Sziasztok,
először is, Barbi, gratula a pocaklkóhoz, jól megleptél bennünket
Vigyázz nagyon magatokra! Amúgy ma éjjel voltam Nálatok álmomban, nagyon otthonos volt a lakásotok. Éppen valami titkos kaját készítettél Ádámnak karácsonyra előre
És vmiért azt is tudtam, h kislány lesz a pacakbaba, pedig még nem is volt meg. Repülőjegy-felhomályosítás
Ha hazajöttök, tényleg randi, nemdebár???
Zsizsa, nagyon drukkolok, h kapjatok a Lajos utcában nozodát, úgyse tudtuk volna megoldani a randit a 7en lehet, h nem is megyünk Pesfele. No meg az oltásra is megy a drukk!
Edede, ugye mostmár többet fogsz írni?
Panu, mi még nem szokunk a gyalog sétához, Hami egyzerűen utál menni a szumós ruhában
vagy ha megyünk, akkor a ltp-n, ha járdán vagyunk, akkor babakocsi. Majd mi tanulunk tőletek, sztam tavasz előtt nem indulok el vele sehova babakocsi nélkül! Jobbulást Nektek!!!
Anita, té
de édi lehet! Erről jut eszembe, mi még be se vezettük a télapót,, hűűűűha!
Tündér - rács
amúgy nagyon ügyi Ilang, hogy kiszedi
Egyelőre nálunk semmi kiságyból kijutási manőver nem menő - igaz, ha felébrd, egybőlkivesszük, szal ébredn talán ha 2 percet eltölt a kiságyban, azt is 4 részletben
Gabi, mi már jól állunk az ajándékokkal, nagyon ügyik vagyunk
Ne is mondd az IKEÁt, úgy 2,5 hete 7végén mentünk, sorbanálltunk, h bejussunk a parkolóba, illetve apa + alvó Hami, mert én kiszálltam és bementem, hátha előbb végzünk. Aztán az volt a legjobb, h még nem is kaptunk azt, amit szerettünk volna
Alvással hogy álltok? Nálunk most úgy van, h Hami visszaállt a 2 alvásra: egy pici alvás fél12 körül, meg egy nagyobb fél3-3 körül. Este 10 mire elalszik, de fél9-9 körül kel (közben 3 szopi), ez így rendben van
Batka, még semit nem szedtem a migrénemre, csak olvastam róla homeolilag, az nem hat???
Alvás - mindenkinek, akit érint: Hami egyszerűen utál aludni, még akkor is, ha fáradt. Mindig is, vagy cicin aludt el, vagy kiskorában csak kézben, ringatva, majd babakocsiban, most pedig már úgy, h mesélünk neki és fogjuk a kezét, vagy simogatjuk. Szóval van fejlődési lehetőség
és én ennek már így is nagyon örülök. Pl. ha nagyon be van indulva és még este 10 után is csak rohangálna körbe-körbe, akkor nem elég, ha a kezét fogom és mesélek, hanem magam mellé fektetem, átölelem, egy rövid sírás, jelzésképp, h ez most nem tetszik, de utána tudja, h én nem engedem felkelni (ellentétben apával, akinél még simán prábálkozik/próbálkozna, de ilyenkor nem ő altatja) és elalszik. Eleinte persze többet sírt, de nem sokáig.
Nappal most megint 2t alszunk, egyszerűen elnyomja az időjárás és 11-fél 12 tájban már nyűgös, így belaszik a cicin, fél3 felé pedig alszik egy nagyobbat - kint az erkélyen. Egyébként a kiságyában is el tud aludni mesélős módszerrel, csak többet sír, így nekem és neki is rosszabb, mint a nagyágyas tehnika, így nem alkalmazzuk - majd, majd..
Amúgy a babakocsizásról meg úgy szoktunk le, hogy apa utálta cipelni folyton fel-le a harmadikra a kocsit (megértem!!!), mert sétához lent kellett, alváshoz (nappali) meg fent. És kipróbáltuk, hogy egyre kevesebbet rázzuk a fenekét, míg végül mozgás nélkül is elaludt, ami már ugyanaz, mintha ágyban lenne. Ez még úgy kb tavasszal volt. Azóta is megmaradt a kinti alvás, csak először szivacson, most meg ágyban.
Fürdőkádban állás: Haminak így tört le a foga, úgyhogy nálunk nem szabad. Persze előfordul, h még akar állni, de rengeteg játéka van, amivel elfoglalja magát - újabban éppen horgászik
Gabi, vállrángatással mi újság? Remélem tényleg csak a mozdulat tetszik neki és leszokik róla
Szerintem a köldök is csak érdekes, ha fájna, csak nem birizgálná
Nálunk a legújabb, h Hami tegnap felmászott az ágyunkra egyedül. Eddig nem jött neki össze, mert méretben nem voltak összeegyeztethetőek.
A másik, hogy apa dolgozott folyamatosan péntektől őig, reggel ment, este jött, ami felborította Hami jól mgszokott rendszerét Folyton hívta APÁt, de már így: APA, verte a bejárati ajtót, APA GYEE + a kezével gyerét intett, vagy telefonált neki. Úgy sajnáltam szegényt
De mostmár minden ok, mert itthon van az ő APÁja
Egyébként rengeteget beszél, minden nap mond valami újat: ma pl. PO=pocak.
Ja, fejem. Szerencsére már nem igazán fáj, vagy csak ritkán, de hozzáteszem, a gép előtt is ritkán ülök - amint azt láthattátok vala
Most egy hétig megint nem jövök
Amúgy nem biztos, h a géppel van összefüggésben, valzleg inkább a front, de ha gépeztem, sokkal jobban fájt. Ha nem jön vissza a fájdalom, akkor jövök megint gyakrabban. Amúgy Gabi tanácsára szedek néha vasat is
nem kizárt, hogy vérszegény vagyok, valszleg nem ártana egy labor sem, csak most nincs kedvem a macerához.
Na megyek, is, mert ezt is már vagy 3-4 részletben írtam. Majd jövök!
Cupp
Ann