Sziasztok Lányok!
Nem akartam eltűnni, de nagyon nem éreztem jól magam az elmúlt napokban. Fájt a fejem és a fülem, de rettenetesen.
Nem akartam, hogy
Nofi úgy érezze ő a mumus! Nem miattad drágám, nem esett jól nem tagadom, hogy akár mit tettem mindig volt nem tetsző hozzáfűzésed, de nem miattad nem jöttem. Remélem, voltatok a 4D-n és minden rendben volt és KISLÁNYOD lesz! A fb-on írtam üzenetet, hogy hogyan tudsz visszalépni ha akarsz! Örülök, a zárt topiknak, de azért remélem, hogy a fb is megmarad mint interaktív lehetőség! Én ott is szeretek beszélgetni, mert ott azonnal van reakció.
És a magyarázat, amiért nem voltam:
Kihevertem a kegyetlen fülfájásomat és a fejgörcsömet! Nem kívánom senkinek az utóbbi két napomat! A gyerekek minden egyes sikítása, nyavalygása fájt!! Idegrendszerem romokban... Írtam Solyának, hogyan tud visszajönni, ha akar. Én nem akartam, hogy megsértődjön, és főleg azt, hogy elmenjen. De most egyszerűen időm és erőm sem volt írni. Apa itthon volt tegnap és ma szabin. Tegnap délelőtt és ma délelőtt is elvoltunk. Egy percem sem volt szabad. Ma ment éjszakára horgászni a munkatársaival. Vettünk 2,5 kg húst, azt összevágtam, ahhoz hagymát 1,5 kg-ot aprítottam, paradicsomot és paprikát is... Aztán, pedig muszáj volt bevennem egy gyógyszert, és lefeküdnöm, aludtam 1 órát, akkor kicsit jobb lett. De hirtelen megint megfájdult... :S Apa kitalálta, hogy menjünk el, az autóban szerencsére kiállt és mostanig nem is nagyon fájt. Ma délelőtt a Kornélkának voltunk Villám McQueent hajkurászni... Oroszlányon, Tatabányán... 3 boltba voltunk mire kaptunk. Mire haza értünk volt fél 12. Aztán főztünk. Majd vittem apát Bokodra. Az egész autó megvolt pakolva. Bográcsozáshoz fát, a horgász cucc, sátor, asztal stb... Most pihentem kicsit... De nagyon fel kellene mosnom... Tiszta kosz minden. A som kivan...
Este meg előre kell mennem anyóshoz, mert amióta elesett, kihasználja amit ki lehet... mindent a kezére fog, aztán szerintem már nem is fáj neki... Paradicsomot főz be és nekem kell paszírozni... Csak tudnám miért nem lehet meghámozni aztán botmixerrel összepépesíteni! Na de majd én megmutatom, mert én tuti nem fogom passzírozni azt a vackot...
Zsuzsám! Jaj, szegényem! Remélem, hogy Ádám most már megunja a "klimatizást" lakását és előbújik végre! Én sem siettetem, de már nagyon megkönnyíteni a napjaid, ha kibújna!
Várjuk az infókat!
Daniella! Ugye, hogy nem egyszerű?! Angyal csinálta jól! Vagy náluk jött ki jól a dolog... Nekem is nagyon nehéz volt a kezdett két gyerekkel... Aztán volt a nyugis időszak, és most megint a nehéz...
Nem sokára pedig kezdődik egy másik időszak... Jaj...
Lucám! Örülök, hogy örülsz!
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!
Hová mentek nyaralni??
Laar! Köszönöm szépen az együttérzést! Remélem, hogy szerencsés leszel majd a második babával is. Ne aggódj, minden gyerkőc, látod, még Lexi is rosszcsont néha!
Szerintem idővel kinövik. Remélem, hogy a fiam is megkomolyodik a suliba kerülve, akkor pedig már nem kell vele ennyit mérgelődnöm.
Flóra is elkezdte a hisztit...
Az utóbbi vásárlásoknál már nagyon kibírhatatlanok. Már megbeszéltünk, hogy a mamánál maradnak, mert végig kell velük mérgelődni minden áruházat...
Etnám! Vasinak van igaza! Vedd be a leszarom kapszulát!! Kicsit pihenj!! Senki nem fogja a szemedre vetni, ha egy nap nem mosod fel 3x a lakást, vagy nem mosogatsz el!! Heti egy napot minimum foglalkozz csak azzal amit te akarsz! CSak Botival, CSak a filmekkel stb... Ne nyomd el saját magad! Jó pihenést nektek horvátban!
Hová mentek konkrétan? Mi voltunk egyszer Crikvenicában, de soha többé nem akarok menni... A tenger nem az én világom... Nem mertem bemenni a vízbe sem. És majd megdöglöttem a melegben...
Most megyek. Megint kezd fájni a fejem... Remélem, nem azért fáj ennyit, mert nem lett volna szabad visszavenni a dioptriáimból...
Nem bírom ezt a tetves meleget sem... Este szeretnék átmenni apához, csak még nem tudom, hogyan veszem rá anyóst és a gyerekeket, hogy ott aludjanak a mamánál... (Tegnap este apával elmentünk kicsit Füredre. Vacsiztunk, sétáltunk és nézelődtünk. Vettünk a gyereknek valami apróságot, de persze egyiknek sem felelt meg semmi...)
Sziasztok! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!