Új privát üzeneted érkezett!

Szia Eszty!

Ez valószínű tényleg a jóslófájás volt,bár ebben én nem tudok nyilatkozni mert nekem nem voltak jóslófájásaim.Egyből a rendesek jöttek,és én Tigrissel ellentétben csak a hasam alatt éreztem.
Én is csak azt tudom mondani,hogy kitatás,már nincs sok idő a szülésig! Egyébként amit feljebb írtam egyszer azt elolvastad?Konkrétan a november 21.-ei 22:50-kor írt üzire gondolok.

Puszi

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Tigris: köszi az infót. Én is erre gondoltam, mert rendszeresség nem volt benne, egyfolytában fájt. És persze elég valószínű, hogy mindenkinél más. És állítólag, ha már az lesz, azt tudni fogom. Legalábbis a doki ezt mondta. :-) Hát ma sem vagyok sokkal jobban, már biztos nincs sok idő. Mondtam is este a páromnak, hogy már hamarosan jön Orsi baba. Erre megkérdezte, hogy az mit jelent: menjünk a kórházba, vagy holnap, vagy még a héten. Erre én mondtam, hogy fogalmam sincs, de majd szólok, mindenesetre még nem megyünk, aztán elaludtunk. :-) Ha ma nem jn a babó, holnap nehéz nap lesz, mert megyünk a pérom szüleihez András napot tartani: ő is és apukája is András. Nehezemre esik már kimozdulni, mégha autóval is. Mindegy. Majd lesz valahogy.

Orsi: Nagyon arika vagy! Persze, olvastam, csak elfelejtettem válaszolni rá. Én sem szeretnék úgymond vaklármát, és több órát tölteni a kórházban a kelleténél. Ezért is érdeklődtem gyorsan nálatok. :-) Este is fel akartam lépni, hátha itt van valaki közületek, de inkább csak feküdtem, mint egy fadarab és figyeltem. Eléggé kimerültem a nagy koncentrálásban két órán keresztül, és egyfolytában fájt, persze nem elviselhetetlenül, csak éreztem. És az volt a legrosszabb, hogy elbizonytalanodtam: addig eszembe se jutott, hogy fogom-e tudni, mit érzek.
Természetesen értesítelek benneteket. Gabi mobilszáma megvan: neki írok majd sms-t, mikor beérünk a kórházba és úgy döntenek, maradunk szülni, és ha a babó megvan, akkor neked Orsi és Gabinak is már benne van az e-mail címe az összeállított értesítőben, amihez megy majd babafotó is, és fel tudjátok tenni ide, amíg a kórházban vagyok. Utána persze jön az élménybeszámoló, ha hazajöttünk. Tigris: ha elküldöd az e-mail címedet, beteszlek téged is!
Azt nem igérem, hogy elindulás előtt fellépek ide, mert nem tudom, milyen állapotban leszek, illetve a család mennyire fog itt pánikolni, hogy induljak már, de megpróbálok azért!
Ma telihold lesz, úgyhogy számítok rá, hogy talán elindul a babó.

Megyek, lepihenek egy kicsit.

Legyetek jók!

Puszi nektek és nagyon köszönöm a sok segítséget!!
Jövök még ma, felnézek, mi újság!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Eszter!

igaz nekem sem voltak josló fájásaim,de tényleg tudni fogok ha itt az idő.Ez szerintem olyan megérzés,nem lehet pontosan elmondani,hogy mi is valójában.Amikor nekem megindították a szülést és mondták hogy lehet hogy csak másnap reggelre lesz baba,én akkor már tudtam,hogy nem így lesz.Valahogy éreztem.És ez volt a szerencse,hogy a párom nem maradt le a szülésről.
Na felébredt a manó
sziasztok
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok,

huuu vegigolvastam.Kép ha megengeditek csatlakoznek hozzatok, 31 hetes Heni baba van a pocakomba aki elso babank lesz.en magam 24 eves vagyok (meg par napigKép)
En is az Uzsokiban fogok szulni dr Cs-nal.

Tigris:en is szerdan voltam uh-on asszem talakoztunk isKép en ultem a ferjed mellett es tenyleg olyan tunderi volt a fiad mikor lehalacskazta a kistesot.
space

OrsiKép
Köszi a bókot a kislurkó nevében is.
A profilomban levő e-mail az pont jó lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlasz, mert jópár mágnesed tetszik nekem. Alig várom már az estét. Igaz, hogy ráérsz, mert este bulizni megyek, és csak reggel tudom majd elolvasni, hogy mit írtál, de előre is MILLIÓ KÖSZIKép

EsztyKép
Ahogyan a lányok megírták, tudni fogod, hogy mikor igaziak a fájások. Én a vörösbor + forró fürdő teszt után lettem benne biztos, hogy amit érzek, az valóban fájás. Beülsz egy nagy kád forró vízbe (na jó, csak kellemesen melegbeKép), és elkortyolgatsz 1-2 dl vörösbort. Ha ezek lazító hatására sem múlnak a fájások, akkor bizony rövid időn belül babázni fogsz. Én akkor ültem bele a vízbe, amikor 8-10 percesek voltak a fájásaim. És nem múltak elKépKép
Nekem végig a hasam alja fájt, mint mensikor. Na meg a keresztcsontom, azt hittem, minden csontom más irányba akar kiugrani a testemből.

