Sziasztok!
Sajna nem jó az augusztus nekem
Balázsnak pénteken kiveszik az orrmanduláját és elvileg 10 napig nem mehet közösségbe. Elég gyorsan jött ez az egész: egy hete hétfőn vittük el a gyerek dokihoz, hogy akkor mi legyen, szerdán voltunk allergia vizsgálaton, ma a fül-orr-gégészeten (persze ismeretséggel) és péntekre kaptunk időpontot. Addig labort, meg ekg-t is intézni kell.
Szóval ne haragudjatok, de így nem akarok rizikózni, mert jó lenne, ha idén már elkerülnének a betegségek, legfőképp pedig a középfül gyuszi.
Nekem a védőnő ajánlotta a könyvet, mert nekem semmilyen ilyen alapmű nincs meg. Akkor már 10x keltünk egy éjjel és rohadtul kivoltunk. Szóval ha gondolod elküldöm a címét, de egyébként nem ajánlgatom, mert volt aki lefikázta, mivel hagyja a gyereket sírni. Nálunk bevált és engem innentől nem érdekel. Ádi első nap kb. 10-15 percet sírt és legközelebb órákkal később kelt. Akkor is visszaaludt pár perc alatt. Szóval viszonylag kevéssel megúsztuk. Mondtam is ha, én ezt előbb tudom.
Egyébként nagyobb virnyákolás esetén is csináltam volna egy darabig, mert mi meg már a fáradtságtól sírtunk és hónapok óta tartott az éjjeli sokszori kelés. Nekem nem jött be, hogy mellettem aludt: állandóan kelt cicizni. Előbb csak éjjel 2x, majd 3x, a végén óránként, fél óránként. Szeptemberbe kezdődött és januárba mondtam, hogy nem bírom tovább. Én felkeltem, mikor cici kellett neki, éber lettem, mire visszaaludtam, megint kelt.
Éjjel nálunk sincs csöcs, mert akkor állandóan kel.
Szóval valszeg egy lusta, álomszuszék dög vagyok, de nekem/nekünk kell az alvás, ennél többet nem bírtunk. Még két hónap és valszeg el is válunk.
Most szépen egy bolyban alszunk, faltól falig ágy van
mindenki elfér.