Na próbálok hosszabban is írni, most alszik a Cicalány még kb fél órát. Ha minden jól megy
Csajom egyre mozgékonyabb kismanó, nagyon élvezzük minden percét. Felső fogak nagyon megviselik, komolyan, az alsók 1 hét szenvedés után kint voltak, ezek még mindig csak kis pöttyök, de nagyon szenved, éjjel fájdalmasan felsír stb
Mi egész jól viseljük, furcsa mód a nem-alvást is, meg a fájdalmát is. Amúgy meg kb. óránként lekoccolja a fejét, akkor aztán ordít, inkább az ijedségtől, mint a fájdalomtól, hát az vér cuki, kevés édesebb dolog van, mint egy síró cicalány.
NA most folytatom, közben egy kaki felébresztette, épp az ágyában áll és a felső keresztrudat harapdálja. Ez imádja, én meg csak két kis egérszemet látok belőle, meg egy pötty orrocskát
Cukiságom. Megy a nyenyi, mert még fáradt, de már aludni nem akar, most nyenyizik vagy két órát, mire megint el tud aludni
Melinda
Orrcsavargatás cuki lehet
Nálunk a cica az én orromat szereti harapdálni
Nekem se sok tünetem volt Szaffival, vagy csak a kezeléshez képest éreztem elenyészőnek
Zita
Fel a fejjel, kitartást, bár nem sokra mész ezekkel a szavakkal, tudom
Visszahányja, amit megeszik :O Ez nem hangzik jól
Nem eszi túl magát? Barátnőméknél ez volt, le is állt a két ciciből etetéssel.
Georgia
Nálunk védőnéni/gyerekorvos egyaránt a 4 hós kort ajánlotta tápis babák hozzáetetéséhez. Mi pár héttel később kezdtük, de még most se igazán eszik mást a tápin kívül, tudod, inkább csak kóstolgat. De gyereke válogatja, van olyan a januáriak között, aki szép fokozatosan szinte mindenevővé vált, és rendszeresen napi 4-500at kap, folyton nyitja a száját a kanálnak stb.
Bazsa
nem úgy volt, hogy kapunk fotót a bébiről?
Rosszullétek? Párod segítőkészsége? Visszamentél közben dolgozni, vagy épp szabin vagy?
Lombikbaba
Beleolvastam a blogodba, jaj, nagyon cuki ám a lányod
Georgia
Lehet, hogy pont a hidegfront viseli meg, nem? Néha csak úgy ok nélkül bír vacak napjuk lenni (ahogy nekünk is
).
Én body+rugi kombinációban altatom. Hálózsákot utálja és rángatja, mert nem tud benne felállni, és ez éjjel egy roppant fontos szempont!
Általában egy pléd (közepesen vastag, de egész nagy) van rajta, tegnap éjjel rádobtam egy vékonyabb pokrócot is, mert én spec paplan+pokróccal aludtam, gondoltam, hátha nem csak én fázok
Én nagyon fázós vagyok, ő és az apja nem annyira.
Pannik
Mikor jár le az utró? Nem fogod legközelebb felhasználni? Én azt néztem, h a tavalyi adagom még jó lesz jövőre a januári lombikhoz
Tök sokáig jók!
Jövő kedden megyünk a Kaáliba konzultálni!!! Jaja úgy izgulok ám, mintha az első lenne