TigrisKép
HalacskaKépKépKép Ezen még én is meghatódtam, pedig csak most szültem.

SpaceKép
Üdv nálunk. Mikorra várod pontosan a babádat?

Tegnap megkapta Botond a kéthónapos oltást. Meg se kottyant neki, egy fél percig sírt, aztán a kincsem elfelejtette, hogy neki most nagyon szenvedie kellene, mert elterelték a figyelmét a rendelő falára festett nagy, színes képek. 6130 g. és 57 cm. Kéthónaposan!!!!!!!!!!!!!!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Space, Te a pároddal voltál, és a Te füzetedet nézegette Viktor? Mert akkor tudom ki vagy:-)
Kisfiú/kislány? lehet tudni már? Cs elég pontosan meg tudja állapítani.
Csirkesz, szuper vagy, hogy mész bulizni a kicsi mellett. Ebből gondolom, hogy Botond jó kisbaba lehet. Az én fiam egy angyal volt, hathetesen már végigaludta az éjszakát, úgyhogy két hónapos korában mentünk el először kettesben a férjemmel vacsizni és moziba. Persze én még nem tudtam akkor igazán lazítani, pedig Anyu vigyázott rá. Kétpercenként néztem a mobilomat. Nálunk szerencsésen alakult ez a nagyszülő-felállás, mert a gyerek körüli teendőkbe nem szólhattak bele, azt nem engedtem. Viszont azt igen, hogy néha vigyázzanak az unokára :-) Jó kényelmes álláspont, nem? Gyerekvigyázásba egyébként érdemes bevonni a nagyszülőket, mert most látszik igazán, hogy Viktor szívesen van a nagyszülőkkel, nem sír, ha nem vagyunk a közelében. Megbízik bennünk, mert tudja, hogy mindig hazajövünk hozzá. Ez viccesen hangzik, de én látom némelyik barátnőmet, aki kétévesen "adja ki a kezéből" a gyereket először, akkor viszont nagy ordítások árán lehet csak a nagyszülőkre hagyni.
Na jól elfilozofálgatok a gyereknevelésen, pedig holnap 10.00-ig le kell adnom egy dolgozatot, és még sehogysem állok vele, úgyhogy megyek is...
Jó éjt Nektek és jó hétvégét!
tigris

Sziasztok lányok!Kép

Lenne egy kérdésem.Szeretnék suliba menni ami perszhogy nincs ingyen,de én szeretném ha kihasználva azt,hogy gyeden vagyok,ingyen lenne..Felhívtam az illetékes hivatalt a lakhelyemen.Erre ők azt mondták,hogy csak a gyerek 18 hónapos korától fizetik az iskolát.Ja és még ez sem biztos,mert nem minden esetben.Viszont ismerősöm azt mondta,ő amikor a gyereke 6 hónapos lett akkor ment suliba,és neki állták az összeget.Most akkor ez hogy van?Tudja valaki esetleg?

Space!Kép

Üdv közöttünk! Kép

Eszty!Kép
Írtam a mágnesek ügyébenKépHúha ha telihold lesz lehet,hogy tényleg megindul a pici. Dominik például egy esős nap hatására döntött úgy hogy mostmár kint jobb lesz neki.Kép

Csirkesz!Kép Neked is küldtem mailt!KépSzép nagy baba a Botondka!Kép2hónaposan az én fiam még csak 5 és fél kiló volt és 60cm./megnéztem a naplójábanKép/ Most nyolc hónaposan nem tudom pontosan mennyi kiló,de kb.8 és fél körül van. És 76cm. Azt tudom,hogy a ruhaméretekre nem szabad adni,mert némelyikből kicsi rá a 12 hónapos ruha is,másikból meg pont jó a 80-as,vagyis a 9 hós. Ja és van egy olyan ruhája ami vele együtt nőKép 54-es ruha volt,születése elött kepta,és most nőtte ki.Kép

Tigris!Kép
Mi lesz a kistesó neve,tudjátok már? Mik a változatok?KépÉn már most tudom a következő 2 gyerekem nevét,pedig még csak tervben vannakKép

