Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak!
Bocsánat, kicsit eltüntem, de valahogy nem volt erőm írni.
Bea írta, hogy kerestetek, itt vagyok.
Most lehet, csak röviden, mert munkából írok, ha abba kell hagynom, akkor este, vagy holnap délelőtt jövök.
Kivel mi újság?
Rabne: Mikor lesz a beültid?
Beáról tudok.
)) Jó lesz újra kb. egyszerre.
Inek: De örülök a két babádnak.
Írj majd róluk sokat.
))
Zsuzsika: Nálad a baba jól van? Már hány hetes vagy, 13-14?
Zsó: Mikor kell menned a SOTE-ra? Én 21-én megyek.
Közben látom, írtad, hogy 23-án mész valószínűleg.
Én akkor leszek a 20. napon, azt mondták, akkor kell mennem... Előtte való nap megyek endokrinológushoz, kiváncsi vagyok, mit mond a hormonértékeimre...
Mary: Sajnálom, hogy a múltkor elmaradt a műtét.
Én is jártam már nagyon hasonlóan tavaly októberben... a SOTE-n... Méhtükrözésre befeküdtem, de pont akkor sztrájkoltak a műtősnők... így hazaküldtek.
Egy hónappal tolódott a műtétem...
Nagyon mérges voltam, mert az én időmmel szórakoznak.
Persze, nekik mindegy, hogy én mikor szülök... :S
Azért remélem azóta túlvagy már rajta és hamarosan kopogtat a gólya.
))
Maci: Sok sikert, lehet majd talizunk.
Ha kétnaponta kell bejárnod, hátha pont 21-én.
Kormi: a Mikszáth téri patikára gondolhatsz, az a kapuval szemben lévő patika "mögött" van. Elmész a mellette lévő kis után, majd balra fordulsz és az utca végén megtalálod a patikát, a kis téren. Ha tudod, hol a könyvtár, onnan nem messze, csak nem a Kálvin tér irányába mész.
Neked is sok sikert a lombikhoz.
Edina: Drukkolok, hogy minden rendben legyen a vizsgálatokon és hogy Neked is mihamarabb összejöjjön a baba.
))
Magamról még néhány szót... én már szinte teljesen elfogyok, eszek rendesen, de csak fogyok, már csak 46,6 kiló vagyok... Már mindenki sápítozik, hogy hízzak.
De ennek ellenére, kinézetre, én nem érzem magam olyan nagyon gebének, mert nagy a hasam, továbbra is.
És már megint kismamának néztek, amiből baromira elegem van.
20-án megyek endokrinológushoz, a napokban kapom meg a hormonvérvétel eredményét, nagyon kiváncsi leszek... 21-én meg megyek Murber dr-hoz, akkor leszek a 20. napon. Kiváncsi leszek, mit mond. A fogamzásgátlót már nem szedem, aug. 31-én hagytam abba, de én is úgy jártam, mint asszem Rabne, hogy már (abbahagyás előtt) 2 nappal barnáztam, és míg megjött is barnáztam, tehát kb. 5 napig barnáztam, mire megjött végre...
Egy hónappal akartam tolni a lombikot, de nem lett időpontom endokrinológushoz, így nem toltam, de jobban is jártam így, mert lehet végig barnáztam volna a fogigátló szedését... :S
Na velem ennyi, többet most nem tudok írni, mert már nyaggatnak.
Azért igyekszem majd később még visszanézni.
Puszi: Alexia