni" és "anyuka majd megneveli a gyereket" - csak azért, mert a doktornéni kiégett, elege van a munkájából, és futószalagon, türelmetlenül vizsgálja a 3 éves fiamat...
Építkezés is zajlik, most már a belső, kevésbé látványos munkálatokkal. Hát, nem semmi az egész, az biztos. Kezdünk fáradni... :oops:

te jó ég!!Micsoda seggfej lehet!

[quote="bekri"]
írta:
bekriMásodik, harmadik baba: az a benyomásom, hogy egyre kevesebb az olyan család, ahol 2-3 (esetleg több) testvér nőhet fel a saját anyukája és apukája "szárnyai" alatt... /Bár, lehet, köröttem kezd sok lenni a negatív példa, nem tudom/!

igen,sajna néha már mi lógunk ki a sorból a ketten neveljük a gyereket egyetértésben,rendes segítőkész férjem és harmonikus életem van-al :? komolyan van néha olyan érzésem hogy nekem kéne rosszul érezni magam emiatt :roll: és a másik oldal lenne a normális..persze az ember sose tudja mit hoz a jövő de azért én bizakodó vagyok.

Tündi,mi volt baj a hétvégén???

Bévi,mégse írtál :(

Szamóca,merre jársz?Remélem jól vagy!Már jó nagy pocid lehet,megmutatod? :wink:
evilany

Sziasztok!

Nálunk csak úgy röppennek a napok....
Most iszonyú fejfájással ébredtem, de be kell mennünk a bankba, mert valamit kevertek, s a számlatörténetben szereplő összeg nem egyezik a felhasználható egyenleggel, sőt sehogy se jön ki, s még fizetni se engedett tegnap tankolásnál, roppant kellemetlen helyzetbe kerültem, de szerencsére nem voltam messze az otthontól, így hazasiettem pénzért.... :evil: :evil: :evil:
Végülis az embernek azért van bankkártyája, ha nincs nála kp, akkor tudjon mihez nyúlni..... na mindegy, már nem az első, hogy valamit kevernek, így ha még egy ilyen lesz, átmegyek egy másik bankhoz!

Rékám két lábon járó elevenség, egyedül étkezik, nem engedi magát etetni, így a környezete néha megközelíthetetlen. :D

Mondja, hogy: Aja (ami anya akar lenni :) ) édes, ahogy hangsúlyoz :)
A nem is megy, de javarészt a fejrázás egyszerűbb még.

Fogkefét fogkrémmel (elmex kids) az első fog kibújása óta használjuk. Gyorsan megmosom, smár ott is átveszi az irányítást, ő "mossa" tovább, vagyis rágcsálja a kefét.

Rékának nincs külön koszt, mivel nem is kell neki a "bébi" menü.
Azt eszi amit mi(vagyis én), annyi, hogy a sóból kevesebbet használok. (ami a tegnapi menüt illeti, a krumplipürét iszonyat elsóztam :D )

Apa tegnap megint útnak indult... :(

Évi
Szerintem se foglalkozz a negatív véleményekkel.
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kiváncsi a másikéra :)
Szerintem nem kicsinek drága a gyerek, hanem nagynak, mikor suliba megy.

Kép

Ekkora volt már a haja, de levágtam neki nyakba.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?