Puszi!
Orsi
orsi21

Space!Kép

Mikor tudtátok meg,hogy kislányotok lesz? Én a 18.héten,hogy fiú.A doki rám nézett,majd megkérdezte: Akarja tudni a nemét?-miközben egy egész képernyőt betöltő kuki volt a monitoron...Kép
orsi21

sziasztokKép

koszonom a fogadtatastKép
05.01.28.ra varjuk a csajt aztan majd jon amikor akar.
Orsi:nekunk is a 18 heten mondta meg a doki hogy valoszinu kislany lesz de meg nem 100%.utana a 22 heten (asszem) voltunk 4D uhon ott a doki megerositette hogy tutko kiscsaj.na aznap jol bevasaroltunk rozsaszin ruhakbolKép mondjuk en vegig tudtam hogy kislany.valahogy ereztem.a mostani uh meg az dokim is megerositette a lanyt.most nekunk is van videonk egy naaaagy cunival.Kép
Tigris: nem nem a parommal voltam most hanem egyedul.a ferjed mellett ultem mikor kijotettel az uhrol.halvanylila pulcsi es vkek farmer volt rajtam.festett voros a hajam.nem csodalom hogy ha nem emlekszel mert repultel ki az uhrol a boldogsagtolKép
Csuklik a babamKép
space

Sziasztok Lányok!

Space: Isten hozott ebben a szupi társaságban!!!

Orsi, Ági: köszönöm a mail-eket. Válaszoltam, remélem elment.
Orsi: a sulit nem tudom, de majd keresgélek, mert a Családügyi és Szociális minisztérium honlapján rémlik, hogy láttam valamit, de lehet, hogy itt a babanet-en is van valami. A Babaszobá-ba is kukants be. Ha találok rendeletet, elküldöm neked.

Még egyben vagyok. :-) Igazából nem hatotta nagyon meg Orsit a telihold, kicsit jobban voltam este, mint tegnap. Nem tudom. Még a végén kidekkoljuk a december 10-et? Bár az még odébb van.

Olyan szivesen elmennék a Petőfi Csarnokba a karácsonyi vásárra!!! Imádom a karácsony előtti hangulatot!!! Az a legjobb benne!!!

Lassan indulnom kell: megyünk András-napozni anyósomékhoz. :-)

Puszi mindnekinek és legyetek jók!!!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Eszti!
Egész nap te jártál a fejembe,hogy mi lehet veled ? Kép) Reggel akartam már jönni,de nem ment a netünk.Mostmár látom,hogy egybe maradtál.

Babás csajok:nektek mikor múlt el szülés után ez a nagyon érzékenység.Én még mindig szenvedek tőle.Ha valami meghatót látok vagy csak a szülésre gondolok egyből sírhatnékom van.Vagy ha valaki nem úgy válaszol ahogy én számítok rá akkor is.Lehet,hogy depis vagyok?

Szép estét mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Isten hozott Space,és gratulálok neked a kiscsajszihoz!
Remélem nekünk is kislány jön össze majd másodszorra.Megbeszéltük hogy az ünnepeket még kihúzzuk aztán mindent bele!!!
Anita: több mint 1 éve szültem és még mindig elbőgöm magam minden romantikus filmen.Ha pedig esetleg valaki meg is hal a tévében,akkor végem van.Tiszta gáz. Ez már sosem múlik el?

Kíváncsi vagyok,hogy melyik szobában akartok majd lenni? Eszty,te fizetősbe mész vagy simába?
Tigris,Space,ti hogy döntöttetek?

Mennem kell,mert itt nyaggat Márk.Sziasztok

Kismuki
kismuki

Sziasztok!

Eszty!Kép Fogok neked írni e-mailt picit később,majd holnap elolvasod,mert még mindíg munkálkodom és szerencsére egyre több a megrendelés.Addig is puszillak!Kép

Anita!Kép

Én például depis vagyok,járok dokihoz is,de szerintem mindenkinél így van ez az elérzékenyülés.Én 8 hónapja vagyok ilyen mindenen elsírom magam emberke /Domi születése óta/. A leggagyibb filmeken eltudom magam sírni ha valaki meghal,vagy ha valaki szül,vagy megtudja,hogy terhes.Sokkal érzékenyebb lettem a horror filmekre is,pedig arról voltam"híres",hogy birom az ilyen filmeket.Na de én nem emiatt járok a dokimhoz,már régebben is depis voltam,aztán elmúlt,és a szülés után visszajött.

KismukiKép
De jó neked!Kép Én is akarok második babát!!! Meg nem is... Sajnos a mocskos anyagiak miatt erre még várnom kell pár évet.Neked drukkolok a lány miatt.Én is lánykát szeretnék másodjáraKép
Vannak fizetős szobák az Uzsokiban???Én egyről tudok,de azt csak akkor kapja meg az ember,ha éppen nincs benne senki.A felújítás után mi változott?

Puszi nektek!

Orsi
orsi21

Sziasztok Lányok!

