Izisz Nem vagy névtelen, Izisz vagy
Hogyhogy a család tiltakozik a 3. gyerek ellen
Ez nekem mindig olyan meglepő! Nálunk meg szegény nővéremet piszkálja mindenki, hogy mért nem akar az új párjától is egy gyereket, meg bizti csak mondja, hogy neki elég a nagylánya (9 éves). Remélem, hamar bepocakosodsz, már csak azért is, hogy a családnak jól megmutassátok
Vonalzó és nevek alapján gondolom nem itthonról írsz
Linus Mobilról írás valóban mókás dolog
Tudod milyen bosszantó volt, mikor a szülőszobán vajúdás közben két fájás közt írtam a csajoknak, hogy hol vagyok, és nem ment el
Írhattam újra
Neked a kicsit hamar összejött annak idején? Hátha lehet ebből a következő babásodásra következtetni
Ede Van valami, amit érdemes Olaszban venni a picinek? Apa holnap repül 4 napra Torinóba, gondoltam „rendelek” vmit
Hátha az olasz babarucik egyszerre praktikusak meg szépek
Vagy ezek ellentmondásos elvárások?
Susycat Nem is kell nyaralnotok menni, ott laktok Tatabányán az erdők mellett
Szeretünk arra felé kirándulni. Hozzáteszem, a városban még egyszer sem voltunk
Minden tavasszal gombászunk egy nagyot a Síkvölgyi tavaknál. Praktikusan a kucsmagomba és a medvehagyma egyszerre terem
Arról nem is beszélve, hogy Tarjánon van az egyik legjobb vendéglő az országban (az Örgeg favágó, vagy mi a neve). Néha csak ezért megyünk oda kirándulni
No meg mert Csepelhez közelebb van, mint a Pilis vagy a Börzsöny! Merre építkeztek, a városban, vagy valamelyik kis faluban a környéken? Van néhány gyöngyszem arra felé, bár ha onnan járnék dolgozni, lehet, nem így élném meg
Lili Mi a helyzet leszívás/beülti/szurik fronton?
Sissy Mintha változott volna a vonalzófotó a nagylánykáról, nem? Nemtom, írtam-e, több barátnőm is szopi mellett esett teherbe, szóval azért nem kizárt nálatok se
Legalább legyen miért izgulni
Csajszim önállóan áll, ha van kéznél egy játék, amibe kapaszkodhat. Persze a felállás még nem megy egyedül, de már nagyon próbálja, már egész alacsonyra támaszkodva is kinyújtja magát álló helyzetbe. Egyre kevesebbet eszik meg alszik. Az evés sztem túlstresszelem, hiába próbálom tudatosan lezseren venni, egyszerűen nem megy. Jóval kevesebbet eszik, mint 3 hónaposan. Napi kb fél üveg bébikaja, tök-csirke vagy tök-marha, semmi másból nem eszik 3 kanálnál többet
Saját főztömből még ezt se
Most 2 napja nem hajlandó meginni a tápit sem, csak kb 3x 100ml-t. Van (még) pisis pelus 5, meg tiszta virgonc, nevetős, életerős. Fogalmam sincs, honnan az energia. Tuti fotoszintetizál
Én meg elkezdtem az egyetemet (pedagógus szakvizsga, 2 év). Ciki vagy sem, nagyon élvezem, és mivel apa vigyáz a csajra, még lelkiismeret-furdalásom sincs, hogy rossz kezekben van. Heti egy nap, ebben a félévben 11 péntek összesen, de általában csak fél napra tudok elmenni, mert apa főnöke nem hajlandó szabit adni neki, szóval „itthonról dolgozik” egy-egy fél napot
Sajna lesznek olyan napok, amikor muszáj lesz egész nap ott lennem
Azoktól azért félek, mert reggel 9 és este5 között, plusz utazás, azt én még soknak érzem. Majd a végéről lelépek. Mondjuk 3kor
Úgy tervezem, most megcsinálok 1 tanévet, de a jövő ősziben már szülni szeretnék
Aztán még pont be fog férni még egy tanév a harmadik babó előtt
Merek nagyot álmodni, mi?