sziasztok,
sonjus, tudod, itt is drukkolok Nektek! egy másik fórumon pont a napokban tesztelt kétcsíkosat egy leányzó sikertelen lombik(ok) után SPONTÁN! és a hcg-je is gyönyörűen emelkedik, progija is szuper, szóval jó úton halad - kövesd hát
panini, köszi a képeket, továbbra is nagyon szép baba! és azok a lábujjak...
nyaralás - mi már túl vagyunk rajta, kifogtuk azt a közel 2 hetet, amikor kánikula volt. pihentünk sokat, reményeink szerint az elkövetkezendő tizensok évben nem nagyon lesz rá lehetőségünk
brigi, üdv itt! milyen hormonvizsgálattal állapították meg, hogy nincs pé? mert az, hogy valaki menstruál rendesen, még nem egyenlő azzal, hogy van pé... viszont az is teljesen normális, hogy tök egészséges nők egy-egy ciklus alkalmával nem ovulálnak - gáz akkor van, ha ez 3 egymást követő ciklusban így van...
az intézetbe egyébként nem kell beutaló, csak be kell jelentkezni (nagyjából 1 hónap múlvára kaptok időpontot), és 10e ft a konzultáció. spermavizsgálatot náluk is kell csináltatni, ez azt hiszem 6e (csütörtökön megy az uram, akkor friss árat tudok mondani), szeretik a saját szemükkel látni, mivel kell majd dolgozniuk. ha ICSI kell, ahhoz 2 andrológusi szakvélemény kell, minket Albert Istvánhoz küldtek, de nem vált be
az inszem fizetős, szóval ezt érdemes inkább máshol csináltatni, a lombik tb támogatott (viszont nagyon hosszú a várólista, szerintem már jövő év végére osztogatják a sorszámot...), vagy ha nem akarsz várni, akkor van fizetős is, ez úgy tudom, olyan 300e körül van, plusz a gyógyszerek.
2 orvos van, én még csak Forgács dokival találkoztam, ő teljesen korrekt, bár mi néha nem kerültünk egy hullámhosszra. nővérke szintén 2, Zsuzsa kedves nagyon (bár én csak 2x találkoztam vele egy-egy vérvétel erejéig), Ibolya meg... hát ő Ibolya
nekem kicsit olyan, mint az időjárás, de nem gáz.
nekem egyelőre ennyi jutott eszembe, ha valami kimaradt, kérdezz bátran, és gyere gyakrabban