Még mindig egyben. :-) Bár tegnap azt hittem, talán a magzatvíz folydogált, de aztán nem következett semmi fájás, és elaludtam. Szóval megvagyunk. Holnap kell mennem be NST-re, de annyira nehéz már nekem oda bebaktatni. Na, majd valahogy összeszedem magam. :-)

Anita: nekem nincs benne tapasztalatom, még csak az első babus lesz, de szerintem majd mérséklődik a dolog valamikor. Én nem lettem sokkal érzékenyebb, mint előtte, talán mert nem volt időm foglalkozni a terhességgel: elég sokáig és agyat lekötően dolgoztam egész november közepéig (visszarendeltek válságelhárítónak). Persze, nem biztos, hogy ezért. Mindenesetre szerintem nem negatív, ha elsírod magad megható dolgokon! A szülésen én is mindig, de az régen is így volt. A többi majd kiderül szülés után. :-) Ha depisnek érzed magad, beszélj szakemberrel, biztos ami biztos, hogy ne legyen rosszabb a dolog. Mondja ő azt, hogy nincs szükség semmi kezelésre. És akkor te is megnyugszol. Ha meg van, akkor adja.

Kismuki! Én nem megyek fizetős szobába. Elég drága (kétágyasban 6.000-éj, egyágyasban 10.000-éj), de én nem szeretném még minimum 30.000-rel megdobni a kórházi költségeket, inkább a babóra költöm, és jön a karácsony is. Ez tényleg csak luxus: fa bútorok, nem fehérek, mintha otthon lennék, de az ellátáts valószínűleg dettó ugyanaz, mint a többiben. Az 5-ös szobáról nagyon jókat hallottam, külön fürcsije van. Oda kérem majd magam, ha lesz hely. De igazából teljesen mindegy. Szépen fel van újítva az egész, és nincs kórházszag sehol: ennek nagyon örültem. Én életemben nem voltam még kórházban, de amikor látogatóban voltam valakinél, már betegnek éreztem magam: én nem tudnék kórházban gyógyulni: mondtam is, ha bekerülök, vigyenek ki engem, mert ott csak rosszabbul leszek. Persze a szülés az más, főleg, hogy ilyen jó lett ez az osztály. SZóval én nem nagyon foglalkozom a szoba-kérdéssel. Lesz, ami lesz.

Orsi: várom majd nagyon az e-mailt! :-)
Egyébként több szoba is van fizetős, de nem tudom, mennyi. A babós lányok biztosan megírják majd. De az tuti, hogy van egyágyas és kétágyas is. Én egyágyasban amúgy sem szívesen lennék: jó, ha van ott más anyuka is. A babót meg állítólag úgyis bármikor ki lehet kérni, hogy nálad legyen. Megpróbálom majd megbeszélni a csecsemősökkel, hogy éjszaka is hozzák ki, ha felébred és éhes. Remélem, sikerül.

Puszi nektek, és legyetek jók!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Eszty!

Ne haragudj,még nem volt időm írni,egésznap nyűgös a gyerek.Este írok!

Puszi!

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Eszty!Kép Sikerült írnom,elaludt a gyerkőc. Teljesen igazad van,hogy nem akarsz fizetős szobába menni,főleg,hogy első babád fog megszületni.A szobatársak rengeteget tudnak segíteni. Én azt hiszem a 3-as szobában voltam.A nővérszoba melletti mellett.Kép

Puszi
Orsi
orsi21

Sziasztok!

Láttam a 3-ast, vagyis csak kívülről, amikor voltam NST-n. :-) Az 5-ös meg bent van a sarokban a csecsemőszobával szemben, ha jól emlékszem.

Orsi: köszönöm a levelet, írtam is vissza!

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszty: én is az ötösben voltam és tényleg elég jó volt.Igaz a füri elég szakadt volt,de legalább csak mi 5-en jártunk oda.És persze a WC is ott volt.
Ez van a babákkal szemben,így hozzánk elég sokszor benéztek a csecsemősök,meg mi is oda ha bent voltak a picik.
Na most rohanok
Sziasztok
kismuki

Sziasztok lanyok!

Talan van, aki meg emlekszik ram kozuletek, korabban irogattam ide eleg rendszeresen, de aztan elkoltoztunk, es fel evig nem volt netunk. De most mar van, szerencsere, es ez a topik ujra aktualis lett szamomra.Kép
Rolunk: van egy majdnem 20 honapos kislanyom, Petra, akit a Kalocsai dr.-nal szultem, es a kistesoval pedig januar 9-ere vagyok kiirva. Termeszetesen most is Kalocsainal szandekozom szulni.
A legfrissebb oldalt elolvastam, de tobbre most nincs idom sajnos. Itt lattam, hogy mar van lehetoseg szulesznovalasztasra. Irnatok errol egy kicsit nekem? (Mennyivel korabban kell eldonteni? Szukseg van valami adminisztraciora hozza? Es mindez mennyiert?) En Petraval kifogtam a Kassai Magdit, es nagyon-nagyon meg voltam elegedve vele, annyira kedves es megerto es megis hatarozott volt!
Petra felebredt, ugyhogy lepnem kell. Mindenkinek boldog babavarast es babazast, puszi:

Leszter (34+3)
leszter

Sziasztok!
csak gyorsan írok, mert Viktor kórházban van, vírus miatt majdnem kiszáradt a sok hányástól, iszonyat látni az apró testét belőle kiálló tűkkel! Most felváltott a férjem éjszakára, de reggel 6-ra megyek, úgyhogy majd minden más kérdésre is válaszolok.
Space, most szerdán is jössz uh-ra? Én igen!
Képzeljétek, ha megkapom a vírust, a babára is veszélyes, úgyhogy teljesen idegbeteg vagyok.
Majd jelentkezem.
Puszi
Tigris
tigris

Tigris,
Igy ismeretlenul is mielobbi gyogyulast kivanok a kisfiadnak! Drukk, hogy a legkisebbel is minden rendben legyen! Kitartas!

