Szia!
Ne haragudj,hogy ilyen későn válaszolok.
Szóval Pap doki...
Mint már írtam nem egy mézes-mázas alkat.A magánrendelésén kedvesebb,nyugodtan kérdezhetsz tőle,szívesen válaszol.Alaposan megvizsgál stb.Mivel sok betege van,nem minden esetben tud beazonosítani.Amikor már NST-re jársz,akkor nem kell menni a magánrendelésére,csak az eredménnyel kell felkeresni.Amikor a kórházban vagy az SZTK-ban dolgozik,sokkal morcosabb és felületesebb.
Bármikor szülsz,biztos,hogy bemegy(ha otthon van).Az elsőnél hazaútról fordították vissza,a másodiknál hajnali fél kettőkor riasztották,hogy nagyon gyorsan jöjjön,úgy ahogy van,ha szülésre be akar érni.Odaért:-)A harmadiknál ügyeletes volt,hááááát....Az volt rá érvényes,amit a fentiekben írtam róla munka közben...Viszont amikor szülés után 2 órával elkezdett ömleni belőlem a vér és meg kellett műteni,akkor már nagyon rendes volt,mindenre válaszolt és szépen rendbe hozott. Másnap elutazott 2 napra,de utazás előtt még benézett hozzám,megnézett,hogy vagyok és hallottam,hogy mondta a dokiknak és nővéreknek,hogy figyeljenek rám.
Ennyit tudnék róla mondani,ezek a tapasztalataim vele kapcsolatban.
Most még van kb. 3 hetem a szülésig,majd beszámolok utána is,hogy most milyen volt.
Addig is szorítsatok,mert én rettenetesen félek mindig a szüléstől,pedig nagyon könnyen ment mindegyik.Remélem a mostani sem lesz rosszabb...
Mona