Szia Szuzy,
Nagyon sajnálom, h nem sikerült
Igen, férfi meddőség esetén elég 3 imszem is, gondolom látják, h ez nem túl hatékony a mi esetünkben
Nálunk nagyon gyorsan történt minden, megpróbálok visszaemlékezni, de sajnos olyan az agyam mostanában, mint a szita
Szóval máj.26-án voltam tesztelni, akkor derült ki, h a 3. inszem sem sikerült, egyedül voltam, de mi már eldöntöttük, h nem kérdés, lombikozunk. Abbahagytam az utrót és máj. 29-én meg is jött. Ez volt az a ciklus, amikor a vizsgálatokat el kellett végezni. Kb 3 hét mulva. Jun 16-án kellett mennünk mindkettőnknek, mert fél évig érvényesek a laborvizsgálat eredményei és azok pont lejártak mindkettőnknél, + a páromnak volt spermavizsgálat, + nekem volt egy rákszűrés/nődoki vizsgálat és EKG vizsgálat is az altatás miatt. Az EKG beutalót Török doki irja, és ott helyben meg is csinálják abban a helyiségben, ahol a fizikoterápia is van. Szóval ekkor, jun. 16-án megvoltak a szükséges vizsgálatok + felirta nekem a doki az első adag szurit, amit már aznap el kellett kezdenem szúrni. Suprefact a neve, az árára pontosan nem emlékszem, fertőtlenitő sprayt is venni kellett hozzá + 2 féle tűt és fecskendőd, ez mind olyan 9-10ezer ft volt. (itt azért leirom azt, nehogy úgy járjatok mint mi, hogy 14-14 tűt javasolnak venni, de az nem elég, és egész szombathelyen nem kaptunk olyan tűt amilyen kellett volna. Mivel ez nem tétel (kb10ft egy tű) nyugodtan vehettek 20-20 db-ot) Ezt jun.16-án kezdtük el szúrni, napi 1et - kaptam egy táblázatot is, abban volt vezetve, h miből mennyit kell szúrni az adott napon. Ez a szuri amugy arra volt jó, h leálítsa a szervezetem saját hormontermelését, ne zavarjon be a későbbiekben. Ezt szépen szúrtuk, jun. 25-én jött meg (UTOLJÁRA!!
), akkor kellett telozni, és rögtön menni is kellett, mert a 2.3. naptól szúrni kell + még egy szurit. Jun. 27-én mentem akkor irták fel a Gonalt, amit még aznap el kellett kezdenem, a táblázatban ezt is vezette a doki. Amugy ennél a pontnál választhatsz 2 féle szuriból egy drgább és egy olcsobból. Nekem azt mondta a doki, h az eddigi eredményeim alapján normál mennyiségű stimulációra van szükségem, ez az olcsóbból kb 48ezer lenne a drágábból pedig 60ezer. Mi a drágábbat választottuk, állitólag mindenki ezt kéri, mert ez természetes anyagokból van. Nem egyszerre irja fel az összeset, mindig csak annyit, amennyi a következő alkalomig elég. Legközelebb pénteken kellett mennem, júl1-én, UH-on megnéztük hogy állnak a tüszők: mnyh 9mm, jobb oldalt 8 bal oldalt 4 tüszű mind 9mm körüli. Következő UH jul.5-én: Mnyh 9,3mm, tüszők: jobb oldalt 1db 17mm-es, 1db 16mm-es és 10db 15mm körüli bal oldalon 1db 16mm és 3db 15mm. Ekkor felirta a tüszőrepesztőt (Ovitrelle), de ennek már tényleg nem emlékszem az árára, 4-5ezer körül volt azt hiszem. amit másnap este pontosan 20:15-kor kellett badnom - a többi szurit már kedden abba kellett hagyni - leszivás jul.8-án volt. Reggel korán kellett menni, fél 8-kor már be is hivtak. Hálóing fel, ágyba be, infúziót bekötötték. Én voltam aznap a 2. negyed 9-kor mentem a műtőbe. 14 petesejtet szivtak le. Altatásból amugy én nagyon jol ébredtem, semmi bajom nem volt. Még kb másfél órát kellett feküdni aztán hazamehetünk. Vagyis előtte még be kellett menni Török dokihoz akkor írta fel a sárgatest hormont. Itt is lehetett választani vagy utrot - amit már az inszemeknél is használtunk - vagy egy Crinone nevű gélt. Az utro kb fele annyiba kerül, de azt napi 3-szor kell nyomni nagy mennyiségben, ez pedig egy fecskendőben van, azt kell benyomni napi egyszer esténként, ez ebből a szempontból nagyon jó. Mi ezt választottuk. Ennek az ára 15 napra 9ezer. 3 hónapig kell most használnom, ami ha jól számolom összesen 54ezer ft lesz. Az aznap délután elég rossz volt, fájt az ülés, a pisilés, szurkáltak a petefészkeim, én még kicsit véreztem is, de 2 nap mulva már teljesen rendben voltam. Másnap - szombat - reggel kellett telozni, hogy hogy állunk. 14-ből 10 használható petesejtem volt, de ebből csak 5 termékenyült meg. Hétfőn jul11-én volt a beültetés, addigra kiderült, h csak 2 osztódott tovább. Egy 7 és egy 8 sejtes kis embriócskát kaptam vissza. Ez kb olyan volt mint egy inszem, nem fájt, utána még 1 óra fekvés és mehettünk haza. Szerdáig otthon voltam táppénzen, leginkább semmit nem csináltam, de csütörtöktől már rendesen jöttem dolgozni. Júl 22-én kellett visszamennem tesztelni, ami pozitív lett
Jó hosszú lettem, de látod, h az utolsó negatív teszt (máj26) és a pozitív teszt (jul22) között még 2 hónap sem telt el!
Én sem voltam felkészülve, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt időm agyalni sem. Ez így nagyon jó volt
Remélem segítettem, ha van még kérdésed, vagy kihagytam valamit nyugodtan kérdezz (anno én Beától kérdeztem mindent
)
Aztán majd jelentkezz, hogy döntöttetek