Leszter
leszter

Sziasztok!

Tigris,jobbulást nektek!!
Leszter,üdv újra a körünkben Kép
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy én is belepofátlankodok a beszélgetésbe,de olyan jó titeket olvasni.Én most vagyok a 40. hétben.De sajna semmi jelét nem mutatja a baba annak,hogy ki akarna jönni.Amúgy fiú lesz és a becsült sullya 3100 gramm és kb. 53 cm.Jóslófájásaim vannak már kb. 3 hete,de félek,hogy nem fogok rájönni melyek az igazi fájások.Nagyon örülnék neki,ha mondjuk magzatvízelfolyással akarna megindulni a szülés.A tegnapi CTG-n a baba szívverése pont akkor lassult le amikor fájás volt és fel kellett volna gyorsulnia.Elküldtek ultrahangra és ott semmit sem találtak.Holnap megint megyek CTG-re és azt mondta adoki,hogy megbeszéljük,hogy mikor indítsa meg a szülést,ha nem akar a héten magától megindulni.Ja és az Uzsokiban fogok szülni Dr. Hajdú Gábornál.Tudtok valamit róla mondani?Mondjuk az elejétől hozzá járok és nagyon kedvesnek találom.
bumbuli

Sziasztok!

Tigris,sajnálom ami történt,remélem már rendeződtek a dolgok,és jól vagytok.Legalábbis jobban.

Leszter,üdv újra.Én visszalapozgattam és elolvastam a szüléstörténeted,nagyon jó volt.van itt albumod? Ha igen,megnézném.
Én is teszek fel pár új képet rá.
:-))emlékszem amikor te szültél,akkor szült a Kriszta is,de rajta és rajtam kívül senki más nem szült a Tiba doktornál?Kíváncsi lennék.

Bumbuli: én sajna semmit sem tudok róla.De ne izgulj,általában azért megijednek a babák és mielőtt megindítanák a szülést,előtte este maguktól kibújnak.Kitartás!!!

Anita,neked sincsenek újabb fotók?
kismuki

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3853&page=1
Nincs még sok új kép,de ezt a párat feltettem

Sziasztok
kismuki

Sziasztok!!
Leszter: igen, emlékszem, jó, hogy újra tudsz fórumozni!Kép Már lassan Te is célegyenesben leszel! Kitartás, a vége lesz a legnehezebb!! Sajnos szülésznő választásban nemigen van gyakorlatom, eddig úgy tudtam, hogy az Uzsokiban nem lehet választani, vagy ha igen, akkor nagyon a terhesség elején. Érdemes megkérdezni Csombó Szilviát, a kórházi védőnőt, ő biztos tud segíteni.

Bumbuli: hidd el, rá fogsz jönni, hogy melyek a jóslófájásokKép Első szülésem úgy indult, hogy elment a magzatvíz, és féltem, hogy most a másodiknál mi lesz, rá fogok-e jönni, hogy most már az? Hát, rájöttem, mert nemigen lehet más fájásokkal összetéveszteni, annyira erősek és intenzívek voltak. És abban Csirkesznek igaza van, hogy ha meleg fürdő, vagy esetleg egy kis vörösborKép hatására sem múlik el, akkor az bizony igazi fájás.

Tigris: remélem, nem lesz semmi baj, mindenesetre szerintem holnap az uh-n kérdezd meg Csapót, mit mond erre. Hogy van a kisfiad??

Eszty: az egész osztályt felújították, én is az 5-ösben voltam, és a fürdőt is szépen megcsinálták, a régi ágyakat is szépen kicserélték újakra, szóval ne aggódjKép

Na, megyek, mert Balázs már nyűgös, meg jön az esti fürdés isKép

Pussz mindenkinek
Lau
lau

sziasztokKép

azt hittem surubben tudok beszelgetni Veletek de sajna nem olyan egyszeru.
Tigris: ohh Ti szegenyek, remelem mar jobban van a pici fiad.nem megyek uhra szerintem mar csak 1 uh lesz a vegen hogy hogy fekszik a baba.
Remelem sikerul nem elkapni a virust Viktortol.vigyazz magatokra!
mennem is kell, tenyleg ne hari ram senki hogy ilyen ritkan vagyok es nem is igen tudok senkihez sem szolniKép inkabb visszamegyek read onlyba es ha tudok okosat mondani akkor irok Nektek, meg persze ha kerdezhetnekem lesz akkor is irok,jo?
Es koszonom a gratulakat a kicsilanyomhozKép (kismukinak meg drukk hogy a 2. kiscsaj legyenKép)
space

Space: natessék, tudtam, hogy valamit elfelejtek!! Gratulálok a picurkádhoz!!Kép Én mindkét fiamat Csapó dokinál szültem és teljesen meg vagyok vele elégedveKép Szerintem nagyon jó orvos.

