Új privát üzeneted érkezett!

Bencéknek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bols
Nagyon helyes pasikád van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Ilyen melegben az eszkimók is nyaralnak :wink:
Legyen neked nagyobb szerencséd, mint nekem! :wink:

Tünde
Zoé nagyon ügyes :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Bencéknek boldog nevük napját

Dia hajrá!! :wink:

Claire,sztem lány :wink:

Sára :) (Noémi volt tervben,de mivel Noémi ápr.22-n van,kiírva máj 3-ra leszek,túl közel van,a fennmaradó Eszter-Dóra-Sárából a Sárát választottuk,bár nekem a Jázmin nagyon tecc de Miki leszavazta)
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.08.23 18:42-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Ez a teszt teljesen egyértelmű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sára nagyon jó név :lol: :lol: :lol:
És ha mégis öcsi lesz?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :wink: boldog vagyok.
ha kukacos,Balázs :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Bencéknek boldog névnapot!

Köszönjük a dicséreteket! A hajvágást jól viselte a kis pasi, kb. 5 mp nyekergés volt, aztán szépen tűrte. Rosszabbra számítottunk :D!

Woody, hajrá eszkimóbébik!

Nálunk a 40-es korhatár már nem játszhat :oops: Peti pontosan 1 hónappal azelőtt született, h betöltöttem volna. Az 1 hónapos fiam volt a legkedvesebb ajándékom :lol:

Évi, ez igen, GYÖNYÖRŰ!

Ircsi, nálatok lesz újabb próbálkozás (spontánon kívül :P )?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Petinek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Elhiszem, hogy boldog vagy! :lol: :wink:
Legyen UNALMAS a várandósságod!
Balázs is jó név!

Bols
Nem hiszem, hogy fogunk próbálkozni. Spontán babának a trombofiliám miatt nagyon kicsi az esélye. Ha meg is termékenyül, nem igazán tud beágyazódni, vagy nagyon hamar elhal az embrió... vagy minden ciklus második felében szúrjam magamba a Clexánt? :roll: :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, Ircsi jókívánsága nálam bejött (bár a végén feküdnöm kellett, az tényleg unalmas volt :lol: :lol: :lol: ) Legyen inkább ESEMÉNYTELEN 8) 8)

Kép Kép
kriszti0921

Petinek NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Joninak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Évi, nagyon szép ez a teszt! (Remélem, nekem is ilyen lesz.) :wink:
És a nevek is csodaszépek!

Na megyek átviszem a gyereket nagyszülőkhöz és indulás!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok

Woody +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tina,fekvés,hát az nálunk inkább izgalmas lenne....(a hogyan kérdés :) ) most Tomi alszik,gyors net-és blog majd eldőlök,megfogadtam hogy a házimunka marad du-okra mikor már van Miki is mert a pocaklakónak is kell a pihi és nyugi,főleg hogy az estéink zűrösek.

evilany

Hello!

Petinek:

Kép

Bercibónak:

Kép

Jonatánnak:

Kép

Gyerekem nevében köszönöm szépen a köszöntést.

Évi szép nevek :)

Ircsi lombik sem lesz már?

Tegnap olyan szarul voltam, az ellenségemnek sem kívánom.

királylány

Minden ünnepeltnek boldogat!!!!!!!!!!

Woody sok szerencsét!!!!! :wink: :D

Kép

Dia jájjj... szegény... hát mi történt?!?!

Kép
gtunde75

Petinek boldog szülinapot!

Bercibó boldogságot névnapot!

Dia mi volt a baj??

evilany

Évi a nagy melegben annyira lement a vérnyomásom (amúgy is 90/60), hogy szédültem, fájt a fejem, legszívesebben aludtam volna egész nap.......

Ma már jól vagyok. :) Megyek is a fiúk után anyósomékhoz a medencébe :wink:

királylány

Kép
gtunde75

Kakukkk!
Már otthon. :D
Két kis drágaság felébredt, és itt van a pocakomban! :lol:

woody

Dia
Ittál eleget??????
Nagy valószínűséggel nem lesz már lombik sem... nem lehet azt sem a végtelenségig ismételgetni... nem jó az a sorozatos hormonbomba a szervezetnek... meg hát az anyagiak... a lelkiek... :cry: :cry: :cry: :cry:

Tüde
Nagyon ügyes Zoé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :cry: :cry: :cry: :cry:

Woody +++++++++++++++++

Tündi :wink:

ölbebaba...)

evilany

Woody,

Babaragaaaaaaaaaaaacs!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szurkolásban jó vagyok:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kriszti0921

Ircsi :cry: :cry: :cry: ...teljesen racionális, amit írsz, de pont nektek annyira megszavaznék egy tesót, ha rajtam bármi is múlna.
(de vannak csodák, van egy ismerős család, ahol lombik ikrek voltak, ők meg nem védekezhet, szólván nekik nem tud.....szép kisfiuk született :D ).

