Sziasztok!
Juj, rengeteg restanciám van!
Dóri, nem hívtalak, pedig folyton tervben van, ráadásul ahány kisbuszt látok, rögtön ti juttok az eszembe! Szerintem nagyon vagány
az a fajta, amit vettetek, mi is kisbuszra vágyunk, lehet, hasonlót veszünk. Mondjuk nekem világ életemben tetszettek: magasan ülsz, nagy hely van, tiszteletet parancsol az utakon, kényelmes, stb... Szóval szerintem hamar meg fogod kedvelni! Valamikor majd meg is kérdezem élőben, de most nem akarok többet ígérgetni!
Bari, a szappanpehely csodajó! Én is imádom az illatos ruhákat, de a pelyhekkel nem kell ám lemondani az illatról, sőt ragyogó szappanillatuk lesz a ruháknak öblítő nélkül is, és fincsi puhák is lesznek. Mondjuk némely öblítő illata intenzívebb, viszont amikor száradnak a ruhák, az egész lakást belengi a kellemes szappanillat, és az sokkal jobb, mint az öblítőknél. Ráadásul jobb a bőrnek, a babáknak meg még sokkal jobb. Stefi és Miksi ráadásul abban a korban van, h mindent megkóstol, de minimum lenyalogat, így jobb, ha kevesebb a durva kémia.
Bodzássüti, pelenkát én is mindenre használok, amire Dóri (illetve cumitámasznak mi a plüssállataikat használjuk, de jó ötlet a pelus, jegyzem!) Ami nálunk még gyakori, h amikor utazunk és csomagolom a babaruhákat, azokat is előbb egy nagy tiszta pelusba batyuzom, és csak úgy mennek a táskába. Illetve mi törölközőnek is azt használunk egyelőre, mert bár megvettük a szépspges fürdőlepedőket, puha pelussal egyelőre szívesebben itatom fel róluk a vizet. Amúgy van is eere a célra nagy méretű pelus, csak őt kifogónak hívják, vízből kifogó
Rengeteg pelusunk van, van némi különbség minőségben, de már úgy összekeveredtek, h nem tudom, hol vettük a jobbakat. Egyébként a többség jó, én azokat nem szeretem, amik hamarabb bolyhodzanak, de ez nem jellemző. A mintás is jó, nekünk is van pár fajta, kell néha egy kis változatosság, de nekem azért a fehér a nagy kedvencem
Legjobb áron talán az ikeában kapsz, és azok nem rosszak, és a mintájuk is cuki.
Mi jól megszívtuk a mai (tegnapi) napot. Szép időt ígértek, így korán el is indultunk (a babákat mi ébresztettük reggel
!) a Balcsira, mert mára volt betervezve a szokásos évi ciderkészítés barátokkal. Ebből én 3 órát bírtam a gyerekekkel, aztán jöttünk anyuhoz, mert féltem h a barátaink nyaralójában megfáznak a babák. Férjem visszament ciderezni, holnap reggel jön, én meg nem szeretek itt egyedül aludni velük, általában is rosszul alszom itt anyunál, egyedül még cudarabb lesz(így inkább netezek, és regényt írok nektek) Nem hozzuk a légzésfigyelőt, mert nem tudnánk itt úgysem használni az ágyban, én meg izgulok, nehogy elfelejtsenek levegőt venni, mert olyan mélyen alszanak. Nagyon jó alvók, már mindketten stabilan végigalusszák az éjszakát, Miksi 11,5-12,Stefi 10,5-11 órát alszik éjjel, nappal pedig inkább csak fél, negyed órákra elszunyókálnak. Szóval most egy kicsit parás vagyok, pedig nem volt eddig ilyen félelmem, de olvastam vmit, meg hallottam is vmit, és bár tudom, h nem kell félni, idő kell, h elmúljon a parám.
Na, befejezem, mert az álmosságom legyőzni látszik a félelmeimet, nomeg senki sem olvassa majd el az irományom a mennyiséget meglátva
Amúgy járóka-felvásárlók is lettünk, ha minden igaz, holnap vesszük a harmadikat (nálunk, anyós, anyu). Nagy járóka fanná váltunk, imádják a babák, és így mi is!
Na, puszi mindenkinek!