Eszty: az egy- ill. kétágyas szobában az a jó, hogy állítólag összenyitható, tehát végülis nem teljesen egyedül vannak a kismamák, de ha becsukják az ajtót, senki nem zavarja őket.
Mi is azért választottuk inkább az 5-ös kórtermet, mert erre nemigen volt most keretünk, hogy 30-40000 Forintot kiadjunk, inkább a babára költjükKép

Lau
lau

Sziasztok!

Tigris! Én is nagyon remélem hogy jól alakulnak a dolgok nálatok,és a pici is meggyógyul,a még kisebb pedig beteg sem lesz!

Eszty!

Hol vagy??? Csak nem...?Kép Mi volt a dokinál? Vagy lehet,hogy már írni sem tudsz,mert éppen a nagy pillanat közben vagytok???Kép

Bumbuli!

Gratulálok a kisfiúhoz!Kép Szerintem is megérzed majd a rendes fájásokat,azok nem igazán összetéveszthetőek.Erősebbek a jóslófájásoknál.Legalábbis nálam így volt.Kép Mi lesz a pici neve?

Puszi mindenkinek!
Orsi
orsi21

Lau!

Lehetett választani szobát????Én oda kerültem ahová raktak.Pedig akkor össz-vissz 4 baba született a kórházban.(3-asban voltam)
orsi21

Orsi: a szülés után odajött hozzám a gyakornok szülésznő, hogy melyik szobába szeretnék kerülni? Az 5-ösből épp aznap ment haza 2 kismama, és így választottam azt. A 3-asban is volt akkor hely, de mivel mondta, hogy az 5-ösben bent van a mosdó, azért döntöttem amellett.
A másik ágyra, ahonnan hazamentek, pedig egy másik kismama jött át a 3-asból, ott 1 napot töltött.
Érdekes, hogy nem ajánlották fel neked a választás lehetőségétKép
lau

Lau!

Talán azért lehetett,hogy nem kérdeztek meg,mert éjszaka szültem.Meg azért is mert akkor az 5-ösben senki sem volt és gondolom nem akarták,hogy egyedül legyek ott.Na de mindegy,nekem a 3-asban is jó volt,amennyire egy kórházban lehet.KépMi kaptunk egy kulcsot,egy viszonylag okés fürdőszobához az uh mellett. Csak az odáig eljutás volt vicces,amikor nappal mentem fürödni az embereken keresztül.Aki az uh-ra várt az mind azt nézte hogyan szenvedek az ajtó kinyitásával.Kép
orsi21

Sziasztok!

Nem tudom meddig láttátok a képeket,a keresztelő óta nem nagyon raktam fel,de majd pótolom Kép)

Eszter???Lehet már itt csendben babázol?Kép

szép napot mindenkinek!!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok lanyok!

Jaj de jo, hogy meg ilyen sokan emlekeztek ram!Kép

Bumbuli,
Engem mar ketszer vizsgalt a Hajdu, amikor hirtelen beparaztam valamin es bevagtattam a korhazba. Nekem szimpi volt, de persze a nala szulesrol nincs tapasztaltom. Drukk, hogy beinduljon magatol a babod!Kép

Kismuki,
Nekem nem sikerult megneznem a kepeidet.Kép Csak en vagyok bena, vagy tenyleg jelszot kert?
Rolunk kepeket itt talalsz: www.adline.hu/petra . Sanos a legfrissebbek is oktober elejen keszultek, de ezen majd hamarosan valtoztatunk.Kép

Lau,
Koszi a biztatastKép, egyelore jol birom. A Csombo Szilviat megkerdezni jo otlet, bar lehet, hogy nekem egyszerubb a Kassai Magdinal erdeklodnom, o a dokim asszisztense a maganrendelesen.

Lejart az idom, Petra befalta a kakaoscsiagajat (mind a kettotKépKép). Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Szerintem Eszty megszülte babókáját azért nem ír.KépRemélem jól vannak.

Leszter! Megnéztem a képeket Petráról.Nagyon aranyos kislány! Képzeld egy szobában voltam veletek,és még az ágyam is az volt mint neked.Kép
Íme a bizonyíték: Kép

Kép
orsi21

Sziasztok Lányok!

