Benta!
Köszi a pop in infót, ismerősöm talán nem rég óta használja. Remélem neki nem lesz ahasonló tapasztalata, inkább nem szólok neki, ha már megvette a szettet jó drágán. Nekem végülis mindegy, ha vannak jobbak akkor inkább hallgatok a jótanácsra, nem ragaszkodom, bár bevallom ez a fajta egyben mégis külön nagyon megtetszett és ha jól tudom nincs hasonló más márka a piacon. De megköszönném ha a talira hoznál pár fajtát és kiokosítanál engem is. JA! Meg még ami nagyon tetszett benne az az, hogy nem kell több méretet venni, hanem állítható. És fura, hogy a mamamin is utánaolvastam és mindenki ódákat zengett róla, igaz nem jutottam a topic végére, lehet onnan kellett volna kezdeni?
Szívesen használnám már Noéra is, hátha könnyebben menne a szobatisztaság amitől mi igencsak távol állunk. Ahogy így elnézem örüljek, ha ovi előtt jövő nyáron lerakjuk a pelust, ezért szeretném ha már Karácsonytól próbálkoznánk a moshatóval, hátha lenne változás a témában. És amúgy is kizárólag akkor kezdeném, mert itt már nem tudok többet alkalmazkodni így is elég nehéz a mosás, nem jutok mindig akkor a mosógéphez amikor szeretnék.
Egy szó, mint száz, igazából olyat szeretnék, ami jó Noéra is, Mircsire is, és majd hármaskát már mindenképpen csakis moshatózni szeretném. Nem tudom számít-e, de Noé elég sokszor kakil egy nap és nem olyan kiszámítható, Mircsi meg sokkal kiszámíthatóbb és pl. éjszaka mióta átalussza, szárazon veszem le róla reggel a pelust. Lehet, hogy két gyerekre amúgy is inkább két különböző fajta pelus kéne?
Tali!
Igen, mindenképp délelőttöt beszéltünk, nagyon jó!!!
Valaki tudja ági számát? Megpróbálok iwiwen írni neki, de nem biztos, hogy azt is sűrűn olvassa, viszont neki is a délelőtt tuti jó lesz. Ha épp nincs aznapra valami próbája. Ha minden kötél szakad, akkor elvileg gyorsan meg tudom szerezni a telószámát, mert ismerem az öccsét, csak nem nagyon tartjuk a kapcsolatot.
Zsu!
Szerintem idővel mindenképp jobb lesz, Zalán Lottihoz való viszonya is. Érdekes, hogy Noé pont mostanság kezdi azt mondogatni, hogy anya, velem foglalkozz. Ilyenkor mindig mondom neki, hogy ne butáskodjon, és elmondom azokat az eseményeit a napnak, amit csak ketten szoktunk csinálni és ebbe bele szokott nyugodni. Ő pl. rendszeresen belemászik az ölembe és kéri, hogy ölelgessem és mondjam neki, hogy babácskám.
Mert egyszer valamikor mondtam és nagyon tetszett neki.
Tökmag!
NAgyon durva volt ma a Dévény. A nyakát és a vállait masszírozta, meg a csípőjét nyújtotta. Ez úgy néz ki, hogy térdel Mircsi neki háttal és ahogy nyújtja felfelé a nyakánál úgy forgatja is el egyik irányba. Amikor meg a nyakát és a vállát masszírozza, arra azt mondta a Dévényes csaj, hogy olyan, mint amikor egy felnőttnek jó csomós a válla és azt próbálják kimasszírozni. Gondolhatod, az nekünk is fáj...
Viszont ettől a beszéd is fejlődik. Ma mondta is, hogy véletlen (vagy legalábbis valami hasonlót, próbált leutánozni amikor ráejtettem kis híján egy könyvet, nagyon megijedt és vigasztaltam.
Meg a csigás játékra, hogy csiga biga. Persze ezt sem tisztán, de valami hasonlót. Már Noé is nevet, mert ő meg aztán még abba is belemagyaráz valamit ami még csak gügyögés.
Vagy ki tudja, lehet ő jobban érti.
Mici, Benta!
Ez a karnevál nagyon jól hangzik, egyszer tuti elmegyünk mi is.
No, léptem aludni, puszi!