Woody! remélem mintát vettél iker témában, én igyekeztem szállítani az alapanyagot! :lol: Tényleg, mit szólnál, ha ikrek lennének?

Tündi! Tényleg nagyon ügyes, fejlett ez a leányzó :D !

Claire
claire

Sziasztok!

Köszönöm Péter nevében!

Joninak és Bercibónak BOLDOG NÉVNAPOT!

Ircsi, én is megszavaznék Nektek egy csodababát, ha ezen múlna!

Woody +++++++++++++++++++++ babaragacs küldve!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, BOLDOG SZÜLIT PETIKÉNEK!!

Névnaposoknak: sok boldogságot!

Folyton el vok havazva... :oops: már tök ciki.

babaimádó
Kép
babaimado

Lilinek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csodababa
Jó lenne... de nincs esély rá... a trombifiliám miatt... vagy egy LMWH nélküli terhesség az én életemet veszélyeztetné... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Lili baba
Kép

Babaimi nagyon szép a kislányod és milyen komoly nagylány már(na ezt jól leírtam)

Dia remélem jobban vagy.Ez az idő mindenkit kikészít már,én gyűlölöm.

evilany

Korinna
Kép

evilany

Jó reggelt!

Nagyon szép kislány Fanni is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Korinnának nem 28-án lesz a szülinapja? Vagy rossz a lista? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A kis szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot, szép ünnepet, maradandó emlékeket!

Évi és Woody gratulálok a sikeres pocakújratöltéshez! :)
Bár én tartanék itt... (bár ciklus hiányában nem várhatok mást)

Ircsi sajnálnám, ha nem lenne Katie-nek kistesója, de az élet még megtréfálhat titeket is pozitív értelemben, mert az egyik lombikos barátnömnek, aki nagyon sokáig szenvedett az elsö lombikkal, mire sikeres lett, összejött egy nagy költözés után a spontán kistesó. Vannak még csodák! :)
maass

SZÜLINAPOSOKNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Babaimi, de szép nagylány már Fanni.

Tünde, most néztem meg Zoé videot. Nagyon ügyes! (nálunk csak áll ha rárakom a nyuszira, még nem jött rá, hogy mit kell vele csinálni)

Claire, ha ikrek akkor ikrek lesznek. De megegyeztünk a férjemmel, hogy mindig csak egy lépésre koncentrálunk, első volt hogy felébredjenek, most megtapadás és utána bármi lehet. :wink:
Egy valamit nem szeretnék, ha osztodna a pocakomban és 3-as iker lenne. (sajnos tapasztalat, hogy az nem igazán jó)

Én jól. :D Fekszem és csak fekszem. Lili a szüleimnél és este jön csak haza, mintha bölcsiben lenne. :wink:

woody

28 lenne? :roll: :?

evilany

sziasztok!

ünnepelteknek boldogságosat!!! :D :D :D

Évi könnybe lábadt a szemem a szerdai bejegyzéstől! :wink: :lol: de jó lesz újra átélni egy terhességet, még ha közvetetten is, főleg így, hogy vezeted ezt a blogot, szuper! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Szerda,utána kell nézzek mi is volt :)
Jaaa a vadászkutyás :)
Kép
hááát,siralmas is ... :wink: :lol: :lol:

Khm Korinna tényleg 28,infot kaptam :oops: :? bocsánat

evilany

Kép
:)

Vasárnap:
Dunántúlon délutántól-estétől egyre magasabbra törhetnek a gomolyfelhők, és főleg a Nyugat, Délnyugat-Dunántúlon heves zivatarok is kialakulhatnak, pusztító szélrohamokkal, jégesővel, felhőszakadással. :? :?