Olyan aranyosak vagytok! Tegnap nagyon rossz napom volt. Azt hitem, hogy ez már a vége lesz. Pattanásig feszültek voltak az idegeim, ideges voltam, fájt mindenem, sírtam. De aztán mára jobb lett.
A doki azt mondta, egy ujjnyira van nyitva a méhszáj,de most kevésbé hajlamos a görcsre, mint múltkor, szóval akár ki is dekkolhatjuk a dec. 10-et, de akármikor jöhet.

Nem tudtam írni tegnap, ne haragudjatok.

Sms-t küldök, ha a kórházban úgy gondolják, maradunk szülni, értesítelek titeket!

Puszi nektek!!

Sziasztok!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Orsi,
Szia szobatars!Kép Bar en meg a felujitas elott voltam ott. Most is az ajtobol nezve bal oldalon, az ablaknal van ez az agy?Kép
Koszi Petra neveben is a dicsereteket, a te fiacskad is tunderi!Kép
Megneztem a profilodat, van am meg kozos pont, egyforma a pelenkazonk. Ime a bizonyitek:

Kép

Eszty,
Kitartas, most mar egesz biztosan csak napok kerdese! Csinaljatok valami klassz programot a paroddal, amire biztos nem lesz lehetosegetek egy jo darabig! Menjetek el vacsizni, vagy moziba, vagy egyszeruen csak kicsit setalni. Igy majd talan konnyebben telik az ido. Vagy ha mar nagyon turelmetlenek vagytok, probalkozzatok pl. a hazaselettel, nekunk az volt a szulesindito!Kép

Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!
Egyenlőre semmi különös nincs.A doki szerint a héten meglesz a babánk.Amúgy Zolinak fogják hívni az apukája után.Már nagyon szeretnék túllenni rajta.Tényleg igaz,hogy a szex megindítja a szülést?De mi van akkor,ha már ekkora hassal nem esik jól?
bumbuli

Sziasztok!

EsztyKép Írtam e-mailt,majd olvasd el!Kép

LeszterKép

Igen,ugyanott van az az ágy ahol írtad.Szerintem még én is a felújítás elött voltam ott.De jó,még a pelenkázónk is egyforma.Kép És ráadásul majdnem a gyerekek születési időpontja is,ha leszámítjuk azt az egy évet.Kép

Puszi!

Orsi
orsi21

http://babanet.hu/album/main.php?=1&album=3853&page=1

Megnéztem és tényleg nem lehetett megnyitni,de kijavítottam.
Leszter: tényleg tündéri a kislányotok!!!

Orsi: én is éjszaka szültem és engem is a 3/2-re tettek,de a Réka -vörös hajú szülésznő- tök aranyos volt és már mánap mondta,hogy az ötösben felszabadul egy ágy és menjek oda,mert az a legjobb szoba.Meg az egyágyas,de első babával ki akar egyedül lenni????!!!! nekem nagyon sokat segítettek a szobatársaim.

Eszty: a házasélet a legtutibb módszer a szülésmegindításra.Ha kedvetek nincs hozzá,akkor maximum mász fel egyszer-kétszer az ötödikre.

Most mennem kell,mert ez a rosszcsont megint leamortizálja a lakást.

Sziasztok
kismuki

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az aggódást. Jobban van a kicsikém, de most meg apukája kapta el a vírust.
Egy beteg apuka is nagyon tud szenvedni :-) Na jó, nem gúnyolódom rajta :-)
Csapó megnyugtatott, hogy nem veszélyes a babára a vírus, csak esetleg a terhesség végén, de akkor is csak azért, mert az erős bélmozgások beindíthatják a szülést.
Eszty, nekem sem a hegymászás, sem az intenzív szerelem nem segített a szülés beindításánál, úgyhogy végül az orvos indította.
MEgkérdeztem a szülésznő-választást: már a terhesség első harmadában kérvényt kell írni, amit indokolni kell (szülésznő a legjobb barátnőd, stb.)Ezt Tiba főorvos aláírja, majd a kórházvezető akárkinek is engedélyezni kell. Elég bonyolult. Én félig Magdinál, félig Veránál szültem, mindkettő nagyon aranyos volt, a saját stílusában.
Bumbuli, nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen. Majd megírod nekünk a fejleményeket?
Teszek fel én is egy képet Viktorról, aki már lábadozik, és nagyon ügyi volt a kórházban. Holnap megyünk kontrollra.
Kép
tigris

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon tündérek vagytok!!
Ezek a babók gyönyörűek!!!! Gratula! Ez a fiatalember már kész felnőtt!!! Nagyon helyes, igazi szívtipró lesz!! Ha már nem az!

Szerencsére már jól vagyok, sokkal jobb a hangulatom, és a szorongás is elmúlt a szüléstl, vagy legalábbis nem számottevő. Lehet valami abban a hormon-dologban? :-)

Tigris: köszi az infót a szülésznőről. Én letettem róla, nem éri meg a jercehurcát, és igazából nem is lenne konkrét indokom, mert a szimpátia az ugye nem az. :-)

Orsi: köszi a levelet, írtam vissza! Hugicámmal nem futottam össze tegnap, de ma megteszem.

