Sziasztok Lányok!
Hát csak idetaláltam Kriszta segitségével, de olyan rossz lett igy ez a társalgó, a régi sokkal jobb volt. Ráadásul 2x is irtam hosszu hosszu irományokat, és mind elszállt, mert akkor csinálták ezt a rossz szerkesztést.
Aztán mostmeg nem tudtam feljönni, folyton azt irta, hogy rossz felhasználónevet irok. Nem is tudom hogy tudtam idekerülni.
Na mindegy, fő hogy megjöttem, taliról: csak a beültetéstől függ, illetve a jövő hétvége nem jó, mert akkor megyünk az áhitott anyósomékhoz. A jun.3-i hétvége még jónak tünik, és nekem hétközben is jó.
Amit meg akarok irni az elszállt üzeneteimből: Pörike fél éves lett szerdán, amit nagy pancsival ünnepeltünk. Olyan jól érezte Magát, alig akart kijönni a vizből. Viz alatti fényképész jött, akinek ugy pózolt, mintha tudta volna, hogy fényképezik. Még a viz alatt is mosolygott.
Pénteken elmentünk Esztergomba, lévén én se tudok többet vizbe menni, ha sikerül az uj bébi. Nyilt ott 1 uj fürdő, gyönyörü, és Bébit is be tudtuk vinni, hát ujból élt a vizben, pancsolt, majd kiugrott Apja kezéből.
Uj szót tud, azt mondogatja nagy hévvel, hogy bübübübü. De ugy, hogy a nyálát is hozzáköpi, az egész feje tiszta nyál ilyenkor,
Ő meg nagyon élvezi az esőt, nagyokat nevet. Nekem pedig azt mondta hogy hab.
Közben nálunk folyik a kezelés, ma pedig megjött, kedden megyek hormonmeghatározásra, és utána kezdődik a konkrét peteérlelés.
A dolgok ilyetén állása folytán ugy látom, hogy a pünkösdi hétvége még biztos jó lehet, akármelyik napon.
Na most ezt megpróbálom elküldeni, de valaki intézkedhetne, hogy visszakapjuk a régi formátumot és a régi oldalunkat!
Melcsi