evilany

[quote="evilany"]S írta:evilanyzerda,utána kell nézzek mi is volt :)
Jaaa a vadászkutyás :)
Kép
hááát,siralmas is ... :wink: :lol: :lol:

nem arra gondoltam, hanem a "Jelenleg" című szerdai bejegyzésre... :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tudom :D

evilany

Ircsi: 5 lombik után F.csodababa!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Képzeljétek, ma olyat csinált Joni :shock: : itt aludtak a szopis párnán egymás mellett, J ébredt először, még elvolt, felébredt Nonó, sírósan, ami nem ritka, de nem tudtam idejönni, mert a konyhában voltam, koszos volt a kezem. Hallom, h N megnyugszik, odanézek, hát Joni hasal Nonó mellett, és a feje mellett lévő cumit illeszti teljesen gondosan, mosolyogva a húga szájába! Annyira cuki volt! :D

KÉt nagyfiam apjával kirándulni ment, én meg a többivel holnap azt tervezem, kimegyek Kisorosziba, apósék telkére!

Claire
claire

Korinnának
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Joni igazi uriember!

Évi
Nagyon jók a képeid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy?

Én aggódom kicsit... féltem a hugicámékat a druszám miatt :? :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Korinnának:

Kép

Ma babanézőbe megyünk sógoromékhoz :)

királylány

Korinnának boldog szülinapot!!!!!

Kép

Kép Kép
kriszti0921

Korinnának NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Ircsi, merre laknak a tesódék?
Szerintem minden ok lesz!!! Nem olyan erős 1-es, csak itt nem szokott lenni. Tuti mindenre felkészültek. :wink:

Férjemmel sajnos már voltunk egy 5-ös erősségű hurrikánban, 240km/h szél eső stb... Mindent elvitt a szél még a közeli mobil adótornyot is, így szüleink nem tudták napokig, hogy mi van velünk. Reptér nem volt egy jó ideig, tehát még el sem tudtunk menni. Hát nem volt egy kellemes az tuti, de nem sok ember mondhatja el, hogy ott volt egy hurrikán szemében (így hívják, ahol becsap). Vicces nyaralás volt! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

woody

sziasztok,bekukk,fórum talin voltunka hétvégén Pesten.
Jól vagyok,bár ehet hogy nincs minden rendben ezzel a terhességgel,tegnap este,és ma Ikeában is olyan görcsök jöttek,alhasi,combba,hátra sugárzó,amik Tomival már nagy pocakkal voltak talán,ilyen kis korban nem rémlik.Miki szerint sokat emelgetem Tomit,babakocsit,stb,hát mit tudok tenni.

Ircsi,tesódék...?Mikor ér oda a vihar? :(

Woody hogy vagy?

evilany

Jó reggel!

Tesómékhoz nem ért el a hurrikán... akkor nem is lett a baj, mint amire készültek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Nem lehet, hogy többet is stresszelsz? Egy-egy pohárka bor, vagy egy-egy feles nagyon jó görcsoldó! :wink:

Woody
Drukkok mennek!

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hála istennek :) (hurrikán)
Nem stresszelek sztem,nem tom miért fáj :? max az emelések,megterhelés...

evilany

Köszi, mindenkinek a drukkokat.
Megvagyok, már nem fekszem szerencsére egész nap. :D
Hát érezni érzek mindent, de jeleket figyelni nem szabad (aha ez nem is olyan könnyű). :wink:

Ircsi, :lol: :lol: :lol: igazi kis hercegnő

Évi, szerintem Tominál azért nem volt az elején ez, mert akkor sokat pihentén, otthon voltál. Most meg ezt nem lehet. És igen emeléstől nagyon is lehetnek ezek. Tehát tudom nehéz betartani, de ne nagyon emeljél, legalább a babakocsit ne. Tomi ok, mert máshogy nem is lehetne. :wink:

woody

Sziasztok!

Ircsi hála az égnek......

Évi remélhetőleg nincs semmi gond. Tomival sokat (többet) tudtál pihenni, most ott van a fiad, nem mondhatod neki, hogy bocs anya fáradt. Viszont próbálj meg minél kevesebbet emelni és mikor alszik, Te is feküdj vízszintesbe (még ha nem is alszol)

Woody drukk-drukk :)

Keresztlány:édes, pici csomag, olyan jó volt megdajkálni :lol: Hátha lesz még egy kislányunk (vagy kisfiunk) 8)

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?