Bumbuli: lehet, hogy találkozunk? :-)

Puszi mindenkinek!!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Még mindíg semmi.A hasam folyton fáj,de ez biztosannem szülési fájdalom.Kiváncsi leszek,hogy ez a kis gömbőc mikorakarja megízlelni,hogy itt kinnt mennyivel tágasabb?!Félek,hogy annyira szeretném,hogy kijöjjön,hogy neki éppen ezért esze ágában sincs kijönni időre.Boeszter miért lehet,hogy talizunk?Csak nem te is?Annyira örülnék.Sok puszi mindenkinek írok ha van valami.
bumbuli

Sziasztok!

Még mindig egyben.

Hajni Bumbuli: én dec 10-11-re vagyok kiírva, úgyhogy már mi is közel járunk, mert bármikor előbújhat a picur. Ezért írtam, hogy talán talizunk bent. :-)

Ma délután megint elég ramatyul lettem. Le is fekszem, hátha jobb lesz.
Ma van valami a levegőben: úgy vezetnek, hogy nemigaz. Csak kis hijja volt kb. 10 balesetnek, amit ma láttam. Mindenki ideges, senki nem figyel eléggé.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Eszty!Kép

Lehet,hogy majd a mikulás hozza OrsitKép

Néztétek a Fábri sódert? Volt benne egy csajszi.(Állítólag a médiában dolgozik,de nekem nem volt ismerős.De ez az én hibám biztos.) Szóval,bejött és mondták,hogy terhes.Ránézésre gondoltam kb a 3.-4. hónapban lehet.Erre megszólal,hogy ő már a 7. hónapban van. ....hát nem tudom,de nekem a 7.hónapban legalább 4-szer akkora pocakom volt.Még a Fábri is megjegyezte,hogy ő is kövérebb,mint a csaj.Kezet foghat erobik Norbi feleségével,aki a sok koplalás miatt szült egy ici-pici babát.Na mindegy.

Puszi mindenkinek!

Orsi
orsi21

Orsi,
Nem lattam a musort (Mikulas unnepsegen voltunk, es annyira jooo volt!Kép), de egyetertek. Nem ertik meg, hogy a terhesseg nem a ropisagrol szol?? En nem erzem magam kovernek igy sem, es szopi utan biztos, hogy le fogok fogyni. Na jo, majdnem biztos!Kép

Udv:

Leszter
leszter

Szia Leszter!Kép

Mesélj milyen volt a buli!

Szerintem tuti le fogsz fogyni majd!
Én babám már nem szopizik sajnos.Amikor 4 hónaposan megkóstolta a szilárd kajákat,úgy megtetszett neki,hogy lassan fokozatosan 6 és fél hónapos korára elapadt a tejcim,mert egyre kevesebbet evett. Én visszafogytam a régi súlyomra.Pont annyi vagyok mint voltam terhesség elött,pedig nem fogyóztam egyáltalán. Egyébként rengeteget híztam akkor.16-17 kilót. Ja és neked nem hullik a hajad? Nekem szinte a fele kihullott,de már kezd rendbejönni.Kép

Puszi

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Láttam én is a csajszit, tényleg elég ropika volt. Nem normálisak. Legalább ilyenkor nem ennek kéne a legfontosabbnak lennie. Na, mindegy, mindenki maga dönt.

Én még egyben. Fáradt vagyok már nagyon.

Ma intézem anyáék 30-dik házassági évfordulóját: beszerzem a tortát, virágot, hidegtálakat, ajándékot. Utána pihenek. Elég is lesz ez bőven mára.

Orsi: megírom mindjárt a mágneseket. Puszi!

Sziasztok és vigyázzatok magatokra!
eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Boeszter akkor tényleg lehet,hogy talizunk majdKép Én most vasárnapra (dec.5-re) vagyok kiírva.De igazából nem érzem,hogy nagyon ki akarna jönni a törpeKép Próbálom magam elfoglalni,de elég nehéz.Jó lenne túlesni rajta és csak a csöppséggel foglalkozni.Bár már most is ő van a középpontban.Láttam tegnap a szülőszobát és én annyira nem szeretnék csészárral szülni.Főleg nem úgy,hogy EDA-t kapok.Valahogy nagyon kiábrándító számomra,hogy a gerincemet szurkáljákKép De erre gondolni sem akarok.Biztosan minden rendben lesz,főleg,ha eldönti,hogy végre útnak indulKép))
bumbuli

Sia Bumbuli!

Biztosan minden rendben lesz! Kijön a babó rendesen, ne aggódj!!!
Én is ezért szurkolok.

Ha mindenképp császárral kell jönnie esetleg az én babómnak, akkor viszont meggondolom az EDA-t, mert akkor a babó nem kap narkotikumot. De ez még csak nagyon halvány elhatározás. Én is abban reménykedem, hogy minden természetesen fog lezajlani.

Ne aggódj, pihengess, és minden rendben lesz!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?