Sziasztok!
Annamari!
Hirtelen nekem is az a társas jutott eszembe, amit Vikó mondott, nagyon jókat mesélt róla, de a neve nem ugrik be, én a fiúk szülinapjára terveztem megvenni.
Jó nagyok lehetnek már a fiaid, tehetnél fel egy képet róluk.
Cat!
Nálunk is a lego megy nagyon, de inkább Vendelnél. Annyira édes volt, mondta h ő szülinapjára csak legot kér, semmi mást.
Az alvásom alakul, kávét lecsökkentettem délelőttre, max. 2 óráig, de ez is elmaradt, mert nem nagyon voltunk itthon, nem gondoltam volna h a kávétól van...., na de remélem nem szóltam el magam.
Ma strandon voltunk, fiúk iszonyat élvezték, egész úton mondták hazafelé, hogy ma milyen jó napjuk volt.
Holnap kinézünk a vízi, légi parádéra...
A tömeget én sem bírom, de mi odáig nem is megyünk. Csak a széléig, odáig is biciklivel, ahol kezdődik a tömeg ott állunk meg. Muszáj megmutatnom a fiúknak, mert nem értik miről beszélünk. Tavaly kimentünk és elmarad. Utána hónapokig, ha láttak egy alacsonyabban szálló repülőt, mindig kérdezték, h ez légiparádé???? Hiába magyarázom...., na de remélem most nem marad el.
Detti!
Ez az idő már megfelelt, ugye?
Nettke!
Beni hogy van? Alakul? Tudom, lassan, de biztosan!!!!!!
Hogy telnek napjaitok?
Múlt héten Biatorbágyon ládáztunk, közben megtaláltuk életünk legjobb fagyizóját!!!!!!! Aki arra jár, ne hagyja ki!
na megyek aludni, meg egy picit olvasni!
Brigi, Edit, Vikó ???????????